Schréder EXEDRA

Ha felhasználói élményről van szó, a Schréder EXEDRA kínálja a legintuitívabb, legátfogóbb városkezelő rendszert.

Testre szabható irányítás

Energiafogyasztás kezelése Tartsa kordában a számlákat. Kövesse nyomon, mérje és hasonlítsa össze a fogyasztást. A Schréder EXEDRA minden szükséges funkciót tartalmaz, ami segíti önt az energiahatékonyság javításában. Hibajegykezelő rendszer Szervezze a terepmunkákat egy teljesen integrált hibajegykezelő rendszerrel, amely segíti az eszközkezelést és a karbantartást. Automatizálás Használja a Schréder EXEDRA automatizáló központját összetett automatizált műveletek egyszerű kezeléséhez az ön által definiált feltételek és szabályok mentén. Felhasználókezelés Osszon ki jogokat és szerepköröket minden érdekelt fél számára feladatuk és felelősségeik szerint. Több-bérlős rendszer Konfigurálja és kezelje a különböző zónákat egymástól függetlenül. A Schréder EXEDRA több-bérlős felépítésének köszönhetően a vállalkozók, közműszolgáltatók és nagyvárosok elkülöníthetik a területeket.

Szabja testre munkakörnyezetét: adjon hozzá, méretezze át vagy rendezze át a kezelőszerveket az igényeknek megfelelően.

Integrált leltár és eszközkezelés Hozzon létre, szerkesszen vagy töröljön lámpatesteket, vezérlőket, mérőket, elektromos kábeleket és más eszközöket. Állapotjelzés és valós idejű rálátás/vezérlés Maradjon kapcsolatban hálózatával. Navigáljon térképnézetben, hogy ellenőrizze a teljesítménymutatókat és az eszközök állapotát, szükség esetén kezelje azokat. Forgatókönyvek Programozza a világítást. Hozzon létre és szerkesszen dimming profilokat végtelen számú változó alapján (naptári napok, különleges Dinamikus világítás Maximalizálja az előnyöket szenzorok hozzárendelésével a lámpatestek csoportjaihoz, hogy előre definiált forgatókönyveket léptessenek életbe. Jelentések, riasztások és adatelemzés Reagáljon valós időben. Konfigurálja a figyelmeztető üzeneteket, és tegyen szert hasznos információkra a jelentések által. Az összegyűlt adatok segítségével hozzon megalapozott döntéseket. alkalmak, évszak stb.). Rendeljen szabályokat a konfigurálható lámpatest csoportokhoz.

Megoldás az alkalmazásban

Csatlakoztasson különböző típusú hardvereket különböző gyártóktól az EXEDRA felülethez. Ez vonatkozik a világításvezérlésre és egyéb alkalmazásokra egyaránt: A környezeti paraméterek figyelése, intelligens vízés

elektromos hálózat, intelligens parkolás, hulladékkezelés stb.

13

Powered by