Schréder - Oplossingen voor zebrapaden

Onze oplossingen

Specifieke optieken beschikbaar voor een breed scala aan armaturen

Meer dan de helft van alle dodelijke slachtoffers is te wijten aan verkeersongevallen die plaatsvinden in het donker, ook al is het ‘s nachts veel lichter dan overdag.

Met kwaliteitsverlichting neemt het aantal verkeersongevallen met gemiddeld ongeveer 30% af, en tot drie keer toe in de beste omstandigheden.

Het vermogen van de bestuurder om gevaren te herkennen en ongevallen te vermijden, komt in gevaar bij slecht verlichte zebrapaden. Goede verlichting verbetert het zicht aanzienlijk, vergroot het gezichtsveld van de bestuurder, maakt obstakels beter zichtbaar en laat ze eerder detecteren.

Schréder heeft LensoFlex®2 en LensoFlex®4 zebrapad-optieken ontworpen om de uitdaging aan te gaan om zebrapaden veiliger te maken, terwijl de esthetische consistentie voor het verlichten van het stedelijk landschap behouden blijft.

Schréder heeft een lange geschiedenis van succes in het verbeteren van de veiligheid van zebrapaden. Onze geavanceerde LED-technologie, gecombineerd met onze moderne optieken die speciaal voor deze toepassingen zijn ontworpen, biedt de perfecte fotometrie om steden te helpen het risico op ongevallen met automobilisten en voetgangers te verminderen.

Onze speciale optieken bieden visueel comfort voor zowel automobilisten als voetgangers om hen te helpen de openbare ruimte op een veiligere manier te delen. De asymmetrische lichtverdelingen bieden een hoge verticale verlichtingssterkte op de voetganger vanuit de bestuurderspositie. Tegelijkertijd krijgt het zebrapad zelf een hoge horizontale verlichtingssterkte,

waardoor zijn positie op een goede afstand wordt onthuld. Wit licht gecombineerd met een scherpe asymmetrische lichtverdeling zorgt voor een zeer efficiënte oplossing voor het verlichten van zebrapaden. Onze armaturen voor zebrapaden hebben een hoge dichtheid (minimaal IP 66), om de initiële prestaties zo lang mogelijk te behouden gedurende de levensduur van de installatie.

21

20

Powered by