Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Gegevensbeveiliging onder de loep Schréder EXEDRA garandeert een geavanceerde gegevensbeveiliging. Het beschermt uw informatie door middel van versleuteling, hashing, tokenisatie en een gedegen key management . U kunt er dan ook zeker van zijn dat uw gegevens beschermd zijn in het hele systeem en de bijhorende diensten.

Een veilige meerlagige aanpak O m zich te wapenen tegen evoluerende bedreigingen maakt Schréder EXEDRA gebruik van een meerlagige verdedigingsstrategie. Er zijn beveiligingsmaatregelen op apparaat-, communicatie- en cloudniveau . Deze aanpak analyseert voortdurend de risico's en implementeert tegenmaatregelen.

Respect voor privacy Schréder bezit uw gegevens niet, maar

beschermt ze. Gegevensbescherming geldt voor alle platformen en diensten, waarbij de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens wordt verzekerd .

Gegarandeerde gegevensisolatie en prestaties Schréder maakt gebruik van tools die data residency, gegevensisolatie, identiteit, toegang, apparaatbeheer, meting en prestatieanalyse garanderen. Schréder EXEDRA belooft integriteit, naleving van lokale vereisten , voortdurende beveiligingsupdates en een robuust beveiligingsraamwerk.

De pijlers van betrouwbaarheid

Schréder EXEDRA vertrouwt op de ISO 27001-certificering , strenge end-to-end- cyberbeveiliging, Microsoft Azure-beveiliging, firmware-updates op afstand en permanente beveiligingsinvesteringen. Blijf geïnspireerd, blijf veilig dankzij Schréder EXEDRA. Uw gegevens beschermen is onze prioriteit.

Ontdek waarom dat belangrijk is

31

Powered by