Schréder - Освітлення на сонячних панелях

Сценарії дімування Без датчика руху

З настанням темряви світильник вмикається на 3 години на 50% від максимальної потужності. Потім потужність зменшується до 15%, щоб підтримувати безпечне освітлення впродовж ночі. На світанку світловий потік повертається на 1 годину до 50%, після чого світильники вимикаються.

LED

50

%

3 год.

1 год.

15

%

0%

З датчиком руху в місцях з низькою інтенсивністю руху З настанням темряви світильник вмикається на 3 години на 50% від максимальної потужності.

Далі потужність зменшується до 12%, щоб підтримувати мінімальне освітлення протягом ночі. На світанку світловий потік повертається на 1 годину до 50%, а тоді світильники вимикаються. Впродовж роботи світильника сценарій дімування може змінитися внаслідок виявлення руху (автомобіль, велосипед чи пішохід), щоб підвищити рівень освітлення до 100% на певний проміжок часу для максимальної видимості користувачів простору.

100% LED

50%

3 год.

1 год.

0% 12%

З датчиком руху в місцях з високою активністю

З настанням темряви світильник вмикається на всю ніч на 20% від максимальної потужності. При виявленні руху (автомобіля, велосипеда чи пішохода) рівень освітлення тимчасово підвищується до 100%, щоб гарантувати максимальну безпеку і комфорт користувачам. Цей профіль дімування допускає до 450 виявлень/ніч.

100% LED

0% 20%

* Це лише частина можливих профілів дімування. Сценарій дімування можна налаштувати відповідно до вимог вашого проєкту.

Динамічний профіль освітлення, щоб запобігти відключенню світла Рівень заряду батареї змінюється залежно від кількості енергії, накопиченої впродовж дня, тому важливо розумно керувати енергоспоживанням. Вбудована електроніка ділить ніч на три частини і, за необхідності, регулює рівень освітлення так, щоб запобігти вимкненню освітлення.

14

Powered by