Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Op gegevens gebaseerde inzichten Schréder EXEDRA is eigenlijk een powerhouse voor gegevens. Het verzamelt, analyseert en geeft gegevens van verschillende bronnen intuïtief weer , waardoor zelfs de meest complexe informatie eenvoudig te begrijpen is. Zo krijgt u een grondig inzicht in de infrastructuur van uw stad.

Ongeziene efficiëntie en besparingen De voordelen van Schréder EXEDRA zijn onmiddellijk, dankzij de energiebesparende capaciteiten ervan. En dat dankzij een slimme automatisering en nauwkeurige opvolging van het gebruik , wat zich vertaalt in aanzienlijke financiële besparingen en operationele efficiëntie op korte termijn.

De stad van morgen vormgeven

Maar de echte magie gebeurt op lange termijn. Schréder EXEDRA voorziet besluitvormers van nauwkeurige rapporten over energieverbruik en systeemprestaties , waardoor ze aan het roer komen te staan om de toekomst van hun stad vorm te geven.

Afgestemd op de vereisten van uw stad De automatiseringsmodule in Schréder EXEDRA maakt het eenvoudig om geavanceerde geautomatiseerde opeenvolgingen te creëren . Formuleer aangepaste regels en voorwaarden of gebruik automatiseringstemplates om het proces te versnellen, met als resultaat meer efficiëntie en een betere responsiviteit van het stadsbeheer.

Automatisering binnen handbereik Schréder EXEDRA is een samenwerkingsplatform dat een efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen bevordert . De mobiele versie werd op maat gemaakt voor installatie en interventies ter plaatse, wat een naadloze ervaring verzekert.

Ontdek waarom dat belangrijk is

Voordelen van op gegevens gebaseerde besluitvorming met Schréder EXEDRA

Betere planning

Lagere kosten

Voortdurende verbetering

Gezamenlijke besluitvorming

Hogere snelheid

23

Powered by