Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Snelle implementatie & schaalbaarheid Schréder EXEDRA beschikt over een geautomatiseerd inbedrijfstellingsproces en een gatewayloos ontwerp, wat een snelle implementatie en naadloze schaalbaarheid garandeert.

Minder handmatige tussenkomsten De gegevens van Schréder-armaturen worden automatisch opgehaald en bijgewerkt in het EXEDRA-platform via RFID- tagtechnologie of via het ZD4i-ecosysteem. Voor armaturen van andere merken kunnen apparatuurgegevens ook in het platform worden geïmporteerd via een CSV-bestand. Functies zoals automatisch inventariseren, automatisch testen en geolokalisatiemogelijkheden verminderen de handmatige tussenkomsten.

Operationele efficiëntie Met een cloud-gebaseerde omgeving die controle en beheer centraliseert met behulp van een alarm- en ticketingsysteem, kan de algehele operationele efficiëntie sterk worden verbeterd. Schréder EXEDRA integreert een robuuste automatiseringsmodule, waarmee stadsmanagers hun werkzaamheden kunnen stroomlijnen en terugkerende taken kunnen automatiseren via aangepaste routines en regels. .

Een geoptimaliseerd assetmanagement

Het webgebaseerde Schréder EXEDRA-platform biedt controle vanaf elke locatie en een eenvoudig gebruikersbeheer, wat het assetmanagement en de toewijzing van resources optimaliseert.

Een efficiëntere samenwerking Schréder EXEDRA is een samenwerkingsplatform dat een efficiënte samenwerking tussen alle betrokken partijen bevordert. De mobiele versie is op maat gemaakt voor installatie en interventie op locatie en zorgt voor een naadloze ervaring.

Ontdek waarom dat belangrijk is

13

Powered by