Schréder - Grote gebieden & schijnwerpers assortiment

Energiebesparingen Geen elektriciteitsfacturen. Systemen op zonne-energie werken autonoom en gebruiken uitsluitend hernieuwbare energie van de zon. Besparingen op de installatie Er is geen elektrische infrastructuur nodig. De installatiekosten liggen veel lager dan bij verlichting via het elektriciteitsnet, vooral in afgelegen gebieden of gebieden met moeilijk toegankelijk terrein. Besparingen op het onderhoud Geen afhankelijkheid van infrastructuur voor stroomoverdracht of -distributie. Er zijn minder onderdelen die slijten of onderhoud nodig hebben. De zonnepanelen zijn zelfreinigend. Besparingen op het vlak van milieu Geen zware infrastructuurwerken. Geen uitstoot van broeikasgassen of andere vorm van milieu-impact tijdens het gebruik. AANZIENLIJKE BESPARINGEN IN VERGELIJKING MET NETVERLICHTING Ledgebaseerde verlichtingsoplossingen op zonne-energie worden steeds toegankelijker en budgetvriendelijker, wat de toepassing ervan in verschillende regio's stimuleert. Ze zorgen ervoor dat steden en gemeenten op verschillende manieren kunnen besparen.

EEN DUURZAME OPLOSSING VOOR TAL VAN TOEPASSINGEN Verlichting op zonne-energie is uitgegroeid tot een betrouwbaar alternatief voor verlichting via het elektriciteitsnet voor de meest uiteenlopende gebruikelijke buitentoepassingen. Van wegen tot fietspaden, van parkeerterreinen tot campussen, van recreatieve sportfaciliteiten tot bedrijfsfaciliteiten, verlichting op zonne-energie kan de beste oplossing zijn voor uw project!

SCHRÉDER-ARMATUREN OP ZONNE- ENERGIE BEPALEN DE NORM IN DE SECTOR De gamma’s IZYLUM, TECEO GEN2 en CITEA NG2 beschikken voortaan over specifieke versies op zonne-energie als onderdeel van het gamma Schréder EKINOX powered by Sunna Design. Met tot 180 lm/W benutten deze geoptimaliseerde oplossingen elke beschikbare watt zonne-energie ten volle om veilige en comfortabele omstandigheden te creëren voor eindgebruikers.

Klik voor meer informatie

Powered by