Schréder BE - Heldere Ideeën - Flashback 2021

PERFORM Zorg voor de juiste sportverlichting die voldoet aan nationale en internationale normen om veiligheid, zichtbaarheid en comfort te garanderen en tegelijkertijd lichtvervuiling te beperken om een donkere lucht en goede relaties met de omwonenden te behouden. Profiteer van totaaloplossingen, waaronder schijnwerpers, accessoires en besturingssystemen, voor binnen en buiten uw sportfaciliteiten.

Schréder, the extra player on your team Schréder expertise verbonden met LED technologie voor een uitzonderlijke sportverlichting

PLAY Upgrade uw sportfaciliteiten snel dankzij onze eenvoudig te installeren, lichte en lage EPA, plug & play, schaalbare oplossingen voor nieuwe en bestaande infrastructuur. Pas de verlichting eenvoudig aan de verschillende behoeften van de gemeenschap aan met de draadloze ITERRA-app. Creëer nog meer denkwaardige en opwindende momenten met dynamische lichtscenario’s.

WIN Verlaag de kosten dankzij onze energiezuinige en onderhoudsvriendelijke oplossingen zonder concessies te doen aan de lichtkwaliteit, zodat u de openingstijden kunt verlengen en nieuwe leden kunt winnen. De juiste lichtstudie, de modernste optieken en robuuste ontwerpen garanderen de juiste oplossing tegen de juiste prijs en met een lange levensduur.

Onze specifieke verlichtingsoplossingen maken van sportterreinen binnen en buiten veilige, comfortabele, duurzame en slimme omgevingen. Meteen de garantie voor meeslepende ervaringen zowel voor de spelers als voor de bezoekers en operationele voordelen voor de managers van de sportclubs. Onze slimme sportverlichtingsoplossingen voldoen aan de normen om veiligheid, zichtbaarheid en comfort voor iedereen te garanderen, terwijl de energie- en onderhoudskosten worden verlaagd. Dus ‘Perform, Play, Win’!

Geschikte verlichtingsoplossingen naargelang uw behoeften:

Bedankt voor uw vertrouwen: BMX’ing Park Blegny - Voetbalveld van Slins – Zwembad Center Parcs Terhills

ECOBLAST

Schréder ITERRA

28

29

Heldere Ideeën - Flashback 2021

Powered by