Schréder EXEDRA

Egy jól vezetett város mindig keresi az innováció lehetőségeit.

Egy intelligens város felépítése utazás, nem végcél: mindig van hova továbbfejlődni. Az EXEDRA egy jövőbiztos platform , amely

Hogy naprakész maradjon, a Schréder egy agnosztikus technológiai megközelítést alkalmaz. Mit jelent ez? Nyílt szabványokra és protokollokra támaszkodunk, hogy olyan architektúrát tervezzünk, amely zökkenőmentesen képes együttműködni harmadik féltől származó szoftverekkel és hardverekkel. Az intelligens városoknak az innováció platformjaiként kell működniük, ahogy azt a Schréder EXEDRA teszi.

magába foglalja a folyamatos igényt a technológiai fejlődésre és az új kihívások megoldására. Tudjuk, hogy a legjobb megoldások mindig azok, amelyeket agilis , nyitott hozzáállással fejlesztenek ki.

A zárak feltörése

Ebben az elzárt világban a Schréder EXEDRA felkavarja az állóvizet. A platformot azért tervezték, hogy teljes átjárhatóságot biztosítson, és a következőket kínálja: Más gyártók eszközeinek (lámpatesteinek) vezérelhetősége Más gyártók vezérlőinek kezelése és szenzorainak integrálása Kapcsolódás más gyártók eszközeihez és platformjaihoz

A Schréder EXEDRA együttműködést tesz lehetővé a rendszerek között, és ezzel megoldások végtelen tárházát kínálja a városok számára.

Napjainkban az intelligens városi kezdeményezések 82%-a az érettség és a nyitottság hiánya miatt bukik meg. Az EXEDRA, amely a Schréder összekapcsolt megoldásainak 4. generációját képviseli, az ön belépője lehet a sikeres 18% közé.

Tartozzon a 18%-ba!

11

Powered by