Schréder - Catalogus (2021)

Feedback van klanten speelt een cruciale rol in ons innovatieve ontwerpproces en we breiden en verbeteren ons assortiment voortdurend uit . Maar soms hebben onze klanten specifieke technische vereisten nodig. Schréder STUDIO - onze eigen ontwerpservice - gaat de uitdaging aan en ontwikkelt speciale oplossingen die voldoen aan dezelfde hoge normen als onze standaard armaturen. Schréder STUDIO past functies aan en optimaliseert ze om aan de eigen technische voorkeuren van onze klanten te voldoen . Deze oplossingen, die voldoen aan specifieke individuele wensen, zijn ontworpen voor massaproductie.

Als u meer wilt dan standaard

Pairi Daiza - BELGIË

Creëer uw op maat gemaakte oplossing

Een efficiënt en transparant proces levert in korte tijd hoogwaardige maatwerkproducten op. Het begint allemaal met een haalbaarheidsstudie en een kostenanalyse. In de ontwerpfase worden alle mogelijke manieren verkend om het resultaat te leveren. We werken met meerdere softwarepakketten om de berekeningen en visualisaties te leveren om de validatie te vergemakkelijken. Om ervoor te zorgen dat het eindproduct op elk niveau aan de verwachtingen voldoet, gebruiken we snelle prototypes om functionaliteiten te testen. Hierdoor kunnen belanghebbende de fijne details verkennen en kunnen we verbeteringen voorstellen voor het uiteindelijke ontwerp.

Volledige service

Terwijl onze standaard verlichtingsoplossingen zijn ontworpen voor prestaties en klanttevredenheid, ontvangen we regelmatig verzoeken om een ​op maat gemaakte touch of een meer unieke oplossing. Dit is wanneer Schréder STUDIO erbij betrokken wordt om een ​op maat gemaakte oplossing te leveren die de verwachtingen van de klant en milieuspecificaties waarborgt.

16

17

Powered by