Schréder - Tunnel verlichtingsoplossingen

De Schréder Circle Light-app is een handige tool voor programmering ter plaatse en snelle een-op- eenvervangingen van drivers, om geïnstalleerde armaturen te vernieuwen en hun levensduur te verlengen met behoud van de gewenste bedrijfsmodus.

Zo helpt het beheerders en installateurs om:

toegang te krijgen tot alle relevante armatuurinformatie door een QR-code te scannen, armatuurinstellingen ter plaatse te programmeren en de complexiteit van de inventaris te verminderen, installatiegegevens vast te leggen, geïnstalleerde armaturen op een kaartinterface te bekijken, diagnose-informatie en de werkingsgeschiedenis ter plaatse te raadplegen, de levensduur van de armaturen te verlengen met behoud van de bestaande instellingen

1

2

Upgrade uw bestaande installaties eenvoudig met de Schréder CIRCLE LED BASE -retrofitkits: duurzame oplossingen die de levensduur van uw armaturen verlengen. Ze helpen u afval te verminderen, te voldoen aan de regelgeving omtrent lichtvervuiling, het onderhoud te beperken en energie te besparen. Dankzij de CIRCLE LED BASE kunt u beantwoorden aan de principes van een circulaire economie, zonder nieuwe bedrading of wijzigingen aan uw bestaande verlichtingsinfrastructuur. Gemakkelijk te upgraden : past op bestaande armatuurframes voor ledconversie of vervanging. Eenvoudige installatie : plug-and-play-ontwerp voor een snelle en vlotte installatie. Langere levensduur van de infrastructuur : vervang lichtbronnen voor een verbeterde efficiëntie, met behoud van de bestaande infrastructuur. Verbeterde prestaties : superieure eigenschappen zoals verblindingscontrole, flikkercontrole, langere levensduur, vermindering van lichtvervuiling en verbeterde veiligheid.

3

4

5

Powered by