Schréder - Industrie Oplossingen

FLEXIA

Diverse ontwerpen, vele configuraties, één DNA. FLEXIA is het ultieme modulaire platform voor het creëren van uw verlichtingsoplossing. Concentreer u op het creëren van een unieke sfeer voor mensen die door uw buitenruimtes lopen. Zonder technische beperkingen, met meer ontwerp- consistentie en de garantie van de laatste innovaties, biedt FLEXIA een veelzijdig technologisch platform met verfijnde esthetiek.

BOLLARD RANGE

Onze bollard range gaat de uitdaging aan om zowel een efficiënte visuele begeleiding als een aangename sfeer voor voetgangers te creëren. Het biedt verschillende fotometrische opties voor symmetrische of asymmetrische lichtverdeling, en wordt voorgesteld met een diffuse lichtkap voor maximaal comfort of met een heldere lichtkap voor hoge prestaties.

SCULP COLLECTION

Met zijn strakke en eenvoudige ontwerp mengt de SCULP Collectie zich discreet in de omgeving en biedt het de meest accurate reeks van krachtige, veelzijdige en efficiënte LED schijnwerpers, om verbazingwekkende effecten te creëren voor alle gevelverlichtingsprojecten. De bedrijfskleuren kunnen worden geprojecteerd om een sterke merkidentiteit te creëren of de bezoekerservaring te verbeteren.

29

Powered by