Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Innovatie en inspiratie voor slimmere steden Met Schréder Hyperion geeft Schréder vorm aan de evolutie van slimme steden.

Meer dan 80 experts op het vlak van cloud computing, cyberbeveiliging, machine learning, IoT en gegevensanalyse werken nauw samen met klanten om het potentieel van stedelijke infrastructuren te benutten en zo belangrijke maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Schréder Hyperion is gevestigd op de universiteitscampus van de Nova School of Business and Economics (Nova SBE) in Carcavelos (in de buurt van Lissabon) en concentreert zich op het ontwerpen van stedelijke ruimtes, het herbestemmen van bestaande infrastructuur en het ontwikkelen van op armaturen gebaseerde digitale systemen.

Schréder Hyperion biedt praktische informatie, opleidingen en oplossingen om de overgang naar slimmere en duurzamere steden te vereenvoudigen. Dit kenniscentrum is strategisch gevestigd in de omgeving van Lissabon om optimaal te kunnen profiteren van het sterke technologische talent ervan. De stad heeft namelijk een opmerkelijk hoog aantal gekwalificeerde ingenieurs per inwoner. Schréder Hyperion probeert dit bruisende internationale technologische ecosysteem dan ook ten volle te benutten door middel van samenwerking en de implementatie van onderzoeksinitiatieven.

Slimme en geconnecteerde oplossingen van Schréder >15 JAAR ERVARING 3.000 PROJECTEN >600.000 GECONNECTEERDE LICHTPUNTEN 3

Powered by