Schréder BE - Heldere Ideeën - Flashback 2021

Duurzaamheid

“ Onze rol als marktleider motiveert ons om deel te nemen aan de wereldwijde strijd tegen klimaatverandering en bij te dragen aan een respectvolle economische ontwikkeling. We helpen gemeenschappen hun grootste uitdagingen het hoofd te bieden en de wereld duurzamer te maken. ” Werner de Wolf CEO - Schréder 20% 80% 20% 80% minder CO 2 -uitstoot (2022 vs 2018) 20% vrouwen in management (2025) 80% leveringswaarde conform RBA (2022)

Après Duurzaamheid is al generaties lang een onderwerp dat de aandeelhouders van de familie Schréder na aan het hart ligt en dat sterk naar voren komt in de missie van ons bedrijf. We hebben deze toezegging onlangs geformaliseerd door een samenhangende, bedrijfsbrede duurzaamheidsstrategie . Dit project, genoemd “Samen voor onze toekomst”, is gestructureerd rond drie assen die de relevante en geprioriteerde SDG’s (Sustainable Development Goals) en doelstellingen omvatten: together for our planet , people and community .

Dimming 90%

Verantwoordelijk zijn tegenover onze contactpersonen door het nastreven van menselijke ontwikkeling door diversiteit en respect voor de rechten van de mens.

nieuwe producten hebben Circle Light Label

Zich duurzaam opstellen tegenover de planeet door onze eigen impact op het milieu en die van onze klanten te verminderen.

Op een verantwoorde manier omgaan met de gemeenschap door een positieve invloed,dankzij onze oplossingen, te hebben op de maatschappij.

36

37

Heldere Ideeën - Flashback 2021

Powered by