Schréder - Industrie Oplossingen

Waarom LED-verlichting? Schréder's LED-verlichtingsoplossingen kunnen energiekosten en koolstofemissies tot maximaal 80% verminderen. Tevens hebben LEDs een lange levensduur zodat de verlichtingsoplossing zeer lang kan bestaan wat betekent dat de kosten over de hele levensduur van de verlichting drastisch verminderen. De kwaliteit van het licht is daarnaast ook beter. LEDs zorgen voor visuele nauwkeurigheid in werkomgevingen, zowel in het vermogen om duidelijk te zien alsook veilig te bewegen. Onze inzet voor technische kwaliteit heeft ons ertoe gebracht om het meest kosteneffectieve en energie-efficiënte gamma van armaturen, dat vandaag de dag beschikbaar is op de markt, te ontwikkelen voor het verlichten van industriële werkplekken, zelfs in de meest afgelegen en uitdagende omgevingen. Ze kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in een gebouwbeheer- systeem voor een flexibele planning voor het optimaliseren van de verlichtingsnetwerken en het genereren van nog meer besparingen.

2018: Carrefour distributie centrum - Cestas, Frankrijk

Dichtbij Aanwezig in meer dan 70 landen wereldwijd werken we nauw samen met onze klanten om uw meest complexe uitdagingen op te lossen. We zijn uw partner; van lichtstudies tot ontwerp tot aftersales, inclusief verlichtings- en controlesystemen. We leveren verlichtingsoplossingen die niet alleen aan uw wensen voldoen, maar uw verwachtingen overtreffen. Experts in Lightability TM Wat ons uniek maakt, is het vermogen om echt een verschil te maken in de ruimtes die we verlichten, om de grenzen van wat mogelijk is te verleggen en om onze klanten te laten zien wat we kunnen. Dit maakt ons Experts in Lightability™.

Schréder heeft al meer dan 40 jaar industriële omgevingen verlicht met als doel het optimaliseren van kosten zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Onze inzet heeft ons ertoe gebracht om het meest efficiënte high bay armatuur op de huidige markt te ontwikkelen, de INDU BAY GEN3. En we zullen blijven innoveren. Cédric Collard Schréder Industry Business Segment Manager ”

5

Powered by