Schréder - Kennis van fotometrie

Een snelle hulp voor de juiste lens keuze. Het kiezen van de juiste lens kan soms lastig zijn. Met deze overzichtelijke brochure willen we u op weg helpen. Open de brochure en zie wat de juiste keuze is voor uw toepassing

Kennis van fotometrie Een snelle hulp voor de juiste lens keuze

FOCUS | FOTOMETRIE

LensoFlex ® 2

LensoFlex ® 4 LensoFlex®4 bouwt verder op het bewezen LensoFlex concept met een zeer compacte maar krachtige fotometrische module op basis van het toevoegingprincipe van de lichtverdeling. Het aantal LEDs in combinatie met het amperage bepaalt het intensiteitsniveau van de lichtverdeling. Met geoptimaliseerde lichtverdelingen en een zeer hoge efficiëntie zorgt deze vierde generatie ervoor dat de producten kleiner kunnen worden om te voldoen aan de toepassingsvereisten met een geoptimaliseerde investeringsoplossing. LensoFlex®4 optieken kunnen voorzien zijn van Backlight control om opdringerige verlichting te voorkomen, of een verblindingsbeperker voor een hoog visueel comfort.

LensoFlex®2 is gebaseerd op het toevoegingsprincipe van de fotometrische lichtverdelingen. Elke LED wordt gecombineerd met een specifieke PMMA lens die de volledige fotometrische distributie van het armatuur produceert. Het is het aantal LEDs in combinatie met het amperage dat het intensiteitsniveau van de lichtverdeling bepaalt. Het bewezen LensoFlex®2 concept bevat een lichtkap van glas voor het verzegelen van de LEDs en lenzen in de behuizing van het armatuur.

Door gebruik te maken van collimatoren gemaakt van PMMA met hoge transmissie, biedt de BlastFlex™4 fotometrische module de hoogste efficiëntie voor gerichte bundels voor specifieke toepassingen in architecturale en sportverlichting. De mogelijkheid om het licht met de hoogste nauwkeurigheid te regelen, vermindert lichtverspilling in de omgeving, verbetert de uniformiteit van het te verlichten gebied en draagt bij tot een optimaal gebruik van de verbruikte energie. BlastFlex TM 4

Back Light control

Optioneel kunnen de LensoFlex®2 en LensoFlex®4 modules uitgerust worden met een Back Light controlesysteem. Deze extra optie minimaliseert lichthinder aan de achterzijde van het armatuur, om opdringerig licht naar gebouwen te vermijden.

A

B

A. Zonder Back Light control B. Met Back Light control

Copyright © Schréder B.V.. - mei 2022. All rights reserved. Specifications are of an indicative nature and subject to change without notice.

FOCUS | 2

FOCUS | FOTOMETRIE

Wegverlichting - Enkelzijdig

Wegverlichting - Portaal

LensoFlex ® 2 - 5118

LensoFlex ® 2 - 5118

LensoFlex ® 4 - 5392

LensoFlex ® 4 - 5392

LensoFlex ® 4 - 5303

Wegverlichting - Middenberm

Zebrapaden

LensoFlex ® 2 - 5119

LensoFlex ® 2 - 5144

LensoFlex ® 2 - 5145

LensoFlex ® 4 - 5303

LensoFlex ® 4 - 5393

LensoFlex ® 4 - 5369

LensoFlex ® 4 - 5370

Copyright © Schréder B.V.. - mei 2022. All rights reserved. Specifications are of an indicative nature and subject to change without notice.

FOCUS | 3

FOCUS | FOTOMETRIE

Parkverlichting

Parkeerplaats-/Pleinverlichting

LensoFlex ® 2 - 5068

LensoFlex ® 2 - 5119(SY)

LensoFlex ® 4 - 5304

LensoFlex ® 4 - 5393(SY)

Sportverlichting ECOBLAST

BlastFlex™4 - 5359

Copyright © Schréder B.V.. - mei 2022. All rights reserved. Specifications are of an indicative nature and subject to change without notice.

FOCUS | 4

www.schreder.nl

Copyright © Schréder B.V. 2022 – Tasveld 2 – 3911 TN RHENEN (Netherlands) - The information, descriptions and illustrations herein are of only an indicative nature. Due to advanced developments, we may be required to alter the characteristics of our products without notice. As these may present different characteristics according to the requirements of individual countries, we invite you to consult us.

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5

ch.schreder.com

Powered by