Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Onze ecosysteempartners voor technologieneutrale oplossingen

Open netwerken aanmoedigen voor slimme steden en nutsvoorzieningen De uCIFI Alliance werkt samen met verschillende belanghebbenden aan open slimme oplossingen. Ze ontwikkelen een universeel gegevensmodel voor slimme steden met behulp van OMA LwM2M, dat compatibel is met tal van IoT-netwerken.

www.ucifi.com

Het wereldwijde protocol voor slimme steden Het TALQ Consortium streeft naar een wereldwijd protocol voor slimme steden voor centraal beheer, dat de aansturing en monitoring van heterogene netwerken van slimme apparaten mogelijk maakt om de veiligheid te verbeteren, energie te besparen en de efficiëntie te verhogen.

De interoperabiliteit van armaturen verbeteren: Zhaga- D4i-certificering Zhaga en DiiA verenigen zich voor de Zhaga- D4i-certificering, waarbij specificaties voor buitenconnectiviteit (Zhaga Book 18 v2) worden samengevoegd met DALI's D4i. Deze certificering verzekert een naadloze plug-and-play- compatibiliteit in armaturen en randapparatuur.

www.talq-consortium.org

Robuuste cloudservices: Microsoft Azure Microsoft Azure biedt veilige, flexibele en wereldwijd toegankelijke cloudservices aan. Bouw, beheer en implementeer vol vertrouwen, ondersteund door proactieve compliance en een team van experts.

www.zhagastandard.org

Wereldwijde draadloze normen stimuleren De Wi-SUN Alliance ® promoot wereldwijde draadloze connectiviteitsnormen. Ze harmoniseert draadloze systemen, standaardiseert stroom, datasnelheden, modulaties en nog veel meer. Deze inspanningen stimuleren de technologie, de markten en de regelgeving voor netwerken van nutsvoorzieningen, slimme steden en het IoT.

www.azure.microsoft.com

7

www.wi-sun.org

Powered by