Schréder - Catalogus (2021)

De beste oplossingen voor tunnels Het ontwerp van tunnelverlichting is complex. Er moet rekening gehouden worden met de locatie, configuratie, gebruik, instelling en lokale normen. Schréder kiest voor een aanpak op maat en implementeert een omgevingsanalyse, uitgebreide fotometrische studies en geavanceerde technologie om een ​geoptimaliseerde oplossing op maat te leveren.

Maximaliseer besparingen en optimaliseer werkzaamheden

Onze oplossingen zijn ontworpen om de dagelijkse uitdagingen van tunnelexploitanten aan te gaan met gereedschapsloze armaturen voor een snelle reactie ter plaatse, in de

fabriek voorgemonteerde slimme bekabeling met op maat gemaakte specifieke lengtes en snelkoppelingen om de installatie te vergemakkelijken en te versnellen , en geavanceerd controleoplossingen om de installatie te allen tijde op afstand te beheren. De tunnelarmaturen van Schréder zijn gebouwd om onderhoudswerkzaamheden te minimaliseren en de prestaties te verbeteren, terwijl de energiekosten aanzienlijk worden verlaagd.

Als pionier op het gebied van tunnelverlichting heeft Schréder verlichtingsoplossingen ontworpen en geleverd voor meer dan 1.000 tunnels wereldwijd, van de Mont Blanc in Frankrijk tot Queens Midtown Tunnel in de VS. We verleggen voortdurend grenzen om de weg te effenen voor innovatieve tunnelverlichting en om de beste waarde voor uw project te leveren.

Respecteer de CIE-curve: het juiste licht, waar, wanneer en hoe het nodig is

Elke tunnelzone vereist een ander luminantieniveau . Dit niveau moet hoog zijn bij de ingang en in de drempelzone en vervolgens in de tunnel afnemen naarmate het oog zich aanpast. Deze vereisten genereren een ideale lichtcurve, de CIE-curve. Tijdens de lichtstudie ontwerpt Schréder een oplossing om deze aanbevolen curve te volgen voor een efficiënte en economische verlichtingsinstallatie.

Met fotometrische modules en optieken die de luminantie in tunnelomgevingen optimaliseren, profiteren automobilisten van de juiste lichtniveaus met uitstekend zicht om het zwarte gat-effect bij de tunnelingang en elk verblindingsfenomeen bij de uitgang te vermijden. Een goede tunnel is in de eerste plaats een veilige tunnel. De verlichting moet automobilisten het gevoel geven dat ze op de openbare weg rijden. Het moet ervoor zorgen dat ze de tunnel in alle veiligheid en comfort binnenkomen, doorlopen en verlaten. Onze oplossingen bieden uitstekende uniformiteit op de weg en wanden en geoptimaliseerde contrastniveaus voor perfecte visuele begeleiding en zichtbaarheid in de tunnel. Zorg voor veilige mobiliteit en een goede doorstroom

CIE CURVE

6

7

Powered by