Schréder - Grote gebieden & schijnwerpers assortiment

De oplossingen van Schréder voor grote gebieden en schijnwerpers maximaliseren de voordelen van LED-verlichting met maximale besparingen, optimaal visueel comfort, weinig lichtvervuiling om de donkere hemel te behouden en volledige flexibiliteit met geavanceerde oplossingen voor het regelen op afstand.

Grote gebieden en schijnwerper verlichtingsoplossingen Voor veilige, aangename, duurzame en verbonden omgevingen

ARMATUREN RANGE

INDU BAY

INDU FLOOD

ASTRAL SLIM

ECOBLAST

NEOS LED

OMNIFLOOD

OMNIBLAST

OMNISTAR

CONTROLESYSTEEM

SLIMME MAST

SHUFFLE

Lightability TM een identiteit, een missie, onze drijfveer

Met een eeuwenlange traditie van innoveren en ondernemen verlegt Schéder de grenzen naar slimme verlichting. We verbreden onze expertise om niet alleen de stedelijke omgeving te verlichten, maar ook om meer diensten te leveren voor interactie met de openbare ruimte en haar gebruikers.

We ondersteunen gemeenten bij het opzetten van open, interoperabele platformen en bieden gemakkelijk te integreren infrastructuur die de kwaliteit van het leven in de steden verbetert. We dragen zorg voor het geld van de belastingbetalers om burgers de beste kosten/ baten ratio te bieden. Daarom stimuleren wij een effectiever gebruik van de overheidsfinanciën door een geïntegreerd overheidsbeleid en een vermindering van de operationele kosten door middel van de ondersteuning van nieuwe technologieën. We stimuleren actieve, open en inclusieve deelname van actoren die behoren tot het innovatie-ecosysteem van steden om de sociale, ecologische en economische ontwikkeling van bedrijven en burgers te bevorderen. We streven naar het creëren van omgevingen die de toegankelijkheid voor mensen met een handicap stimuleren, gelijkheid in geslacht en afkomst aanmoedigen, en nieuwe kansen bieden aan kwetsbare gebieden in de steden. We stimuleren en implementeren opleidingsinitiatieven voor burgers, ontwerpers en publieke managers over verlichting & slimmere steden op een open, transparante en nietvooringenomen manier.

Uw partner in duurzaamheid

Schréder heeft een bedrijfsbrede duurzaamheidsstrategie ontwikkeld genaamd “ Together for our Future ”. Deze verbintenis is gestructureerd rond drie assen die de relevante geprioriteerde VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG’s) omvatten. Duurzaamheid is verankerd in onze strategie, structuur, processen en cultuur. Bij Schréder werken we nauw samen met onze klanten om robuuste en duurzame oplossingen te ontwikkelen om de uitdagingen aan te gaan, terwijl we waarde toevoegen met een positieve, blijvende impact op de samenleving en het milieu.

PLANEET Verantwoordelijk zijn voor de planeet door de milieu-impact van onszelf en die van onze klanten te verminderen.

GEMEENSCHAP

Verantwoordelijk zijn voor de gemeenschap door een positieve impact te hebben op de samenleving door onze oplossingen.

MENSEN Verantwoordelijk zijn voor onze medewerkers door menselijke groei te ontwikkelen door diversiteit en respect voor mensenrechten.

6

« Onze rol als marktleider motiveert ons om deel te nemen aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering en bij te dragen aan respectvolle economische ontwikkeling. We helpen gemeenschappen hun grootste uitdagingen het hoofd te bieden en de wereld duurzamer te maken .»

Werner de Wolf CEO – Schréder

Duurzaamheid is onze dagelijkse bedrijsvoering

EcoVadis evalueert jaarlijks meer dan 85.000 organisaties in meer dan 160 landen en in meer dan 200 sectoren. Op basis van 21 criteria beoordelen ze de prestaties van een bedrijf in vier categorieën: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. De zilveren beoordeling van EcoVadis is een erkenning van de inspanningen die elke werknemer van Schréder elke dag levert om een ​betere en duurzamere wereld mogelijk te maken. Meer informatie: www.ecovadis.com

7

Verantwoordelijk zijn voor de planeet

Productie volgens de hoogste milieunormen

Alle fabrieken van Schréder zijn ISO 14001:2015 gecertificeerd, wat hun inspanningen voor hun milieubeheersysteem erkent. Voor elke fabriek wordt door de kwaliteitsmanager een continu verbeteringsplan voor efficiënt gebruik van hulpbronnen en afvalbeheer uitgevoerd. Meer informatie: www.iso.org

8

Transparantie gedurende de volledige levenscyclus van het product

Om onze klanten duidelijke informatie te geven over de milieu-impact van elke armatuur, vertrouwt Schréder op een product levenscyclus analysetool (Instant LCA), ontwikkeld in samenwerking met een onafhankelijk bureau (in overeenstemming met de principes van ISO 14040:2006). De resultaten zijn beschikbaar in de Product Environmental Profile (PEP)-documenten. Ze vatten de levenscyclusanalyse van het armatuur samen door de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus te onderzoeken, van de winning van grondstoffen tot het einde van de levensduur. De PEP-documenten zijn op verzoek beschikbaar voor alle klanten om hen te helpen hun naleving van de regelgeving en hun inzet voor het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk aan te tonen. Producten ontworpen voor een circulaire economie Schréder houdt vanaf de start rekening met de circulaire economie. Ontwerprichtlijnen houden vanaf de conceptfase niet alleen rekening met de productie- en milieu-impact van onze armaturen. Ze vereenvoudigen het verwijderen van componenten en verhogen de standaardisatie van onderdelen en de scheidbaarheid van de materialen zodra hun levensduur voorbij is. Het Schréder Circle Light Label verwijst naar producten die zijn geoptimaliseerd voor een circulaire economie zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We beoordelen onze armaturen om hun potentiële circulariteit te evalueren aan de hand van 12 objectieve criteria in 5 categorieën: Prestatie Onderhoud Renovatie Niet-destructieve demontage Recycling

Klik voor meer informatie

IZYLUM

FLEXIA

De armaturen worden beoordeeld met een vergelijkende schaal van 1 ster (minst circulair) tot 4 sterren (meest circulair). Om onze klanten te ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze en het ontwikkelen van een echte circulaire economie, krijgen alleen armaturen met 4 sterren een Circle Light Label toegekend.

9

Oplossingen voor maximale energiezuinigheid

AANGEPASTE FABRIEKS- INSTELLING DRIVER Intelligente armatuurdrivers kunnen in de fabriek worden geprogrammeerd met complexe dimprofielen. De periode tussen in- en uitschakelen wordt gebruikt om het vooraf ingestelde dimprofiel te activeren. Het op maat gemaakte dimsysteem genereert maximale energiebesparingen met respect voor de vereiste verlichtingsniveaus en uniformiteit gedurende de nacht.

PRESTATIES

100 %

80 %

60%

LICHT OUTPUT

40 %

20 %

TIJD

17

21

23 01

03 05 07

SENSOREN VOOR AUTONOME DYNAMISCHE SCENARIO’S Foto-elektrische sensoren schakelen de armaturen in precies op het moment dat het daglicht onvoldoende wordt (bewolkte dag, invallen duiternis, enz.) om zo veiligheid en comfort te bieden in de openbare ruimte. Op plaatsen met weinig nachtelijke activiteit kan de verlichting meestal tot een minimum worden gedimd. Door gebruik te maken van bewegingssensoren zoals PIR-sensoren of radars (rekening houdend met snelheids- en richtingscriteria), kunnen niveaus worden verhoogd zodra een voetganger of een voertuig in het gebied wordt gedetecteerd.

10

GEAVANCEERDE CONTROLE- SYSTEMEN Met zijn gebruiksvriendelijke controlesystemen voor intelligente verlichting, integreert Schréder geavanceerde functies voor het programmeren van de meest efficiënte dimprofielen op basis van eindeloze variabelen (kalenderdagen, speciale evenementen, seizoenen, enz.), terwijl het veiligheid, comfort en een gevoel van welzijn biedt voor mensen. Schréder kan slimme verlichtingstoepassingen integreren, zoals de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen of dynamische verlichtingsscenario’s te bouwen door middel van PIR-sensoren of radars. Omdat ze volledige interoperabiliteit bieden, kunnen de regelsystemen van Schréder controllers/sensoren en armaturen van andere fabrikanten beheren.

Op weg naar ecologische excellentie van de gebouwde omgeving

We moedigen onze klanten aan om strategisch na te denken over duurzaamheid, door samen oplossingen te creëren die hun prestaties verbeteren op basis van een breed scala aan duurzaamheidscriteria. Door gebruik te maken van onze lange ervaring in het ontwerpen van hoogwaardige, energiezuinige ruimtes, kunnen we verlichtingsoplossingen leveren met alle benodigde documentatie om onze klanten te helpen de BREEAM-certificering te behalen . BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is een certificering op basis van de toonaangevende duurzaamheidsbeoordelingsmethode voor gebouwen, gemeenschappen en infrastructuurprojecten. Met behulp van Schréder-oplossingen kunnen tot 17 credits (geteld voor 6 van de 10 beschouwde criteria) worden behaald in de BREEAM-beoordeling.

Klik voor meer informatie

Meer informatie : www.breeam.com

11

Verantwoordelijk zijn voor de gemeenschap

Het juiste licht waar, wanneer en hoe het nodig is?

De kunst van slimme verlichting bestaat erin om het soort licht dat je nodig hebt te plaatsen waar je het nodig hebt, en het weg te halen waar je het niet nodig hebt en wanneer je het niet wilt. Schréder is uw partner voor het maximaliseren van de voordelen van verlichting , met zorg voor het milieu en het verbeteren van uw operationele voordeel. Met onze moderne en veelzijdige technologieën die een “ Dim It, Aim It, Tone It, Change It ”-filosofie mogelijk maken, bieden we onze klanten volledige flexibiliteit om licht te moduleren volgens elke milieu-uitdaging.

12

Als pioniers op het gebied van verlichtingstechnologie leveren onze verlichtingsoplossingen het juiste licht op de juiste plaats. We hebben in de loop der jaren talloze fotometrische modules ontwikkeld om voor elk project de beste oplossing te bieden op het gebied van prestaties, comfort, gewenst resultaat en investeringsrendement. We streven er voortdurend naar om te innoveren en oplossingen te ontwikkelen die zowel positief zijn voor mensen als duurzaam voor het milieu. We combineren onze technische en fotometrische knowhow om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingsnormen . Een garantie van de beste fotometrische oplossing

High-power 2mm 2

Mid-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2 or 4mm 2

High-power 2 or 4mm 2

LED type

PMMA lenzen

PMMA lenzen

Polycarbonaat lenzen

PMMA lenzen PMMA collimators Aluminium reflectoren

Optiek

Lenzen geïntegreerd in PC lichtkap

Vlak glas of diepe lichtkap

Vlak glas of PC lichtkap

Vlak glas of PC lichtkap

Vlak glas

Vlak glas

Lichtkap

Back light control Verblindings- begrenzer Alle weg-, stads-, tunnel- toepassingen en meer

Back light control Verblindings- begrenzer

Opties (afhankelijk van armatuur)

-

Back light control

-

-

Waar zeer asymmetrische bundels en visueel comfort beide vereist zijn

Alle weg- toepassingen en meer

Alle weg- toepassingen en meer

Doorlopende lijnverlichting in tunnels

Schijnwerpers en grote gebieden

Typische applicaties

Aantal optieken

77

11

32

4

13

14

13

PureNight: donkere lucht, heldere ideeën

Met zijn PureNight-concept op basis van high-end fotometrische ontwerpen biedt Schréder de ultieme oplossingen om de nachtelijke hemel terug te krijgen zonder de steden uit te schakelen. Met de Schréder PureNight oplossing schijnt het licht alleen waar het gewenst en nodig is .

LICHT TERUGGEKAATST DOOR ZWARE BEWOLKING

OPWAARTS GEREFLECTEERD LICHT

DIRECT OPWAARTS LICHT

SCHITTERING ZONE

LICHTHINDER

DIRECTE SCHITTERING

14

Altijd de juiste kleurtemperatuur Kiezen is een consessie doen. De juiste kleurtemperatuur kiezen is niet eenvoudig. U weet dat een kouder wit licht de prestaties optimaliseert, terwijl een warmer licht gunstiger is voor mensen en de natuurlijke cycli van dieren. Wat als u niet hoeft te kiezen? De Schréder FlexiWhite oplossing biedt u de vrijheid om op elk moment de juiste kleurtemparatuur in te stellen. VOORBEELD #1 Behoud van de natuur, stimulering van ongemotoriseerde mobiliteit Omgeving: Fiets/voetpad FlexiWhite oplossing: Amber als standaard, 3000K bij detectie.

Of het nu gaat om voorgeprogrammeerde scenario’s, werkt met een besturingssysteem op afstand, gebruik maakt van sensoren of een mix van alles, de FlexiWhite-oplossing biedt u de flexibiliteit om het juiste niveau te selecteren met de juiste kleurtemperatuur, op de juiste plaats en op het juiste moment .

AMBER

Natuurvriendelijke, minimale veiligheidsverlichting

3000K

3000K

mensen gedetecteerd, maximale veiligheid en comfort (hoge zichtbaarheid)

2700K

2200K

AMBER

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H

5 H 6 H 7 H 8 H

VOORBEELD #2 Aantrekkelijk, sfeervol en biologisch ritme Omgeving: Stadscentrum

3000K – 30lux

Vroege avond/ vroege ochtend Uitnodigende sfeer

FlexiWhite oplossing: 2200K, 3000K en alles daartussen.

2700K – 20lux

Avond/vroege nacht Rustige sfeer

3000K

2700K 2200K

MENSELIJKE RUST PERIODE/ NATUURVRIENDELIJKE NACHT

Nacht Volledige kalme stemming 2200K – 5lux

PROGRESSIEF WAKKER WORDEN

ONDERSTEUNING AAN DE ACTIVITEIT

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H 5 H 6 H 7 H 8 H

15

Voldoen aan de strengste milieuvoorschriften

Elk land, zo niet elke regio heeft zijn eigen milieuvoorschriften. Ze kunnen streng of minder streng zijn en zich richten op een aantal specifieke criteria. Ze zijn allemaal grotendeels geïnspireerd op het EU-beleid voor groene overheidsopdrachten voor wegverlichting , dat in 2019 is uitgebracht. Regelgeving streeft ernaar om: Beperk ULOR tot max. 1% ; Verblinding verminderen: minimaal 95% van de lichtemissie is beperkt tot hoeken onder 14,5 graden van het horizontale; Beperkt de emissie van blauw licht met CCT <3000K; Beperkt de hoeveelheid licht tot minder dan 35lm/m²; Verbiedt opdringerige verlichting naar woningen en elke vorm van verlichting van waterwegen en zee. De PureNight certificeringssoftware garandeert dat uw Schréder verlichtingsoplossing voldoet aan milieuwetten en -eisen . Schréder beschikt over een eigen gecertificeerd laboratorium en wordt ook onderschreven door tal van onafhankelijke certificeringsinstanties.

16

R

Het ecosysteem behouden

Flora en fauna kunnen na verloop van tijd last hebben van een hoge lichtintensiteit, het kleurenspectrum (blauw licht) en overmatige verlichting. Alleen experts kunnen de verstoring van de verschillende soorten vissen, insecten en bedreigde dieren tot een minimum beperken . Bomen en heggen zijn natuurlijke omgevingen voor vleermuizen, terwijl rivieren en kanalen ook belangrijk zijn voor het foerageren. Bepaalde soorten vleermuizen zijn erg gevoelig voor licht. Lichtvervuiling, d.w.z. overmatige verlichting en ongecontroleerde lichtverspilling, draagt ​aanzienlijk bij aan insectensterfte. De Schréder PureNight-fotometrie voldoet aan de dark-sky-specificaties (0% ULOR en 2200K) en profiteert van accessoires (backlight en verblindingsbegrenzer) om het licht alleen daar te richten waar het nodig is . De FlexiWhite-oplossing van Schréder combineert dimmen en kleurtemperatuurveranderingen volgens vaste of on-demand scenario’s met sensoren voor veilige en milieuvriendelijke verlichting. Het IP66 ontwerp van onze armaturen voorkomt dat insecten de behuizing binnendringen en gevangen worden. Met een lage aandrijfstroom wordt het buitenoppervlak van het armatuur niet heel heet, waardoor wordt voorkomen dat insecten door de hitte doodgaan. Met het juiste armatuurontwerp, fotometrie, kleurtemperatuur en dimscenario beschermt Schréder dieren in het wild en draagt ​het bij aan het behoud van het ecosysteem.

17

Gemeenschappen ondersteunen in de richting van actieve mobiliteit

OPLOSSINGEN VOOR VEILIGE ZEBRAPADEN Effectieve verlichting voor zebrapaden moet drie dingen doen. Zorg er allereerst voor dat de oversteek goed zichtbaar is en goed te onderscheiden is van de omgeving. Vervolgens moet het bestuurders duidelijk zicht geven op voetgangers die het zebrapad naderen en gebruiken. En tot slot moet verlichting verblinding voor bestuurders tot een minimum beperken.

Het komt neer op het bieden van een verlichtingsoplossing met een hoge verticale verlichtingssterkte op voetgangers, zodat ze duidelijk zichtbaar zijn vanaf de bestuurdersplaats, en horizontale verlichtingssterkte op de zebrapad voor overstekende mensen. Natuurlijk besparen onze oplossingen energie, zijn ze duurzaam geproduceerd en zien ze er ook nog eens esthetisch uit.

Schréder heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van specifieke optieken voor het verlichten van zebrapaden om de veiligheid voor zowel auto-mobilisten als voetgangers te waarborgen en hen te helpen de openbare ruimte op een veiligere manier in te delen.

Horizontale verlichtingssterkte

Verticale verlichtingssterkte

Klik voor meer informatie

18

SLIMME VERLICHTING, SLIM FIETSEN We leven in een tijdperk waarin fietsen zijn

in de loop der jaren experts in zijn geworden door steden van Rio tot Boedapest te helpen fietsen niet alleen te begeleiden, maar actief aan te moedigen. Onze slimme verlichtingsoplossingen voor fietspaden zorgen ervoor dat we altijd voor het juiste licht op de juiste plaats zorgen. Ze minimaliseren energieverbruik, respecteren dieren, vergemakkelijken netwerkuitbreiding, optimaliseren onderhoudsactiviteiten en asset management terwijl ze de beste gebruikerservaring bieden.

terugkeer maakt. Elektrische fietsen worden steeds betaalbaarder, wat betekent dat deze trend zich zeer waarschijnlijk zal voortzetten. Maar het krijgen van een fiets is slechts een deel van het verhaal: veilige, aantrekkelijke routes en gebruiksvriendelijke infrastructuur spelen een grote rol om mensen uit de auto te krijgen. Als het gaat om overstappen op fietsen, is je veilig voelen net zo belangrijk als veilig zijn. Verlichting speelt hierin een grote rol, en het is iets waar we bij Schréder

Klik voor meer informatie

19

Verantwoordelijk zijn met mensen

Verschillen waarderen, inclusief zijn en diversiteit omarmen

Bij Schréder wordt elke medewerker gewaardeerd om zijn of haar vaardigheden. We zoeken en kiezen medewerkers op basis van hun ervaring en de waarde die zij voor het bedrijf leveren. Dit concept wordt onderstreept in onze Gedragscode . De diversiteit van het personeel, in al zijn vormen (vaardigheden, ervaring, leeftijd, geslacht, cultuur, enz.), is een bron van vernieuwing, innovatie en creativiteit . In lijn met de doelstellingen van de VN hebben we besloten om onze inspanningen vooral te richten op genderdiversiteit en gelijkheid, aangezien dit nog steeds een voortdurende zorg is in de samenleving als geheel.

Mensenrechten beschermen

Schréder heeft de Responsible Business Alliance (RBA) Gedragscode aangenomen als norm voor mensenrechten. Ons doel is om de mensenrechten direct en indirect te beschermen door ervoor te zorgen dat de entiteiten van Schréder en hun toeleveringsketen veilig zijn en dat werknemers met respect en waardigheid worden behandeld. We eisen van al onze leveranciers dat ze de naleving van de RBA-standaard bevestigen.

Meer info: www.responsiblebusiness.org

20

Training en onderwijs

Schréder heeft een eigen interne opleidingsacademie ontwikkeld, SKILL genaamd, wat staat voor Sharing Knowledge in Light and Lighting. De missie van SKILL is om de competenties van Schréder-medewerkers en belanghebbenden te vergroten om met succes in te spelen op veranderingen in de verlichtingsmarkt, zoals slimme verlichting en nieuwe controlesystemen. SKILL ontwikkelt ook e-learning en online cursussen, zowel voor Schréder-medewerkers als voor klanten.

21

Armatuurgegevens binnen handbereik

Met het Schréder Smart Label kunnen installateurs en beheerders alle belangrijke armatuurinformatie ophalen op elk digitaal apparaat, of het nu mobiel of desktop is. Het biedt directe toegang tot een portaal waar ze nuttige informatie kunnen toevoegen voor vermogensbeheer.

Bereid veldwerk voor

Bij het bestellen van producten kan de verlichtings-beheerder de installatieactiviteiten vereenvoudigen en beveiligen door belangrijke projectinformatie aan het label toe te voegen . Projectnaam, verlichtingsklasse, toepassing, locatie, specifieke referenties... Elk type informatie dat nuttig kan zijn, kan worden toegevoegd.

Het Schréder Smart Label vertrouwt op een progressieve web-app die compatibel is met alle apparaten (pc, laptop, smartphone of tablet om directe toegang te bieden tot informatie en instructies over het armatuur.

22

Scan ter plaatse en update

De installateur scant de QR-code op het armatuur of voert het serienummer in. Hij/zij kan de armatuurinformatie controleren , installatie-instructies raadplegen en het armatuur toewijzen aan een specifiek project . Wanneer verbonden met het portaal, kan de installateur ook informatie toevoegen voor vermogensbeheer : projectnaam, automatische adressering uit de GPS-positie, mastnummer, type en hoogte, en alle andere relevante informatie voor het projectbeheer in de loop van de tijd.

Beheer activa in de loop van de tijd De projectbeheerder kan alle gegevens opvragen die ter plaatse opgenomen zijn door de installateur en deze toe te voegen aan een verlichtingsbeheerplatform zoals: Schreder EXEDRA . Deze handeling kan op elk moment worden uitgevoerd – na installatie, na onderhoud, na reparatie – om up-to-date informatie te verstrekken .

Maximaliseer efficiëntie

Het Smart Label portaal stelt zowel de installateur als de beheerder in staat om informatie uit te wisselen gedurende de levenscyclus van het armatuur (installatie, onderhoud, reparatie). Dit platform maakt operaties efficiënter door onnodige bezoeken ter plaatse te voorkomen. Steden maken aanzienlijke besparingen en behouden de verlichtingsprestaties . Bij het onderhoud aan het verlichtingsplan registreert het onderhoudspersoneel de datum/werkzaamheden die zijn voltooid. In het geval van een armatuurstoring kunnen ze de hulp bij het oplossen van problemen gebruiken en de instructies volgen om de hoofdoorzaak te achterhalen, het probleem op te lossen en indien nodig, reserveonderdelen aan te vragen om het armatuur te repareren.

23

Oplossingen voor veilige en comfortabele terreinen die operationele voordelen maximaliseert

26

PORTFOLIO GROTE GEBIEDEN & SCHIJNWERPERS

OMNISTAR

CONTROL

DUURZAAMHEID

FOTOMETRIE

NEOS LED

CONTROL

SERVICES

FOTOMETRIE

OMNIFLOOD

FOTOMETRIE

SERVICES

CONTROL

ECOBLAST

FOTOMETRIE

CONTROL

DUURZAAMHEID

OMNIBLAST

CONTROL

FOTOMETRIE

ASTRAL SLIM

SERVICES

CONTROL

INDU BAY GEN3

INDU FLOOD

27

TOEPASSINGEN

WEGEN & SNELWEGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

GROTE GEBIEDEN

TUNNELS & ONDERDOORGANGEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT LOCATIES

ACCENT & ARCHITECTURAAL

Ontworpen om enorme

OMNISTAR biedt een gunstige verlichtingsoplossing in een verscheidenheid van binnen- en

buitentoepassingen zoals tunnels, kades, industriële gebouwen, sportfaciliteiten, grote parkeerterreinen en luchthavens. Dit platform is ontworpen om een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en flexibiliteit te bieden voor verlichtingsgebieden waar hoge lumenpakketten nodig zijn met de extra voordelen van een LED- oplossing: laag energieverbruik, betere zichtbaarheid met wit licht, beperkt onderhoud en langere levensduur. OMNISTAR kan in verschillende configuraties worden geïnstalleerd (hangend, opbouw of paaltop) met één tot drie optische units. OMNIstar kan werken met een groot scala aan besturingsoplossingen (daglichtsensoren, dimmen, beheer op afstand, ATS 4, ABS) en een gebouwbeheersysteem met het DALI-protocol om de energiebesparingen verder te maximaliseren door de verlichtingsniveaus aan te passen aan de werkelijke behoeften van de te verlichten ruimte.

besparingen en voordelen te bieden voor gebiedsverlichting

1 optische unit

OMNISTAR

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

8 tot 45m

7.800 tot 76.000lm

78W tot 530W

Energieverbruik

Warm wit (730 en 830), neutraal wit (740 en 940) of koel wit (757 en 957)

Kleurtemperatuur

220-240V / 120-277V / 347-480V 50-60Hz

Nominale spanning

Overspanningsbeveiliging

10Kv

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66 IK 08

28

VOORDELEN

> Echt voordelig LED- alternatief voor HID- schijnwerpers voor toepassingen met hoge vermogens > Flexibiliteit: modulaire aanpak met breed scala aan lichtverdelingen > Zeer efficiënte lichtverdelingen verminderen het aantal te installeren armaturen > Diverse montageopties en hellingsmogelijkheden ter plaatse voor optimale fotometrie > Explosieveilige variant voor gebruik in industriële omgevingen met een gevaarlijke atmosfeer > Diverse besturingsopties, waaronder systemen voor beheer op afstand

AFMETINGEN | BEVESTIGING

OMNISTAR A

Ø76mm Ø60mm Ø76-108mm

532mm

80mm

B

OMNISTAR is verkrijgbaar met verschillende hangende montagesystemen (vast, kantelbaar of hangend met kettingen) voor binnenruimtes en tunnels.

530mm

C

Ø60mm Ø76mm

14 kg

KG

B

A

C

29

DESIGN HIGHLIGHTS

Met de standaard beugel kan het armatuur ter plaatse worden gekanteld.

De OMNIBOX is een IP 66 universele externe driverbox gemaakt van gegoten aluminium voor maximaal 4 optische units.

Met maximaal 240 high-power LEDs levert OMNIstar hoge lumenpakketten.

OMNISTAR wordt geleverd met snelkoppelingen voor een eenvoudige installatie.

30

31

TOEPASSINGEN

STEDELIJKE & WOON- STRATEN

GROTE GEBIEDEN

TREIN STATIONS & METRO’S

FIETS & VOETPADEN

WEGEN & SNELWEGEN

BRUGGEN

PARKEER PLAATSEN

PLEINEN & VOETGANGERS- GEBIEDEN

Robuust en veelzijdig

Compact maar krachtig, licht en toch robuust, de NEOS LED range biedt meerdere configuraties om comfort en veiligheid te creëren in tal van stedelijke omgevingen. Verkrijgbaar in drie formaten en met meerdere lichtverdelingen, biedt de NEOS LED een hoogwaardige en energiezuinige verlichtingsoplossing voor voetgangersgebieden, straten, wegen, parkeerterreinen en fietspaden. Dit brede assortiment multifunctionele armaturen is ontworpen om ervoor te zorgen dat de verlichting voldoet aan de werkelijke behoeften van de te verlichten plek.

armatuur voor alle stedelijke toepassingen

NEOS LED

1

2

3

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

4 tot 8m

1.000 tot 5.800lm 2.000 tot 10.600lm 3.900 tot 14.700lm

Energieverbruik

11W tot 44,5W

20,5W tot 80W

38W tot 116W

Kleurtemperatuur

Warm wit (727, 730 en 830) of neutraal wit (740)

Nominale spanning

220-240V / 50-60Hz

Overspanningsbeveiliging

10kV

IP 66

IK 08

32

VOORDELEN

> LensoFlex®2

fotometrische module met aangepaste fotometrie voor

verschillende toepassingen > Hellingshoek ter plaatse instelbaar > FutureProof:

eenvoudige vervanging van de fotometrische unit en elektronische componenten > Toegewijde familie van uithouders en masten

AFMETINGEN | BEVESTIGING

NEOS LED

1

2

3

360mm

441mm

600mm

A

100mm

140mm

160mm

B

320mm

398mm

500mm

C

Door montage met een beugel kan de hellingshoek ter plaatse worden aangepast.

3,4 kg

7,7 kg

19 kg

KG

B

C

A

33

TOEPASSINGEN

GROTE GEBIEDEN

ACCENT & ARCHITECTURAAL

BRUGGEN

SPORT LOCATIES

WEGEN & SNELWEGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

FIETS & VOETPADEN

Veelzijdigheid om alle soorten openbare en particuliere terreinen te verlichten

Het esthetische ontwerp van OMNIflood, in combinatie met een breed scala aan formaten, optische en montagemogelijkheden, maken het zeer veelzijdig en daarmee de perfecte keuze voor het verlichten van recreatieve sportterreinen, industrieterreinen, campussen, bedrijventerreinen, parkeergarages, gevels van gebouwen en reclameborden. OMNIFLOOD is het ideale hulpmiddel om een range schijnwerpers uitgerust met traditionele ontladingslampen van 50 tot 400W te vervangen. Het OMNIflood-assortiment combineert de energie- efficiëntie van LED-technologie met de fotometrische prestaties van de LensoFlex®2 en BlastFlex™- concepten ontwikkeld door Schréder.

OMNIFLOOD

1

3

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

4 tot 12m

1.600 tot 5.300lm 18,9W tot 53W

4.400 tot 25.100lm 52,5W tot 227W

Energieverbruik

Kleurtemperatuur

Warm wit 730 of neutraal wit 740

Nominale spanning

220-240V / 50-60Hz

Overspanningsbeveiliging

10kV

IP 66

IK 10

34

VOORDELEN

> Eén op één vervanging voor HIDschijnwerpers van 50 tot 400W > Hoge energiebesparing

in vergelijking met systemen met traditionele lichtbronnen

> Nauwkeurige

lichtregeling met LensoFlex®2 en BlastFlexTM fotometrische modules ontworpen voor het ter plaatse vervangen van de fotometrische LED module

> FutureProof :

AFMETINGEN | BEVESTIGING

OMNIFLOOD

1

3

500mm

546mm

A

72mm

88mm

B

Veelzijdige beugel waarmee de hellingshoek kan worden aangepast met 60° graden (-30° tot +30°).

311mm

475mm

C

Ø60mm Ø76mm

9 kg

18,4 kg

KG

B

C

A

35

TOEPASSINGEN

TREIN STATIONS & METRO’S

PARKEER PLAATSEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

SPORT LOCATIES

Veiligheid creëren

De combinatie van design, efficiëntie en modulariteit maakt de ASTRAL SLIM een geweldig alternatief voor TL-buizen als lijnverlichting of onderbroken verlichting voor gesloten gebieden, zoals trein- of metrostations, luchthavens, winkelcentra of andere indoor toepassingen waar veiligheid en welzijn van gebruikers belangrijk zijn. Dankzij zijn slanke en elegante behuizing draagt de ASTRAL SLIM bij aan de creatie van een visueel aantrekkelijke omgeving met uniforme verlichting met weinig schittering, wat zorgt voor een gevoel van veiligheid en superieur visueel comfort. Deze state-of-the-art LED lijnverlichtingsoplossing is ontworpen om operationele voordelen te bieden aan beheerders en wordt gekenmerkt door zijn hoge efficiëntie, verminderde energieverbruik, minimale onderhoud en eenvoudige installatie.

en ambiance in ingesloten gebieden

ASTRAL SLIM Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

3 tot 8m

1.500 tot 4.000lm

Energieverbruik

13,9W tot 38,1W

Kleurtemperatuur

Neutraal wit 840

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

IP 66

IK 08

36

VOORDELEN

> Compact ontwerp > Esthetisch ontwerp > Buitengewone uniformiteit in illuminantie > Effectief LED alternatief voor T5/T8 TLbuizen > Superieur visueel comfort (weinig schittering) > Installatie zonder gereedschap en plug- and-play aansluitingen behuizing biedt een aantal optische units en controle opties (master en stand-by configuraties) > Geïntegreerde kabelgoot > Vuurvaste materialen > Modulair ontwerp met aangepaste

AFMETINGEN | BEVESTIGING

ASTRAL SLIM A

6000 mm 133 mm 278 mm

B

C

ASTRAL SLIM is ontworpen voor hangende-, opbouw- of inbouwmontage in een plafond.

43 kg

KG

A

B

C

37

Play. Perform. Win.

Klik voor meer informatie

Maak het makkelijk met het Schréder ITERRA besturingssysteem

40

Schréder ITERRA biedt een complete gebruikers- en installatievriendelijke draadloze besturingsoplossing voor sportverlichtingstoepassingen:

> Snelle en gemakkelijke implementatie

> Kosteneffectief regelsysteem

> Open technologieën/standaarden

> Extra energiebesparing & langere levensduur van armaturen > Afstandelijke en fysieke controle, gegevensbewaking en preventief onderhoud

> Uitstekende gebruikerservaring

> Toekomstbestendige oplossing

Speciale smartphone-app

Dynamische scenario’s voor shows, entertainment en niet-sportieve evenementen

41

Minimale hardware, maximale vrijheid

Schréder ITERRA BASICBOX

Schréder ITERRA NEMA NODE

Schréder ITERRA PRESS

Elektrische kast die de bekabelde communicatieverbindingen (DALI) op de mast centraliseert.

Communicatie-apparaat dat een bedraad DALI-signaal omzet in draadloze BLE- communicatie.

Optionele fysieke invoerinterface gekoppeld aan de Schréder ITERRA App.

VOORDELEN

> Kosteneffectief: tot 8 DALI-drivers kunnen worden aangestuurd door één kast en één NEMA NODE. > Flexibel: een oplossing aangepast aan de behoeften van de plaats (aantal DALI-lijnen, netwerkdekking, enz.).

> Plug and play: eenvoudige installatie en implementatie. > Draadloze mesh: het dichtstbijzijnde knooppunt fungeert als communicatie- gateway met de andere.

42

43

TOEPASSINGEN

SPORT LOCATIES

GROTE GEBIEDEN

Slimme modulaire

ECOBLAST is een range van krachtige schijnwerpers die zijn ontworpen om het juiste licht te verschaffen in binnen- en buitensportlocaties en andere grote gebieden waar hoge lumenpakketten en haarscherpe lichtverdelingen nodig zijn. Deze modulaire oplossing biedt voordelige alternatieven voor schijnwerpers met 1000W, 1500W of 2000W ontladingslampen. Dankzij het veelzijdige montagesysteem is ECOBLAST volledig compatibel met de bestaande infrastructuur voor retrofitprojecten. De modulaire aanpak optimaliseert het gewicht en verlaagt de aerodynamische weerstand om de mechanische belasting van de draagstructuur te minimaliseren. Uitgerust met de nieuwste generatie fotometrische modules, onderscheidt ECOBLAST zich met geavanceerde verdelingen voor een perfecte uniformiteit en een superieur visueel comfort voor spelers, toeschouwers en buren (weinig verblinding en minimale lichtverspreiding). ECOBLAST is het ideale instrument om te voldoen aan sportfederaties en internationale regelgeving. Met zijn DALI2 en DMX- RDM opties is ECOBLAST volledig compatibel met het ITERRA besturingssysteem.

oplossing voor sportverlichting

ECOBLAST

3

4

5

6

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

8 tot 50m

56.900 tot 112.700lm

75.900 tot 150.300lm

94.900 tot 187.900lm

114.000 tot 225.500lm 1.350W tot 1.820W

Energieverbruik

680W tot 910W 900W tot 1.210W 1.130W tot 1.520W

Warm wit (730), neutraal wit (740 en 840) of koel wit (757, 857 en 957)

Kleurtemperatuur

220-240V / 277V / 347V / 400V 50-60Hz

Nominale spanning

Overspanningsbeveiliging

10kV

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66

IK 08 IK 09

44

VOORDELEN

> Volledig compatibel met bestaande

infrastructuren (montage en bekabeling) bij renovatieprojecten

> Flexibiliteit: modulaire aanpak met een breed

scala van lichtverdelingen

> Veelzijdige montage: externe driverbox of bevestigd aan de schijnwerper > Conform de

internationale regels van de sportfederatie > Geoptimaliseerde anti- verblinding > Hellingshoek instelbaar ter plaatse voor elke module en/of de volledige beugel > Directe aan/uit en entertainment modus om dramatische/theatrale effecten te creëren

AFMETINGEN | BEVESTIGING

ECOBLAST

3

4

5

6

696mm

696mm

696mm

696mm

A

583mm

765mm

765mm

765mm

B

360mm

340mm

340mm

340mm

C

KG met PC lichtkap

19,1 kg

27,2 kg

30,7 kg

34,0 kg

KG met glazen lichtkap

20,5 kg

29,1 kg

33,1 kg

36,9 kg

ECOBLAST 3

ECOBLAST 4

A

A

C

C

B

B

ECOBLAST 5

ECOBLAST 6

A

A

C

C

B

B

45

DESIGN HIGHLIGHTS

De ECOBLAST-beugel biedt twee posities voor de structuur die de modules ondersteunt: voor of achter.

ECOBLAST is een modulaire oplossing met maximaal 6 modules, inclusief kantel- instellingen voor het hele ensemble en per rij modules.

Het universele montagedeel op de ECOBLASTbeugel is ontworpen om te voldoen aan bestaande infrastructuren voor renovatieprojecten.

ECOBLAST biedt maximale flexibiliteit met een driverbox die op de beugel of op afstand gemonteerd kan worden, tot maximaal 200 meter.

Om de prestaties in de loop van de tijd te behouden, is ECOBLAST ontworpen om de warmteafvoer te optimaliseren.

De ECOBLAST-modules zijn verkrijgbaar met een lichtkap van polycarbonaat of glas.

46

47

TOEPASSINGEN

SPORT LOCATIES

GROTE GEBIEDEN

ACCENT & ARCHITECTURAAL

Ongeëvenaarde combinatie van prestaties en flexibiliteit

OMNIBLAST is het ideale hulpmiddel voor sportlocaties en andere toepassingen met zeer grote oppervlakken die een verlichtingsoplossing vereisen met de hoogste efficiëntie en flexibiliteit om zich aan te passen aan de verschillende verlichtingsbehoeften. OMNIBLAST zorgt voor hoge horizontale en verticale verlichtingsniveaus om te voldoen aan de strenge eisen van sportfederaties en TV-uitzendingen. Een modulair concept van optische units betekent dat 1, 2 of 3 modules op dezelfde beugel kunnen worden gemonteerd om de grootst mogelijke veelzijdigheid te bieden, met lichtverdelingen en lumenpakketten die perfect zijn aangepast aan de specificaties van de te verlichten ruimte. Om de beleving ter plaatse en de televisiebeelden te verbeteren, garandeert OMNIBLAST een perfecte verblindingsbescherming, een hoge CRI en TLCI (Television Lighting Consistency Index) en een flikkervrije verlichting. OMNIblast beschikt over verschillende dimopties en zorgt voor theatrale effecten.

OMNIBLAST

1

2

3

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

8 tot 50m

17.500 tot 64.800lm

34.500 tot 129.700lm

51.800 tot 194.600lm

Energieverbruik

244W tot 618W 488W tot 1.160W

1740W

Warm wit (830), neutraal wit (740 en 940) of koel wit (757 en 957)

Warm wit (830), neutraal wit (740 en 940), koel wit (757 en 957), NCW+Amber of RGB CW

Kleurtemperatuur

Nominale spanning

120-277V / 220-240V / 347-480V / 50-60Hz

Overspanningsbeveiliging

10 / 20kV

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

48

IK 08 IK 09

IP 66

VOORDELEN

> Kosteneffectieve en efficiënte oplossing voor een maximale besparing op energie en onderhoud > Flexibiliteit: modulaire aanpak met een breed scala van lichtverdelingen > Voldoet aan de voorschriften van internationale sportfederaties > Hoge kleurweergave- index (CRI) en televisiekleurconsistentie (TLCI) > Compatibel met UHD / HD / 4K-uitzendingen en superslowmotion- herhalingen (flikkervrij) > Directe aan/uit en entertainment modus om dramatische/theatrale effecten te creëren > Geoptimaliseerde verblindingscontrole

AFMETINGEN | BEVESTIGING

OMNIBLAST (RGB / instelbaar wit)

OMNIBLAST GEN2 (wit)

1

2

1

2

3

595mm

700mm

595mm

700mm

700mm

A

A

188mm

630mm

188mm

630mm

630mm

B

B

250mm

520mm

250mm

520mm

790mm

C

C

12 kg

28 kg

12 kg

28 kg

35 kg

KG

KG

C

C

C

B

A

B

A

B

A

49

DESIGN HIGHLIGHTS

Elke module kan individueel worden gekanteld tot 40° (+20°/-20°).

OMNIBLAST maakt gebruik van gepatenteerde koeltechnologie voor langdurige prestaties.

De lichtgewicht maar robuuste beugel voor 2 of 3 modules bevat verschillende instellingen.

OMNIBLAST biedt een breed scala aan accessoires (beugels, louvres, kappen...).

Met zijn instelbare witte of RGB-LEDs biedt OMNIblast geavanceerde mogelijkheden om het publiek te entertainen met speciale lichteffecten.

OMNIBLAST kan worden bestuurd door het DMX-RDM-protocol waarmee elk armatuur afzonderlijk kan worden in- en uitgeschakeld of gesynchroniseerd in lichtshows.

50

51

TOEPASSINGEN

GROTE GEBIEDEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT FACILITEIT

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

De maatstaf in high-bay verlichting

Met de 3e generatie INDU BAY biedt Schréder hét toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total cost of ownership. Meer efficiënt, licht, veelzijdig, ontworpen voor de vereisten van specifieke industrieën (metaal, auto, voedsel en drank….) en slim, levert het de beste oplossing op de huidige markt voor high-bay toepassingen. Het presteert beter dan alle andere armaturen dankzij zijn superieure vermogen om energie te besparen en prestaties te blijven leveren na verloop van tijd. De INDU BAY GEN3 is beschikbaar met verschillende lumenpakketten, diverse lichtverdelingen en montage opties waarmee de verlichting kan worden aangepast om aan de specifieke behoeften van uw omgeving te voldoen. Het verlaagt niet alleen uw investering. Het maximaliseert het comfort van de omgeving voor uw personeel, terwijl het verbruik tot het minimum wordt gelimiteerd.

INDU BAY GEN3 Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

1

1 HT

2 HT

2

4 tot 12 mtr

15.500 tot 21.100lm 115W tot 140W

9.800 tot 10.700lm

22.600 tot 24.900lm

25.800 tot 32.100lm 185W tot 210W

Energieverbruik

70W

150W

Kleurtemperatuur

Neutraal wit 840 of koel wit 857

Nominale spanning

220-240V / 50-60hz

Overspanningsbeveiliging

2 / 4 / 6kV

GLASS IK 08

PC IK 10

IP 66

52

VOORDELEN

> Eén-op-één vervanging voor HID armaturen van 40W tot 400W > Licht-op-aanvraag functie met optionele bewegingssensor > Noodverlichting met optionele batterij > Hoog visueel comfort > Compacte behuizing geoptimaliseerd voor warmteafvoer en verminderde stof ophoping > Speciaal assortiment montageaccessoires > INDU BAY HT-variant die een speciale oplossing biedt voor extreem warme omgevingen > Geschikt voor Schréders

indoor en outdoor controlesysteem

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU BAY GEN3

1

1 HT

2 HT

2

INDU BAY wordt geleverd met een haak voor een ophangketting (niet inbegrepen). Dankzij een vorkmontagesysteem kan het armatuur ter plaatse worden gekanteld voor een nauwkeurige afstelling.

330mm

330mm

400mm 400mm

A

122mm

298mm

135mm

135mm

B

330mm

330mm

400mm 400mm

C

4,5 kg

5,6 kg

7,43 kg

6,8 kg

KG

B

A/C

53

DESIGN HIGHLIGHTS

INDU BAY is uitgerust met een U-beugel voor nauwkeurige instelling op locatie.

In geval van nood kan een optionele hulpbatterij, gedurende 3 uur, veiligheidsverlichting bieden.

INDU BAY HT biedt een speciale oplossing voor extreem hete omgevingen.

INDU BAY kan uitgerust worden met een bewegingssensor voor licht-op-aanvraag scenario’s.

54

55

TOEPASSINGEN

GROTE GEBIEDEN

PARKEER PLAATSEN

SPORT FACILITEIT

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebieds- verlichting

Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte verlichtingsoplossing voor meerdere toepassingen in industriële omgevingen. Dit compacte armatuur is beschikbaar in 3 formaten en integreert daardoor perfect in de omgeving om te voldoen aan de exacte verlichtingseisen van het te verlichten gebied. Het armatuur kan ter plaatse worden ingesteld dankzij de meegeleverde bevestigingsbeugel, voor een precieze optische controle. Het is tevens leverbaar voor paaltop- montage. De INDU FLOOD is perfect voor het vervangen van armaturen met ontladingslampen van 50-800W. Het biedt een helder wit licht voor een uitstekende zichtbaarheid en een betere kleurwaarneming, wat zorgt voor een toegevoegde waarde naast de energiebesparing. Het robuuste ontwerp, met een hoog IP dichtheidsniveau, garandeert de prestaties voor vele jaren, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

INDU FLOOD GEN2 Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

1

2

3

3 tot 16 mtr

3.800 tot 10.000lm

15.800 tot 30.400lm

32.900 tot 60.900lm

Energieverbruik

31W tot 63W

125W tot 190W

250W tot 375W

Kleurtemperatuur

Warm wit 730 of neutraal wit 740

120-277V / 220-240V / 347-480V / 50-60Hz

Nominale spanning

Overspanningsbeveiliging

10kV

IP 66

IK 09

56

VOORDELEN

> Hoge efficiëntie met lage bedrijfskosten > 3 formaten en diverse lichtverdelingen ter vervanging van ontladingslampen van 50 tot 800W > Eén ontwerp voor esthetische consistentie voor multifunctionele toepassingen > Hoge energiebesparing in vergelijking met systemen met traditionele lichtbronnen > Dimbaar voor nog meer energiebesparing > Licht-op-aanvraag functie met optionele bewegingssensor > Snelle ROI dankzij de

lange levensduur en minder onderhoud

AFMETINGEN | BEVESTIGING

INDU FLOOD GEN2

1

2

3

390mm

492mm

622mm

A

77mm

77mm

90mm

B

Vork waarmee de helling kan worden aangepast. Optionele paaltop montage. Ø60mm Ø76mm

321mm

421mm

521mm

C

5,6 kg

8,8 kg

16,8 kg

KG

C

B

A

57

DESIGN HIGHLIGHTS

INDU FLOOD biedt gemakkelijke toegang tot het driver compartiment.

De universele U-beugel bevat een hellingssysteem voor nauwkeurige instelling.

De schijnwerper bevat twee kabel wartels aan de achterkant (in en uit) voor doorlus mogelijkheden. Het is ontworpen voor integratie met gebouwbeheersystemen (DALI 2.0 of 1-10V protocol).

Optioneel kan INDU FLOOD uitgerust worden met een sensor (beweging/daglicht) voor licht-op- aanvraag scenario’s.

Door de bevestiging aan de mast kan de hellingshoek van het armatuur gemakkelijk ter plaatse worden aangepast.

INDU FLOOD GEN2 biedt paaltop montage met een optionele adapter.

58

59

It’s time to SHUFFLE your world!

SHUFFLE SOS

SHUFFLE SOS biedt de perfecte oplossing voor het helpen van mensen en hulpdiensten in kritieke situaties. Met één simpele druk op de knop kunnen burgers snel in contact komen met de hulpdiensten als ze getuige zijn van een incident of slachtoffer zijn van een ongeval. Met behulp van een voice-over IP-intercom kunnen mensen het probleem uitleggen en de juiste hulp krijgen . Dankzij de ingebouwde camera’s kunnen callcenters de juiste acties ondernemen dankzij een realtime videofeed. Het flitslicht en de sirene, die op afstand kan worden geactiveerd, zorgen ervoor dat het noodsignaal wordt gezien en gehoord door omstanders in de omgeving. Ook begeleiden ze de hulpdiensten naar de exacte locatie van het incident. Met SHUFFLE SOS voelen mensen zich nooit alleen in een stad. Ze krijgen de ondersteuning die ze verwachten in de kortst mogelijke tijd. Hulpdiensten kunnen hierop reageren en een groter gebied bestrijken, waardoor hun middelen worden geoptimaliseerd. DE BESCHERMENGEL VAN DE BURGER

Klik voor meer informatie

SHUFFLE SOS BASIC

SHUFFLE SOS CORE

SHUFFLE SOS ACTIVE

4370mm

4370mm

4370mm

Masthoogte Control node

Ja

Ja

Ja

Module (top) 360° verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° verlichting met flitslicht (SH36L2-HL) Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

360° verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

Rode lichtring (SHLR2-RE)

Sirene (SH18S2-HN)

Module 2

-

Sirene (SH18S2-HN) Quadview (SHCQV)

Module 3

-

-

Sirene (SH18S2-HN)

Module 4

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Intercom (SHPOIC2-GH)

Geïntegreerd in mast

62

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76

www.schreder.com

Powered by