Schréder EXEDRA - SMART verlichtingsbeheersysteem

Standaardisering als basis voor gepersonaliseerde IoT- oplossingen

De systeemarchitectuur van Schréder EXEDRA werd bewust ontworpen om naadloos te kunnen samenwerken met andere software- en hardwareoplossingen. Hoe? In tegenstelling tot fabrikantgebonden systemen die interoperabiliteit in de weg staan en leiden tot vendor lock-in of dure fabrikantgebonden integraties, is Schréder EXEDRA een uitgebreide oplossing die gebaseerd is op open normen en protocollen .

Dit streven naar interoperabiliteit garandeert dat klanten hun bestaande systemen/apparaten of oplossingen van derden moeiteloos kunnen aansluiten op Schréder EXEDRA. Meer nog, het betekent zelfs dat we ervoor openstaan om samen te werken met onze sectorgenoten.

Schréder speelt een actieve rol in het aanmoedigen van standaardisering door middel van partnerschappen met organisaties zoals uCIFI, TALQ, Wi-Sun of D4i. Samen streven we ernaar om oplossingen uit te werken voor zowel verticale als horizontale IoT-integratie . Van de fysieke componenten (hardware) tot de gemeenschappelijke taal (gegevensmodel) en de intelligentie erachter (algoritmen), het hele Schréder EXEDRA-systeem steunt op gedeelde en open technologieën .

CLOUD

CONNECTOREN

SERVER

GEBRUIKERS

cloud van derden

VERKEER AFVAL

WEER

10

Powered by