Schréder - Catalogus (2021)

Controle oplossingen: stel op elk moment de juiste verlichtingsniveaus in

BLUETOOTH TM VOORDELIGE OPLOSSING TER PLAATSE De ingebouwde Bluetooth TM oplossing van Schréder is ideaal voor configuratie van individuele buitenarmaturen ter plaatse. Door simpelweg naast de mast te gaan staan, kan de gebruiker diagnostische gegevens uitlezen, het armatuur in- of uitschakelen en de dimcurve aanpassen . Een gebruiksvriendelijke applicatie genaamd Sirius BLE biedt gemakkelijke en veilige toegang tot de besturings- en configuratiefuncties.

AANGEPASTE FABRIEKSINSTELLINGEN DRIVER Intelligente drivers kunnen in de fabriek geprogrammeerd worden met complexe dimprofielen . Deze functie vereist geen extra bedrading. De periode tussen in- en uitschakelen wordt gebruikt om het vooraf ingestelde dimprofiel te activeren. Het aangepaste dimsysteem zorgt voor maximale energiebesparingen met respect voor de vereiste verlichtingsniveaus en uniformiteit gedurende de nacht. Beheerprogramma's kunnen indien nodig opnieuw worden geprogrammeerd om het dimprofiel in de loop van de tijd te wijzigen.

PRESTATIE

100%

80%

60%

LICHTOPBRENGST

40%

20%

SCHRÉDER EXEDRA COMPLEET MANAGEMENTSYSTEEM

TIJD

17 21

23 01

03 05 07

Als het meest gebruiksvriendelijke platform voor beheer op afstand voor intelligente straatverlichting, integreert Schréder EXEDRA geavanceerde functies voor het programmeren van de meest efficiënte dimprofielen op basis van eindeloze variabelen (kalenderdagen, speciale evenementen, seizoenen, enz.), terwijl het veiligheid, comfort en een gevoel van welzijn biedt voor mensen. Schréder EXEDRA kan slimme verlichtingstoepassingen integreren, zoals de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen of dynamische verlichtingsscenario's te bouwen via PIR-sensoren of radars. Omdat het volledige interoperabiliteit biedt, kan Schréder EXEDRA controllers/sensoren en armaturen van andere fabrikanten beheren.

SENSOREN VOOR AUTONOME DYNAMISCHE SCENARIO'S Fotocel sensoren schakelen de armaturen in precies op het moment dat het daglicht onvoldoende wordt (bewolkte dag, vallende nacht, enz.) om zo veiligheid en comfort te bieden in de openbare ruimte. Op plaatsen met weinig nachtelijke activiteit kan de verlichting meestal tot een minimum worden gedimd. Door gebruik te maken van bewegingssensoren, zoals PIR-sensoren , kunnen niveaus worden verhoogd zodra een voetganger of een voertuig in het gebied wordt gedetecteerd. Snelheids- (en richtings)sensoren zoals radars werken met een groter detectiegebied om het geïdentificeerde bewegende item te classificeren volgens zijn snelheid en richting. Deze classificatie geeft het juiste antwoord volgens vooraf gedefinieerde lichtscenario's.

12

13

Powered by