Schréder - Tunnel Oplossingen

TFLEX PLATFORM TFLEX BASE

Het stand-alone armatuur ontworpen om te voldoen aan de basisverlichtingsbehoeften in elke tunnelomgeving. Dankzij de verstelbare beugel, verkrijgbaar in verschillende materialen, past TFLEX BASE in elk soort architectuur. De flexibele optische configuraties kunnen alle vereiste verlichtingsscenario’s bieden. Dit armatuur is gereed voor uw tunnelproject dankzij de plug-and-play bekabeling en het geïntegreerde besturingssysteem.

TFLEX MODULE Een veelzijdige optische unit uitgerust met de meest recente fotometrische modules en optieken, volledig aanpasbaar om specifieke sferen te creëren en elke tunnelzone te verlichten, zelfs de meest complexe. TFLEX MODULE is ontworpen met twee circuits voor het meest efficiënte schakelen en dimmen met een geoptimaliseerde Power Factor.

TFLEX DRIVE Een externe driverbox voorzien van de nieuwste stroom- en regelapparatuur (Lumgate, drivers, zekeringen.). Deze driverbox wordt ofwel rechtstreeks gemonteerd op een of meer optische units of op afstand op kabelgoten of muren geplaatst. TFLEX DRIVE en MODULES zijn verbonden met de voorgemonteerde verlengkabels om te profiteren van het plug-and-play principe. Het slanke ontwerp maakt het de meest flexibele driverbox die in kleine ruimtes kan worden gemonteerd.

TFLEX COMBI TFLEX MODULE en TFLEX DRIVE kunnen worden samengevoegd om de krachtige TFLEX COMBI te creëren. Deze innovatieve verlichtingsoplossing kan tot 3 optische units integreren en heeft maar liefst 10 verschillende beugels (vast, richtbaar en zwenkbaar) om tegemoet te komen aan verschillende montagemogelijkheden en eenvoudig instelbare verlichting. TFLEX COMBI profiteert van alle voordelen van zijn componenten (slimme bekabeling, hoogwaardige fotometrische modules, aangepaste optieken en geavanceerd controlesysteem).

TFLEX BASE MODULE DRIVE COMBI

69

69

69

69

IP IK

10

10

9

9

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

22

Powered by