Schréder - Industriële verlichtingsoplossingen

De oplossingen van Schréder verbeteren de bedrijfsvoering met energiezuinige verlichting die de bedrijfskosten verlaagt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de werkomgeving. Ze helpen een duurzame toekomst op te bouwen met technologie van de volgende generatie die de kosten verlaagt, de koolstofvoetafdruk verlaagt en de waarde van het onroerend goed verhoogt.

Industriële verlichtingsoplossingen Voor omgevingen waarin mensen graag werken

ARMATUREN RANGE

INDU BAY

INDU CONTILINE

INDU DOWNLIGHT

INDU FLOOD

INDU LINE

INDU PANEL

INDU WALL PACK

MY1 LED

OMNISTAR

OMNISTAR KIT

CONTROLESYSTEMEN

SLIMME MAST

SHUFFLE

Uw partner in duurzaamheid

Schréder heeft een bedrijfsbrede duurzaamheidsstrategie ontwikkeld genaamd " Together for our Future ". Deze verbintenis is gestructureerd rond drie assen die de relevante geprioriteerde VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) omvatten. Duurzaamheid is verankerd in onze strategie, structuur, processen en cultuur. Bij Schréder werken we nauw samen met onze klanten om robuuste en duurzame oplossingen te ontwikkelen om de uitdagingen aan te gaan, terwijl we waarde toevoegen met een positieve, blijvende impact op de samenleving en het milieu.

PLANEET Verantwoordelijk zijn voor de planeet door de milieu-impact van onszelf en die van onze klanten te verminderen.

GEMEENSCHAP Verantwoordelijk zijn voor de gemeenschap door een positieve impact te hebben op de samenleving door onze oplossingen.

MENSEN Verantwoordelijk zijn voor onze medewerkers door menselijke groei te ontwikkelen door diversiteit en respect voor mensenrechten.

« Onze rol als marktleider motiveert ons om deel te nemen aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering en bij te dragen aan respectvolle economische ontwikkeling. We helpen gemeenschappen hun grootste uitdagingen het hoofd te bieden en de wereld duurzamer te maken .»

Werner de Wolf CEO – Schréder

Duurzaamheid is onze dagelijkse bedrijfsvoering

EcoVadis evalueert jaarlijks meer dan 85.000 organisaties in meer dan 160 landen en in meer dan 200 sectoren. Op basis van 21 criteria beoordelen ze de prestaties van een bedrijf in vier categorieën: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. De gouden beoordeling van EcoVadis is een erkenning van de inspanningen die elke werknemer van Schréder elke dag levert om een betere en duurzamere wereld mogelijk te maken. Meer informatie: www.ecovadis.com

Verantwoordelijk zijn voor de planeet

Productie volgens de hoogste milieunormen

Alle fabrieken van Schréder zijn ISO 14001:2015 gecertificeerd, wat hun inspanningen voor hun milieubeheersysteem erkent. Voor elke fabriek wordt door de kwaliteitsmanager een continu verbeteringsplan voor efficiënt gebruik van hulpbronnen en afvalbeheer uitgevoerd. Meer informatie: www.iso.org

Transparantie gedurende de volledige levenscyclus van het product

Om onze klanten duidelijke informatie te geven over de milieu-impact van elke armatuur, vertrouwt Schréder op een product levenscyclus analysetool (Instant LCA), ontwikkeld in samenwerking met een onafhankelijk bureau (in overeenstemming met de principes van ISO 14040:2006). De resultaten zijn beschikbaar in de Product Environmental Profile (PEP)-documenten. Ze vatten de levenscyclusanalyse van het armatuur samen door de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus te onderzoeken, van de winning van grondstoffen tot het einde van de levensduur. De PEP-documenten zijn op verzoek beschikbaar voor alle klanten om hen te helpen hun naleving van de regelgeving en hun inzet voor het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk aan te tonen.

Oplossingen voor maximale energiezuinigheid

AANGEPASTE FABRIEKS- INSTELLING DRIVER Intelligente armatuurdrivers kunnen in de fabriek worden geprogrammeerd met complexe dimprofielen. De periode tussen in- en uitschakelen wordt gebruikt om het vooraf ingestelde dimprofiel te activeren. Het op maat gemaakte dimsysteem genereert maximale energiebesparingen met respect voor de vereiste verlichtingsniveaus en uniformiteit gedurende de nacht.

PRESTATIES

100 %

80 %

60%

LICHT OUTPUT

40 %

20 %

TIJD

17

21

23 01

03 05 07

SENSOREN VOOR AUTONOME DYNAMISCHE SCENARIO'S Foto-elektrische sensoren schakelen de armaturen in precies op het moment dat het daglicht onvoldoende wordt (bewolkte dag, invallen duiternis, enz.) om zo veiligheid en comfort te bieden in de openbare ruimte. Op plaatsen met weinig nachtelijke activiteit kan de verlichting meestal tot een minimum worden gedimd. Door gebruik te maken van bewegingssensoren zoals PIR-sensoren of radars (rekening houdend met snelheids- en richtingscriteria), kunnen niveaus worden verhoogd zodra een voetganger of een voertuig in het gebied wordt gedetecteerd.

GEAVANCEERDE CONTROLE- SYSTEMEN Met zijn gebruiksvriendelijke controlesystemen voor intelligente verlichting, integreert Schréder geavanceerde functies voor het programmeren van de meest efficiënte dimprofielen op basis van eindeloze variabelen (kalenderdagen, speciale evenementen, seizoenen, enz.), terwijl het veiligheid, comfort en een gevoel van welzijn biedt voor mensen. Schréder kan slimme verlichtingstoepassingen integreren, zoals de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen of dynamische verlichtingsscenario's te bouwen door middel van PIR-sensoren of radars. Omdat ze volledige interoperabiliteit bieden, kunnen de regelsystemen van Schréder controllers/sensoren en armaturen van andere fabrikanten beheren.

Op weg naar ecologische excellentie van de gebouwde omgeving

We moedigen onze klanten aan om strategisch na te denken over duurzaamheid, door samen oplossingen te creëren die hun prestaties verbeteren op basis van een breed scala aan duurzaamheidscriteria. Door gebruik te maken van onze lange ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige, energiezuinige ruimtes, kunnen we verlichtingsoplossingen leveren met alle benodigde documentatie om onze klanten te helpen de BREEAM-certificering te behalen . BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is een certificering op basis van de toonaangevende duurzaamheidsbeoordelingsmethode voor gebouwen, gemeenschappen en infrastructuurprojecten. Met behulp van Schréder-oplossingen kunnen tot 17 credits (geteld voor 6 van de 10 beschouwde criteria) worden behaald in de BREEAM-beoordeling.

Klik voor meer informatie

Meer informatie: www.breeam.com

Verantwoordelijk zijn voor de gemeenschap

Het juiste licht waar, wanneer en hoe het nodig is?

De kunst van slimme verlichting bestaat erin om het soort licht dat je nodig hebt te plaatsen waar je het nodig hebt, en het weg te halen waar je het niet nodig hebt en wanneer je het niet wilt. Schréder is uw partner voor het maximaliseren van de voordelen van verlichting , met zorg voor het milieu en het verbeteren van uw operationele voordeel. Met onze moderne en veelzijdige technologieën die een " Dim It, Aim It, Tone It, Change It "-filosofie mogelijk maken, bieden we onze klanten volledige flexibiliteit om licht te moduleren volgens elke milieu-uitdaging.

Als pioniers op het gebied van verlichtingstechnologie leveren onze verlichtingsoplossingen het juiste licht op de juiste plaats. We hebben in de loop der jaren talloze fotometrische modules ontwikkeld om voor elk project de beste oplossing te bieden op het gebied van prestaties, comfort, gewenst resultaat en investeringsrendement. We streven er voortdurend naar om te innoveren en oplossingen te ontwikkelen die zowel positief zijn voor mensen als duurzaam voor het milieu. We combineren onze technische en fotometrische knowhow om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingsnormen . Een garantie van de beste fotometrische oplossing

High-power 2mm 2

Mid-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2 or 4mm 2

High-power 2 or 4mm 2

LED type

PMMA lenzen

PMMA lenzen

Polycarbonaat lenzen

PMMA lenzen PMMA collimators Aluminium reflectoren

Optiek

Lenzen geïntegreerd in PC lichtkap

Vlak glas of diepe lichtkap

Vlak glas of PC lichtkap

Vlak glas of PC lichtkap

Vlak glas

Vlak glas

Lichtkap

Back light control Verblindings- begrenzer Alle weg-, stads-, tunnel- toepassingen en meer

Back light control Verblindings- begrenzer

Opties (afhankelijk van armatuur)

-

Back light control

-

-

Waar zeer asymmetrische bundels en visueel comfort beide vereist zijn

Alle weg- toepassingen en meer

Alle weg- toepassingen en meer

Doorlopende lijnverlichting in tunnels

Schijnwerpers en grote gebieden

Typische applicaties

Aantal optieken

77

11

32

4

13

14

PureNight: donkere lucht, heldere ideeën

Met zijn PureNight-concept op basis van high-end fotometrische ontwerpen biedt Schréder de ultieme oplossingen om de nachtelijke hemel terug te krijgen zonder de steden uit te schakelen. Met de Schréder PureNight oplossing schijnt het licht alleen waar het gewenst en nodig is .

LICHT TERUGGEKAATST DOOR ZWARE BEWOLKING

OPWAARTS GEREFLECTEERD LICHT

DIRECT OPWAARTS LICHT

SCHITTERING ZONE

LICHTHINDER

DIRECTE SCHITTERING

Altijd de juiste kleurtemperatuur Kiezen is een consessie doen. De juiste kleurtemperatuur kiezen is niet eenvoudig. U weet dat een kouder wit licht de prestaties optimaliseert, terwijl een warmer licht gunstiger is voor mensen en de natuurlijke cycli van dieren. Wat als u niet hoeft te kiezen? De Schréder FlexiWhite oplossing biedt u de vrijheid om op elk moment de juiste kleurtemparatuur in te stellen. VOORBEELD #1 Behoud van de natuur, stimulering van ongemotoriseerde mobiliteit Omgeving: Fiets/voetpad FlexiWhite oplossing: Amber als standaard, 3000K bij detectie.

Of het nu gaat om voorgeprogrammeerde scenario’s, werkt met een besturingssysteem op afstand, gebruik maakt van sensoren of een mix van alles, de FlexiWhite-oplossing biedt u de flexibiliteit om het juiste niveau te selecteren met de juiste kleurtemperatuur, op de juiste plaats en op het juiste moment .

AMBER

Natuurvriendelijke, minimale veiligheidsverlichting

3000K

3000K

mensen gedetecteerd, maximale veiligheid en comfort (hoge zichtbaarheid)

2700K

2200K

AMBER

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H

5 H 6 H 7 H 8 H

VOORBEELD #2 Aantrekkelijk, sfeervol en biologisch ritme Omgeving: Stadscentrum

3000K – 30lux

Vroege avond/ vroege ochtend Uitnodigende sfeer

FlexiWhite oplossing: 2200K, 3000K en alles daartussen.

2700K – 20lux

Avond/vroege nacht Rustige sfeer

3000K

2700K 2200K

MENSELIJKE RUST PERIODE/ NATUURVRIENDELIJKE NACHT

Nacht Volledige kalme stemming 2200K – 5lux

PROGRESSIEF WAKKER WORDEN

ONDERSTEUNING AAN DE ACTIVITEIT

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H 5 H 6 H 7 H 8 H

Voldoen aan de strengste milieuvoorschriften

Elk land, zo niet elke regio heeft zijn eigen milieuvoorschriften. Ze kunnen streng of minder streng zijn en zich richten op een aantal specifieke criteria. Ze zijn allemaal grotendeels geïnspireerd op het EU-beleid voor groene overheidsopdrachten voor wegverlichting , dat in 2019 is uitgebracht. Regelgeving streeft ernaar om: Beperk ULOR tot max. 1% ; Verblinding verminderen: minimaal 95% van de lichtemissie is beperkt tot hoeken onder 14,5 graden van het horizontale; Beperkt de emissie van blauw licht met CCT <3000K; Beperkt de hoeveelheid licht tot minder dan 35lm/m²; Verbiedt opdringerige verlichting naar woningen en elke vorm van verlichting van waterwegen en zee. De PureNight certificeringssoftware garandeert dat uw Schréder verlichtingsoplossing voldoet aan milieuwetten en -eisen . Schréder beschikt over een eigen gecertificeerd laboratorium en wordt ook onderschreven door tal van onafhankelijke certificeringsinstanties.

R

Het ecosysteem behouden

Flora en fauna kunnen na verloop van tijd last hebben van een hoge lichtintensiteit, het kleurenspectrum (blauw licht) en overmatige verlichting. Alleen experts kunnen de verstoring van de verschillende soorten vissen, insecten en bedreigde dieren tot een minimum beperken . Bomen en heggen zijn natuurlijke omgevingen voor vleermuizen, terwijl rivieren en kanalen ook belangrijk zijn voor het foerageren. Bepaalde soorten vleermuizen zijn erg gevoelig voor licht. Lichtvervuiling, d.w.z. overmatige verlichting en ongecontroleerde lichtverspilling, draagt aanzienlijk bij aan insectensterfte. De Schréder PureNight-fotometrie voldoet aan de dark- sky-specificaties (0% ULOR en 2200K) en profiteert van accessoires (backlight en verblindingsbegrenzer) om het licht alleen daar te richten waar het nodig is . De FlexiWhite-oplossing van Schréder combineert dimmen en kleurtemperatuurveranderingen volgens vaste of on-demand scenario's met sensoren voor veilige en milieuvriendelijke verlichting. Het IP66 ontwerp van onze armaturen voorkomt dat insecten de behuizing binnendringen en gevangen worden. Met een lage aandrijfstroom wordt het buitenoppervlak van het armatuur niet heel heet, waardoor wordt voorkomen dat insecten door de hitte doodgaan. Met het juiste armatuurontwerp, fotometrie, kleurtemperatuur en dimscenario beschermt Schréder dieren in het wild en draagt het bij aan het behoud van het ecosysteem.

Verantwoordelijk zijn met mensen

Verschillen waarderen, inclusief zijn en diversiteit omarmen

Bij Schréder wordt elke medewerker gewaardeerd om zijn of haar vaardigheden. We zoeken en kiezen medewerkers op basis van hun ervaring en de waarde die zij voor het bedrijf leveren. Dit concept wordt onderstreept in onze Gedragscode . De diversiteit van het personeel, in al zijn vormen (vaardigheden, ervaring, leeftijd, geslacht, cultuur, enz.), is een bron van vernieuwing, innovatie en creativiteit . In lijn met de doelstellingen van de VN hebben we besloten om onze inspanningen vooral te richten op genderdiversiteit en gelijkheid, aangezien dit nog steeds een voortdurende zorg is in de samenleving als geheel.

Mensenrechten beschermen

Schréder heeft de Responsible Business Alliance (RBA) Gedragscode aangenomen als norm voor mensenrechten. Ons doel is om de mensenrechten direct en indirect te beschermen door ervoor te zorgen dat de entiteiten van Schréder en hun toeleveringsketen veilig zijn en dat werknemers met respect en waardigheid worden behandeld. We eisen van al onze leveranciers dat ze de naleving van de RBA-standaard bevestigen.

Meer info: www.responsiblebusiness.org

Training en onderwijs

Schréder heeft een eigen interne opleidingsacademie ontwikkeld, SKILL genaamd, wat staat voor Sharing Knowledge in Light and Lighting. De missie van SKILL is om de competenties van Schréder-medewerkers en belanghebbenden te vergroten om met succes in te spelen op veranderingen in de verlichtingsmarkt, zoals slimme verlichting en nieuwe controlesystemen. SKILL ontwikkelt ook e-learning en online cursussen, zowel voor Schréder-medewerkers als voor klanten.

Verlichting voor omgevingen waarin mensen graag werken

Klik voor meer informatie

De onmisbare oplossing voor lichtregeling bij bedrijven Schréder ITERRA biedt locatiebeheerders een robuust, kosteneffectief en toekomstbestendig platform om hun infrastructuur te beheren met de grootst mogelijke flexibiliteit voor het aanpassen van de verlichting aan elk scenario of elke activiteit, met maximale energiebesparing en de beste ervaring voor werknemers, bezoekers en managers.

100% draadloos besturingssysteem voor industriële installaties binnen en buiten 1

2 Eenvoudig te bedienen met een intuïtieve visuele interface 4 Hoog niveau van cyberbeveiliging

3 Werkt met alle standaard besturings- protocollen

LICHT OP UW COMMANDO

> Fotocellen integreren om daglicht te benutten > Comfort: garandeert een gevoel van welzijn > Integreer sensoren voor licht-op-aanvraag scenario’s

> Dim het licht tot het juiste niveau > De kleurtemperatuur van het licht aanpassen > Armaturen groeperen in clusters > Geprogrammeerde verlichtingsscenario’s maken > Verlichtingsanimaties programmeren > Op kalender gebaseerde triggers definiëren

> Bediening vanaf de mobiele app, een schakelaar of een afstandsbediening > Toegangsrechten beheren

Schréder ITERRA voor alle toepassingen in industriële en grote gebieden

Toegangswegen

Parkeerterreinen

Productiebedrijven

Distributiecentra

Magazijnen

Afvalverwerking

Laboratoria

Verzendingszones

Laadocks

Herstelwerkplaatsen

Kantoren

Vergader- en conferentiezalen

Mijnen

Vliegvelden

Treinstations

Havens

Busstations

e

ENVIRONMENTS PEOPLE LOVE TO WORK IN SCHRÉDER ITERRA DRAAGT BIJ AAN

TOEPASSINGEN

GROTE GEBIEDEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT FACILITEIT

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

De maatstaf in high-bay verlichting

Met de 3e generatie INDU BAY biedt Schréder hét toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total cost of ownership. Meer efficiënt, licht, veelzijdig, ontworpen voor de vereisten van specifieke industrieën (metaal, auto, voedsel en drank….) en slim, levert het de beste oplossing op de huidige markt voor high-bay toepassingen. Het presteert beter dan alle andere armaturen dankzij zijn superieure vermogen om energie te besparen en prestaties te blijven leveren na verloop van tijd. De INDU BAY GEN3 is beschikbaar met verschillende lumenpakketten, diverse lichtverdelingen en montage opties waarmee de verlichting kan worden aangepast om aan de specifieke behoeften van uw omgeving te voldoen. Het verlaagt niet alleen uw investering. Het maximaliseert het comfort van de omgeving voor uw personeel, terwijl het verbruik tot het minimum wordt gelimiteerd.

INDU BAY GEN3 Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

1

1 HT

2 HT

2

4 tot 12 mtr

15.500 tot 21.100lm 115W tot 140W

9.800 tot 10.700lm

22.600 tot 24.900lm

25.800 tot 32.100lm 185W tot 210W

Energieverbruik

70W

150W

Neutraal wit 840 of koel wit 857

Kleurtemperatuur

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

Overspanningsbeveiliging

2 / 4 / 6kV

GLASS IK 08

PC IK 10

IP 66

VOORDELEN

> Eén-op-één vervanging voor HID armaturen van 40W tot 400W > Licht-op-aanvraag functie met optionele bewegingssensor > Noodverlichting met optionele batterij > Hoog visueel comfort > Compacte behuizing geoptimaliseerd voor warmteafvoer en verminderde stof ophoping > Speciaal assortiment montageaccessoires > INDU BAY HT-variant die een speciale oplossing biedt voor extreem warme omgevingen > Geschikt voor Schréders

indoor en outdoor controlesysteem

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU BAY GEN3

1

1 HT

2 HT

2

INDU BAY wordt geleverd met een haak voor een ophangketting (niet inbegrepen). Dankzij een vorkmontagesysteem kan het armatuur ter plaatse worden gekanteld voor een nauwkeurige afstelling.

330mm

330mm

400mm 400mm

A

122mm

298mm

135mm

135mm

B

330mm

330mm

400mm 400mm

C

4,5 kg

5,6 kg

7,43 kg

6,8 kg

KG

B

A/C

DESIGN HIGHLIGHTS

INDU BAY is uitgerust met een U-beugel voor nauwkeurige instelling op locatie.

In geval van nood kan een optionele hulpbatterij, gedurende 3 uur, veiligheidsverlichting bieden.

INDU BAY HT biedt een speciale oplossing voor extreem hete omgevingen.

INDU BAY kan uitgerust worden met een bewegingssensor voor licht-op-aanvraag scenario’s.

TOEPASSINGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

Modulair, efficiënt en eenvoudig te monteren

INDU CONTILINE is een volledig flexibel 13-polig lijnverlichtingssysteem met gereedschapsvrije installatie van de module. Met 2,25 m lijn inzetstukken en ophangingen die tot op een afstand van 5 m kunnen worden gemonteerd, kan deze snel en efficiënt worden geïnstalleerd. Met zijn unieke, optionele dakaccessoire is hij aanzienlijk beter bestand tegen stof- en waterophoping. Dankzij de extra, geïntegreerde kabelgoot is dit systeem IoT-ready! INDU CONTILINE kan vanaf de grond worden geïnstalleerd met behulp van een gepatenteerd proces. Het vergemakkelijkt de montage als het gebied niet vrijgemaakt kan worden voor een hoogwerker of als de vloer nog niet vrijgemaakt is voor verkeer. Dit gepatenteerde proces kan ook in uw voordeel worden gebruikt op toegankelijke kraansystemen zonder extra steigers. INDU CONTILINE biedt extra voordelen, waaronder noodverlichting met een hulpbatterij en een optimale lichtverdeling met weinig verblinding om optimale werkomstandigheden in industriële omgevingen te creëren.

INDU CONTILINE GEN2

1

2

Lumen output flux (range)

7.400 tot 12.400lm 50W tot 77W

14.800 tot 21.200lm 100W tot 133W

Energieverbruik

Kleurtemperatuur

Neutraal wit 840, koel wit 857 of heel koel wit 865

220-240V AC – 50-60Hz 176-275V DC

Nominale spanning

Overspanningsbeveiliging

1 / 2 / 4kV

IP 50

IK 05

VOORDELEN

> Hoge efficiëntie met lage bedrijfskosten > Hoog visueel comfort > Snelle een eenvoudige installatie zonder gereedschap > Veelzijdigheid in lichtontwerp met diverse distributies > Ontworpen voor directe of hangende bevestiging met speciale montageaccessoires

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU CONTILINE GEN2

2.1

2.2

1410mm

2253mm

A

36mm

36mm

B

78mm

78mm

C

1,7 kg

3 kg

KG

A

B

C

DESIGN HIGHLIGHTS

Het INDU CONTILINE GEN2 lichtlijnsysteem biedt veelzijdigheid en flexibiliteit om aan de eisen van elk project te voldoen.

De stroomtoevoer kan in het midden of aan het uiteinde van de lijn worden geplaatst.

Het T13 aansluitblok maakt een veelzijdige positionering van de LED-modules mogelijk en combineert stroom- en besturingsaansluitingen.

In geval van nood zorgt een optionele noodbatterij voor 3 uur noodverlichting.

Het systeem kan hulparmaturen of elk ander nuttig apparaat in een industriële omgeving van stroom voorzien.

MONTAGE OPTIES

Ophanging met kabels (standaard versie)

Ophanging met kettingen (standaard versie)

Ophanging met kabels (versie met dak)

Ophanging met kettingen (versie met dak)

Plafondmontage (standaardversie)

TOEPASSINGEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT FACILITEIT

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

Efficiëntie en comfort voor elke industriële omgeving

INDU LINE biedt een robuust en efficiënt LED-alternatief voor het vervangen van armaturen die zijn uitgerust met T5/T8- fluorescentiebuizen. INDU LINE GEN4 is ontworpen om te presteren in zware industriële omgevingen en heeft een robuust, compact mechanisch ontwerp waardoor het zeer bestendig is en eenvoudig te installeren in elk soort infrastructuur. Of het nu gaat om sportfaciliteiten, magazijnen, fabrieken met stoffige of natte omstandigheden, gangen, ondergrondse parkeergarages of onderdoorgangen, INDU LINE GEN4 biedt een betrouwbare verlichtingsoplossing. Dit armatuur is verkrijgbaar in verschillende materialen en voldoet aan elk type plaatselijke vereiste of wetgeving. Met een levensduur die 5 keer langer is dan die van een fluorescentiebuis, verlaagt dit moderne lineaire LED-armatuur de totale gebruikskosten van een verlichtingsinstallatie met de garantie van een hoge efficiëntie. INDU LINE GEN4 creëert veilige en comfortabele werkomstandigheden dankzij zijn lage verblinding en hoge kleurweergave-index om de productiviteit te optimaliseren.

INDU LINE GEN3 Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

1

2

3

4 tot 6m

3,100 tot 3,400lm

3,400 tot 8,500lm

4,200 tot 10,800lm

Energieverbruik

24W

22W tot 61W

27W tot 77W

Kleurtemperatuur

Neutraal wit 840

Nominale spanning

220-240V / 50-60Hz

IK 02 PC-PMMA GRP-PMMA

IK 08 PC-PC

IP 66

VOORDELEN

> LED-alternatief voor armaturen met T5/T8- fluorescentielampen > Vermindert energiekosten tot 50% > Eenvoudige installatie en onderhoudsvrij > Licht-op-aanvraag- functie met optionele bewegingssensor > Hoge efficiëntie van armatuur > Efficiënt, uniform en niet-verblindend licht > Noodverlichting met optionele batterij > Lange levensduur > Verlichting ter plaatse aanpassen via geïntegreerde DIP- schakelaar van de driver

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU LINE GEN4

2

1

3

102mm

102mm

102mm

A

82mm

80mm

80mm

B

614mm

1174mm

1454mm

C

Standaard montage met RVS clips.

0.9kg

2kg

2.2kg

KG

B

C

A

TOEPASSINGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

TUNNELS & ONDERDOOR- GANGEN

PARKEER PLAATSEN

Flexibel en voordelig LED- alternatief voor TL- buizen

Combinatie van robuustheid, efficiëntie en flexibiliteit, MY1 LED is een duurzaam alternatief voor TL-buizen voor het verlichten van binnenruimtes zoals industriële hallen, magazijnen, tunnels en parkeergarages. Dankzij het moderne en elegante ontwerp creëert MY1 LED een visueel aantrekkelijke omgeving en biedt het tegelijkertijd veiligheid en visueel comfort. Deze moderne lineaire LED-verlichtingsoplossing is ontworpen om operationele voordelen te bieden aan beheerders en wordt gekenmerkt door zijn lange levensduur, hoge efficiëntie, minimale energiekosten, onderhoudsvrije vereisten en snelle installatie.

MY1 LED

1

2

3

4

5

6

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

3 tot 8m

1,400 tot 2,000lm

2,500 tot 3,700lm

3,700 tot 5,600lm

5,400 tot 8,100lm

6,200 tot 9,500lm

7,200 tot 11,100lm

Energieverbruik

20.4W 33.2W

46.5W 70W 76W 87W

Kleurtemperatuur

Warm wit 830 of neutraal wit 740

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

Overspanningsbeveiliging

4 / 10kV

IP 67

IK 10

VOORDELEN

> Robuust armatuur ter vervanging van

armaturen met T5/T8 TL-buizen > 6 verschillende formaten > Extra hoog dichtheidsniveau (IP 67) > Toegang zonder gereedschap voor eenvoudig onderhoud > Volledige range van

fotometrieën (smal tot breed, symmetrisch en asymmetrisch)

> Veelzijdige

montagemogelijkheden > Retrofit kit beschikbaar voor vorige generaties MY1 armaturen

AFMETINGEN | BEVESTIGING

MY1 LED

1

2

3

4

5

6

126mm 126mm 126mm 126mm 126mm 126mm

A

131mm 131mm 131mm 131mm 131mm 131mm

B

Standaard montage met RVS clips.

295mm

462mm 672mm 881mm 1281mm 1582mm

C

1,4 kg

2,1 kg

3,2 kg

3,9 kg

5,1 kg

6 kg

KG

C

B

A

TOEPASSINGEN

GROTE GEBIEDEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT FACILITEIT

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebieds- verlichting

Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte verlichtingsoplossing voor meerdere toepassingen in industriële omgevingen. Dit compacte armatuur is beschikbaar in 3 formaten en integreert daardoor perfect in de omgeving om te voldoen aan de exacte verlichtingseisen van het te verlichten gebied. Het armatuur kan ter plaatse worden ingesteld dankzij de meegeleverde bevestigingsbeugel, voor een precieze optische controle. Het is tevens leverbaar voor paaltop- montage. De INDU FLOOD is perfect voor het vervangen van armaturen met ontladingslampen van 50-800W. Het biedt een helder wit licht voor een uitstekende zichtbaarheid en een betere kleurwaarneming, wat zorgt voor een toegevoegde waarde naast de energiebesparing. Het robuuste ontwerp, met een hoog IP dichtheidsniveau, garandeert de prestaties voor vele jaren, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

INDU FLOOD GEN2 Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

1

2

3

3 tot 16m

3,400 tot 10,000lm 14,500 tot 30,400lm 29,700 tot 60,900lm

Energieverbruik

31W tot 63W

125W tot 190W

250W tot 375W

Kleurtemperatuur

Warm wit 722, Warm Wit 730 of neutraal wit 740

120-277V / 220-240V / 347-480V / 50-60Hz

Nominale spanning

Overspanningsbeveiliging

10kV

IP 66

IK 09

VOORDELEN

> Hoge efficiëntie met lage bedrijfskosten > 3 formaten en diverse lichtverdelingen ter vervanging van ontladingslampen van 50 tot 800W > Eén ontwerp voor esthetische consistentie voor multifunctionele toepassingen > Hoge energiebesparing in vergelijking met systemen met traditionele lichtbronnen > Dimbaar voor nog meer energiebesparing > Licht-op-aanvraag functie met optionele bewegingssensor > Snelle ROI dankzij de

lange levensduur en minder onderhoud

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU FLOOD GEN2

1

2

3

390mm

492mm

622mm

A

77mm

77mm

90mm

B

Vork waarmee de helling kan worden aangepast. Optionele paaltop montage. Ø60mm Ø76mm

321mm

421mm

521mm

C

5,6 kg

8,8 kg

16,8 kg

KG

C

B

A

DESIGN HIGHLIGHTS

INDU FLOOD biedt gemakkelijke toegang tot het driver compartiment.

De universele U-beugel bevat een hellingssysteem voor nauwkeurige instelling ter plaatse.

De schijnwerper bevat twee kabel wartels aan de achterkant (in en uit) voor doorlus mogelijkheden. Het is ontworpen voor integratie met gebouwbeheersystemen (DALI 2.0 of 1-10V protocol).

Optioneel kan INDU FLOOD uitgerust worden met een sensor (beweging/daglicht) voor licht-op- aanvraag scenario’s.

Door de bevestiging aan de mast kan de hellingshoek van het armatuur gemakkelijk ter plaatse worden aangepast.

INDU FLOOD GEN2 biedt paaltop montage met een optionele adapter.

TOEPASSINGEN

GROTE GEBIEDEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT FACILITEIT

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting

De INDU WALL PACK is verkrijgbaar in twee formaten en presteert beter dan alle conventionele downlight armaturen door het verstrekken van een helder en langdurig licht voor buiten toepassingen. Het slanke ontwerp zorgt voor een discrete integratie zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Het biedt een helder wit licht om te allen tijde een perfecte zichtbaarheid en comfort te garanderen. Dankzij de hoge optische prestaties en een sterk mechanisch ontwerp kan het aanzienlijke energie- en onderhoudsbesparingen opleveren. Optioneel kan INDU WALL PACK een detectiesensor en een batterij voor anti-paniekverlichting integreren.

INDU WALL PACK Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

1

2

3 tot 6 mtr

1.700 tot 1.800lm

4.400lm

Energieverbruik

15W

35W

Warm wit 830 of neutraal wit 840

Kleurtemperatuur

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

Overspanningsbeveiliging

1 / 2kV

IP 65

IK 09

VOORDELEN

> Hoge energiebesparing in vergelijking met systemen met traditionele lichtbronnen > Twee formaten voor het bieden van de beste oplossing > Robuust maar discreet ontwerp > Hoog visueel comfort > Wit licht met een hoge kleurweergave index > Eenvoudige installatie met verwijderbare achterplaat > Geïntegreerde bewegingsdetectie sensor (optioneel) > Noodverlichting met optionele batterij

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU WALL PACK

1

2

250mm

320mm

A

117mm

130mm

B

INDU WALL PACK wordt met 4 schroeven aan het oppervlak bevestigd.

201mm

257mm

C

1,4 kg

2,1 kg

KG

A

B

C

TOEPASSINGEN

TREIN STATIONS & METRO’S

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

SPORT FACILITEIT

Comfortabele en energiezuinige binnenverlichting

INDU PANEL biedt een gunstig LED- alternatief voor armaturen met tl-lampen. Met zijn vierkante of rechthoekige vorm biedt het een uniforme en comfortabele

verlichting voor binnen locaties zoals ontvangstruimtes, kantoren, vergaderzalen, gangen en liften.

Dit goed ontworpen LED-systeem heeft het potentieel om zonlicht nauwkeuriger te repliceren dan tl-lampen. INDU PANEL biedt beheerders het juiste hulpmiddel om mensen te stimuleren, omdat het een licht biedt dat helpt om de hersenen te stimuleren en vervolgens de nauwkeurigheid te verbeteren. Het creëert een helder verlichte omgeving die bijdraagt aan gelukkiger, gezonder personeel, dat op zijn beurt productiever is.

INDU PANEL

1

2

3

Lumen output flux (range)

3.400lm

3.200lm

3.700lm

Energieverbruik

30W

Kleurtemperatuur

Neutraal wit 840

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

Overspanningsbeveiliging

3kV

IP 20

IK 02

VOORDELEN

> Wit licht met een hoge kleurweergave index > 2 formaten voor flexibiliteit > Elegant ontwerp voor lage installatiehoogtes > Laag energieverbruik > Eenvoudige installatie en onderhoudsvrij > Efficiënte, uniforme en schitteringsvrije verlichting

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU PANEL

1

2

3

595mm 1195mm

620mm

A

32mm

32mm

32mm

B

595mm

295mm

620mm

C

INDU PANEL is ontworpen voor inbouw- of hangende montage.

2,1 kg

2,3 kg

2,2 kg

KG

A

A

C

C

B

B

TOEPASSINGEN

TREIN STATIONS & METRO’S

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

SPORT FACILITEIT

Betrouwbare, energiezuinige en betaalbare oplossing voor binnenverlichting

INDU DOWNLIGHT biedt een gunstig LED- alternatief voor fluorescentie spots voor binnen locaties zoals ontvangstruimtes, kantoren, vergaderzalen, gangen en liften. INDU DOWNLIGHT is verkrijgbaar in verschillende formaten en lumen outputs en is een flexibele oplossing met alle voordelen van de nieuwste LED- technologie: een laag energieverbruik (besparingen tot 90% ten opzichte van traditionele spots), lange levensduur, geen specifieke onderhoudsvereisten, besturingsopties voor dimmen en licht-op-aanvraag functies. INDU DOWNLIGHT draagt bij aan een helder verlichte omgeving die zorgt voor een gelukkiger, gezonder personeelsbestand, dat op zijn beurt productiever is.

INDU DOWNLIGHT Lumen output flux (range)

1

2

3

900lm

1.400lm

2.700lm

Energieverbruik

9W

15W

25W

Kleurtemperatuur

Neutraal wit 840

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

Overspanningsbeveiliging

1kV

IP 20

IK 03

VOORDELEN

> 3 formaten voor flexibiliteit > Eenvoudige installatie en onderhoudsvrij > Kosteneffectieve en efficiënte verlichtingsoplossing > Hoog visueel comfort > Wit licht met een hoge kleurweergave index

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU DOWNLIGHT

1

2

3

145mm

175mm

245mm

A

78.5mm 84.5mm 98.5mm

B

Inbouwmontage met verende clips.

145mm

175mm

245mm

C

0,14 kg

0,27 kg

0,49 kg

KG

B

A/C

TOEPASSINGEN

WEGEN & SNELWEGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

GROTE GEBIEDEN

TUNNELS & ONDERDOORGANGEN

PARKEER PLAATSEN

ACCENT & ARCHITECTURAAL

SPORT LOCATIES

OMNISTAR biedt een gunstige verlichtingsoplossing in een verscheidenheid van binnen- en

Ontworpen om enorme besparingen en voordelen te bieden voor gebieds- verlichting

buitentoepassingen zoals tunnels, kades, industriële gebouwen, sportfaciliteiten, grote parkeerterreinen en luchthavens. Dit platform is ontworpen om een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en flexibiliteit te bieden voor verlichtingsgebieden waar hoge lumenpakketten nodig zijn met de extra voordelen van een LED- oplossing: laag energieverbruik, betere zichtbaarheid met wit licht, beperkt onderhoud en langere levensduur. OMNISTAR kan in verschillende configuraties worden geïnstalleerd (hangend, opbouw of paaltop) met één tot drie optische units. OMNIstar kan werken met een groot scala aan besturingsoplossingen (daglichtsensoren, dimmen, beheer op afstand, ATS 4, ABS) en een gebouwbeheersysteem met het DALI-protocol om de energiebesparingen verder te maximaliseren door de verlichtingsniveaus aan te passen aan de werkelijke behoeften van de te verlichten ruimte.

OMNISTAR

1 optische unit

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

8 tot 45m

7,800 tot 80,800lm

75W tot 594W

Energieverbruik

Warm wit (730 en 830), neutraal wit (740 en 940) of koel wit (757 and 957)

Kleurtemperatuur

220-240V / 120-277V / 347-480V 50-60Hz

Nominale spanning

Overspanningsbeveiliging

10kV

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66 IK 08

VOORDELEN

> Echt voordelig LED- alternatief voor HID- schijnwerpers voor toepassingen met hoge vermogens > Flexibiliteit: modulaire aanpak met breed scala aan lichtverdelingen > Zeer efficiënte lichtverdelingen verminderen het aantal te installeren armaturen > Diverse montageopties en hellingsmogelijkheden ter plaatse voor optimale fotometrie > Explosieveilige variant voor gebruik in industriële omgevingen met een gevaarlijke atmosfeer > Diverse besturingsopties, waaronder systemen voor beheer op afstand

AFMETINGEN | BEVESTIGING

OMNISTAR A

Ø76mm Ø60mm Ø76-108mm

532mm

80mm

B

OMNISTAR is verkrijgbaar met verschillende hangende montagesystemen (vast, kantelbaar of hangend met kettingen) voor binnenruimtes en tunnels.

530mm

C

Ø60mm Ø76mm

14 kg

KG

B

A

C

DESIGN HIGHLIGHTS

Met de standaard beugel kan het armatuur ter plaatse worden gekanteld.

De OMNIBOX is een IP 66 universele externe driverbox gemaakt van gegoten aluminium voor maximaal 4 optische units.

Met maximaal 240 high-power LEDs levert OMNIstar hoge lumenpakketten.

OMNISTAR wordt geleverd met snelkoppelingen voor een eenvoudige installatie.

TOEPASSINGEN

WEGEN & SNELWEGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

GROTE GEBIEDEN

TUNNELS & ONDERDOORGANGEN

PARKEER PLAATSEN

BRUGGEN

SPORT LOCATIES

OMNISTAR KIT is een combinatie van de krachtige OMNISTAR optische unit en de innovatieve gear box - de OMNIBOX. Deze armaturen zijn verkrijgbaar in drie versies en bieden een modulaire en krachtige LED-verlichtingsoplossing voor toepassingen zoals magazijnen, high bays, tunnels, sportarena’s, luchthavens, parkeerterreinen en grote oppervlakken. OMNISTAR KIT-armaturen zijn ontworpen om ongeëvenaarde fotometrische prestaties te leveren voor het verlichten van gebieden waar hoge lumenpakketten nodig zijn, terwijl ze tegelijkertijd profiteren van alle voordelen van een economische LED-oplossing: lager energieverbruik, beperkt onderhoud en snel rendement op investering.

Complete, krachtige verlichtings- oplossing, speciaal voor industriële en grote toepassingen

OMNISTAR KIT

STD

PRO

ECO

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

8 tot 45m

5,600 tot 81,000lm 5,600 tot 80,800lm

20,200 tot 72,200lm

Energieverbruik

73W tot 594W

73W tot 594W

302W tot 619W

Warm wit (730 en 830), neutraal wit (740 en 940) en koel wit (957)

Kleurtemperatuur

Nominale spanning

120-277V / 220-240V / 347-480V / 50-60Hz

Overspanningsbeveiliging

10kV, 20kV

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66 IK 08

VOORDELEN

> Een echt voordelig LED-alternatief voor HID-schijnwerpers voor toepassingen met hoog vermogen > Kosteneffectief en efficiënt om energie- en onderhoudsbesparingen te maximaliseren > Zeer efficiënte lichtverdelingen verminderen het aantal te installeren armaturen > Diverse montageopties en hellingsmogelijkheden ter plaatse voor optimale fotometrie > Explosieveilige variant voor gebruik in industriële omgevingen met een gevaarlijke atmosfeer > Diverse besturingsopties, waaronder systemen voor beheer op afstand

AFMETINGEN | BEVESTIGING

OMNISTAR KIT

STD

PRO

ECO

586mm 806mm|

530mm

A

294mm 355mm

351mm

B

De U-vormige beugel maakt opbouwmontage met helling ter plaatse mogelijk.

581mm

582mm 582mm

C

Ø60mm Ø76-108mm

28kg

35kg

25.6kg

KG

B

A

C

It’s time to SHUFFLE your world!

2

3

Steden helpen op hun weg om smart te worden

De slimme SHUFFLE kolom is een verbonden, modulaire benadering van stadshardware. Met plug-and-play draaibare modules die vooraf gecertificeerde hardware bevatten, kan deze worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Herontwerpen. Reorganiseren. Verbeteren. Combineren. Doe dit allemaal tegelijk met SHUFFLE, een geïntegreerd concept met onbeperkte mogelijkheden om de beleving in steden en locaties naar een hoger niveau te tillen . Informatie, identiteit, veiligheid, communicatie, entertainment, mobiliteit en nog veel meer. Al uw verschillende functies kunnen elegant worden verzameld in één geïntegreerd platform . Niet in steen gebeiteld, maar veelzijdig en voorbereid op toekomstige evoluties. U kunt uw gepersonaliseerde combinatie maken door maximaal 5 modules per kolom te koppelen, of een van onze voorgeconfigureerde varianten te kiezen.

VOORDELEN

> Naadloze integratie van

stedelijke hardware in een verfijnde kolom

> Gepersonaliseerde

combinaties: tot 5 modules per kolom > Voorgeconfigureerde versies: Campus, SOS, Security, Light en Mobility > Totale veelzijdigheid met 360° draaibare modules > Gepatenteerd systeem voor eenvoudige installatie > Opwaardeerbaar: modules kunnen na installatie worden toegevoegd of vervangen > Volledig verbonden platform

4

Schréder lanceert SHUFFLE , de eerste slimme zuil op de markt

SHUFFLE is door de HEA (VK) uitgeroepen tot ‘ Product van het Jaar ’

SHUFFLE wint de Smart City Award in Londen

Toonaangevend met non-stop innovatie SHUFFLE werd gelanceerd in 2015 en is al bij veel enthousiaste klanten geïnstalleerd. En ze gingen verder dan eenvoudige buitenverlichting . Ze maakten van de gelegenheid gebruik die dit platform bood om nieuwe diensten in hun omgevingen te brengen, zoals wifi, bewakingscamera’s, luidsprekers, noodknoppen en EV- opladers. Slechts een jaar na de lancering werd SHUFFLE door de Highway Electrical Association (HEA) in het VK uitgeroepen tot ‘ Product van het jaar 2016 ’. Even later, in 2017, ontving SHUFFLE de ` Smart City Award ’ in Londen voor zijn technologie met een groot potentieel voor slimme steden. In 2020 maakte Schréder SHUFFLE onafhankelijk van fysieke bedrading voor razendsnelle connectiviteit, waarmee de eerste draadloze slimme kolom werd gecreëerd. Deze spirit van constante innovatie, gecombineerd met een voortreffelijk ontwerp, aandacht voor detail en een diep begrip van de behoeften van de klant, heeft SHUFFLE als een maatstaf in de markt gepositioneerd. Sinds hun lancering hebben de SHUFFLE kolommen steden en particuliere bedrijven in meer dan 35 landen over de hele wereld in vervoering gebracht.

Lancering van SHUFFLE Site op Mobile World Congress, een geïntegreerde benadering van kleine 4G/5G-cellen

Schréder innoveert opnieuw met de SHUFFLE Wireless backhaul , de eerste 100% draadloze slimme kolom Nieuwe verlichtings- modules met tot 58% meer lichtstroom om te voldoen aan de behoeften van een breder scala aan toepassingen

5

SHUFFLE CAMPUS PLAATSEN CREËREN WAAR MENSEN GRAAG ZIJN SHUFFLE Campus is de juiste tool voor ambitieuze bedrijven, instellingen, openbare diensten en steden die een hoogwaardige ervaring willen bieden aan hun werknemers, klanten, bewoners, burgers of bezoekers. Het is ontworpen om meerdere diensten, esthetisch en efficiënt, te leveren aan zakelijke faciliteiten, flatgebouwen, academische, medische of sportcomplexen, parken, winkelcentra of transportinfrastructuren zoals luchthavens en trein- of busstations. SHUFFLE Campus creëert veilige, aangename plekken , verbindt mensen met internet, informeert en vermaakt ze, terwijl ze een elegante en discrete aanwezigheid behoudt die in elke omgeving past. SHUFFLE Campus is een grote aanwinst voor placemaking omdat het de verbinding tussen mensen en de stedelijke omgeving versterkt met een minimale footprint.

Klik voor meer informatie

SHUFFLE CAMPUS BASIC

SHUFFLE CAMPUS CORE

SHUFFLE CAMPUS ACTIVE

4370mm 4370mm 4370mm

Masthoogte Control node

Ja

Ja

Ja

360° verlichting met WLAN (SH36LW2-CS/CX)

360° verlichting met WLAN (SH36LW2-JT) Blauwe lichtring (SHLR2-BL) Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

360° verlichting met WLAN (SH36LW2-JT) Blauwe lichtring (SHLR2-BL)

Module (top)

-

Module 2

-

Quadview (SHCQV)

Module 3

Analoge luidspreker (SH18S2-CP) PIR sensor (C0) Power sockets (SHPOLE2-G8)

-

-

Module 4

Geïntegreerd in mast

PIR sensor (C0)

PIR sensor (C0)

7

Je veilig voelen is een fundamenteel mensenrecht. Uw bewoners en bezoekers willen zich altijd veilig voelen. SHUFFLE Security levert een strategische doorbraak om deze uitdaging aan te gaan met geavanceerde verlichtings- en beveiligingsfuncties. Het is ontworpen om veilige en aangename buitenruimtes te creëren: toeristische plekken, parken en pleinen, buitenruimtes rond openbare en particuliere gebouwen (ambassades, ministerie gebouwen, banken, ziekenhuizen, scholen, enz.), metro-, bus- of treinstations, parkeerplaatsen en sport- of recreatielocaties. SHUFFLE Security biedt een monitoringsysteem dat bidirectionele communicatie mogelijk maakt: van autoriteiten naar burgers of beveiligingsbedrijven naar mensen in de omgeving en vice versa, van eindgebruikers tot publieke/vastgoedbeheerders. SHUFFLE Security verbetert het vertrouwen in het gebruik van buitenruimtes. Het moedigt mensen aan om te socializen, bij te dragen aan de lokale economie en een echt gemeenschapsgevoel te ontwikkelen. SHUFFLE SECURITY VERTROUWEN BOUWEN IN BUITENRUIMTES

Klik voor meer informatie

SHUFFLE SECURITY BASIC

SHUFFLE SECURITY CORE

SHUFFLE SECURITY ACTIVE

4370mm 4370mm 4370mm

Masthoogte Control node

Ja

Ja

Ja

Module (top) 360° verlichting (SH36L2)

360° verlichting (SH36L2)

360° verlichting (SH36L2)

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Quadview (SHCQV)

Universele camera uithouder (SHCB) Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH) Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

Module 2

Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

-

Module 3

-

-

Module 4

Intercom (SHPOIC2-GH)

Geïntegreerd in mast

-

-

8

SHUFFLE Mobility is ontworpen om elektrische voertuigen op te laden en te beschermen tegen vandalen. Het kan worden geïnstalleerd in straten waar het moeilijk is om infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen tot stand te brengen. SHUFFLE Mobility biedt niet alleen een oplaadoplossing voor elektrische voertuigen, het zorgt ook voor een uitstekende ervaring voor EV-bestuurders door hen te helpen lege opladers te vinden, door een hoog beveiligingsniveau voor hen en hun auto te garanderen en door ‘s nachts de beste verlichtingsoplossing te bieden. SHUFFLE MOBILITY IN BEWEGING IN EEN WERELD ZONDER EMISSIE

Klik voor meer informatie

SHUFFLE MOBILITY BASIC

SHUFFLE MOBILITY CORE

SHUFFLE MOBILITY ACTIVE

4370mm 4370mm 4370mm

Masthoogte Control node

Nee

Ja

Ja

Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

360° verlichting (SH36L2) Groene/blauwe lichtring (SHLR2-GR/FK)

360° verlichting (SH36L2) Groene/blauwe lichtring (SHLR2-GR/FK) 180° verlichtings- spot (SH18L) Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Module (top)

-

Module 2

-

-

Module 3

-

-

Module 4

EV lader 11kW (SHPOEV)

EV lader 11kW (SHPOEV)

EV lader 11kW (SHPOEV)

Geïntegreerd in mast

9

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70

www.schreder.com

Powered by