Schréder - Oplossingen voor zebrapaden

Besturingsoplossingen

Realtime aanpassing

Schréder EXEDRA smart managementsysteem

Met EXEDRA vertrouwt Schréder op open standaarden en protocollen om een ​architectuur te ontwerpen die naadloos kan communiceren met systemen en platforms van derden . Een mooi voorbeeld hiervan is wat we Brussel aanboden. We voorzien hen van een innovatief slim verlichtings- systeem langs het Ter Kamerenbos, een groot stadspark in het zuiden van de stad. Daar hebben we de armaturen gekoppeld aan realtime datafeeds om de veiligheid, het comfort en de energiebesparing te maximaliseren. Deze gegevens zijn niet vastgelegd door sensoren die op de armaturen zijn geïnstalleerd, maar via online platforms op internet. Er werden drie soorten bestaande en realtime gegevens gebruikt om scenario’s te activeren: • weer; • verkeer; • locatie zebrapaden. De gegevens afkomstig van de platforms van derden stelden het Schréder EXEDRA-systeem in staat om de optimale verlichtingsniveaus op elk lichtpunt te bieden en, indien nodig, de verlichting om de 15 minuten aan te passen aan realtime omstandigheden.

Schréder EXEDRA is een besturingssysteem voor het bewaken, meten en beheren van een verlichtingsnetwerk . Het is een complete oplossing op basis van open standaarden en protocollen. Schréder EXEDRA biedt een unieke combinatie van state-of-the-art technologie en een gebruiksvriendelijke webinterface om elk armatuur te allen tijde te bedienen via een beveiligde internetverbinding. Met bidirectionele communicatie kunnen de bedrijfsstatus, het energieverbruik enmogelijke storingen worden bewaakt . Schréder EXEDRA kan worden gecombineerd met een breed scala aan sensoren om responsieve verlichtingsscenario’s te creëren. Door middel van geavanceerde tools voor gegevensanalyse, zowel visueel als in rapporten, is Schréder EXEDRA een krachtig hulpmiddel voor efficiëntie, rationalisatie en besluitvorming.

Voordelen

• Slim, open en interoperabel systeem met apparaten en platforms van derden • Light-on-demand scenario’s die op elk moment kunnen worden geüpgraded (bidirectionele communicatie) • Hetzelfde systeem voor de hele stad (niet alleen de zebrapaden) • Toekomstbestendig platform om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mee te evolueren met technologie • Compatibel met NEMA en Zhaga-D4i controllers/sensoren

27

26

Powered by