Schréder - Tunnel Oplossingen

Een compromisloze kwaliteit

Tunnelarmaturen zijn vaak onderhevig aan ruwe omgevingen. Trillingen, rondvliegend puin, autodampen, waterlekken, dooizout en stroompieken kunnen armaturen beschadigen. Onze productieprocessen worden streng gecontroleerd in onze faciliteiten om een ​uitmuntend ontwerp te garanderen. Onze producten zijn getest en gecertificeerd in geaccrediteerde laboratoria om deze zware omstandigheden te weerstaan ​en robuustheid en kwaliteit in de loop van de tijd te garanderen.

Anti-corrosie testen Alle tunnelproducten van Schréder ondergaan corrosietests in laboratoria en op locatie.

Dichtheid en schokken Schréder producten bieden een hoge mate van bescherming tegen microdeeltjes, waterspatten en hevige schokken dankzij een robuust ontwerp en hoogwaardige lichtkappen.

Brandwerende componenten Onze producten zijn samengesteld uit onbrandbare materialen om te voldoen aan de meest veeleisende vereisten (m1, vo, enz.) en verspreiden geen giftige dampen (0% halogeen, f1, enz.).

Trillingen Telkens wanneer een voertuig passeert, worden de armaturen blootgesteld aan intense trillingen en luchtstoten. In samenwerking met universiteiten test Schréder zijn tunnelproducten en bevestigingen rigoureus in laboratoria en windtunnels.

32

Powered by