Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Naadloze integratie en aanpassing Moderne infrastructuren vragen om aanpasbare oplossingen die naadloos integreren met bestaande systemen of technologieën van derden. Met Schréder EXEDRA bieden we een open platform aan op basis van protocollen die voldoen aan de industrienormen, zodat de integratie naadloos verloopt en de oplossing kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten.

Schaalbaarheid en duurzaamheid

De nood aan flexibiliteit, schaalbaarheid en het vermogen om zich aan te passen aan veranderende regelgeving is van cruciaal belang. Schréder EXEDRA werd ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en biedt dan ook een platform dat mee-evolueert met de technologie , zodat u altijd een stap voor blijft.

Interoperabiliteit en eindeloze mogelijkheden Ons platform neemt de barrières weg die initiatieven vaak ontmoedigen. Schréder EXEDRA ondersteunt volledige interoperabiliteit, zodat u armaturen kunt bedienen, controllers kunt beheren en sensoren van verschillende merken kunt integreren , maar ook verbinding kunt maken met apparaten en platformen van derden. Het is meteen de sleutel tot eindeloze mogelijkheden voor uw omgeving.

In een landschap waarin 82% van de organisaties voor uitdagingen komt te staan door een gebrek aan maturiteit en openheid, effent Schréder EXEDRA het pad naar die exclusieve 18%: een gemeenschap die vooruitgang en innovatie nastreeft voor haar omgeving.

Ontdek waarom dat belangrijk is

19

Powered by