Schréder - SHUFFLE katalógus

SHUFFLE SECURITY

SHUFFLE MOBILITY

ÚTON EGY TISZTÁBB VILÁG FELÉ

Hogyan használhatják a városi szolgáltatók és a biztonsági cégek a közvilágítást az emberek biztonságérzetének növelésére? Hogyan léphetnek általa azonnal kapcsolatba az emberek a biztonsági személyzettel vagy a szolgáltatókkal? Hogyan akadályozhatják meg, hogy a veszélyes helyzetek katasztrófába torkolljanak? A biztonságérzet alapvető emberi jog. A lakók és a látogatók folyamatos biztonságban akarják tudni magukat. A SHUFFLE Security stratégiai áttörést jelent a kihívások megoldásában a fejlett világítási és biztonsági funkciók álta l. Biztonságos és kényelmes közterületek létrehozásához tervezték: turistaközpontok, parkok és terek, köz- és magánépületek külső terei (követségek, minisztériumok, bankok, kórházak, iskolák stb.), metró-, busz- vagy vonatállomások, parkolók, sport- és szabadidőközpontok. A SHUFFLE Security megfigyelőrendszere kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a hatóságok, a biztonsági cégek, az üzemeltetők és az emberek között. A SHUFFLE Security hozzájárul ahhoz, hogy a külső területeket magabiztosabban használják az emberek. Arra biztatja őket, hogy szocializálódjanak, járuljanak hozzá a helyi gazdasághoz, és alkossanak valódi közösséget.

Mi lenne, ha egy lámpaoszlopról elektromos járműveket lehetne tölteni? Hogyan kínálhat megoldást egy intelligens oszlop az elektromos töltőállomásokra irányuló egyre növekvő igényre, és hogyan támogathatja az elektromos autók terjedését? Hogyan töltheti egy világítási rendszer céges autója akkumulátorát, amíg ön az irodában van? A Deloitte szerint az elkövetkező 10 évben évi 29%-kal fog növekedni az elektromos járművek száma, és 2030-ra az eladások száma eléri a 31,1 milliót. A növekedés ellenére az elektromos járművek széleskörű elterjedését Európában még mindig gátolja a legtöbb helyen elégtelen töltőinfrastruktúra. A SHUFFLE Mobility-t azért tervezték, hogy tölteni lehessen vele az elektromos járműveket, és megóvja azokat a vandáloktól. Telepíthető olyan utcákba, ahol nehéz lenne kialakítani megfelelő töltőinfrastruktúrát. A SHUFFLE Mobility nemcsak töltési lehetőséget kínál az elektromos járművek tulajdonosai számára, hanem kimagasló kényelmet is azáltal, hogy segít nekik megtalálni a szabad töltőket, magas szintű biztonságot kínál, és a legjobb világítási megoldást biztosítja éjszaka.

BIZTONSÁG MINDEN TERÜLETEN

SHUFFLE SECURITY BASIC

SHUFFLE SECURITY CORE

SHUFFLE SECURITY ACTIVE

SHUFFLE MOBILITY BASIC

SHUFFLE MOBILITY CORE

SHUFFLE MOBILITY ACTIVE

Oszlop magasság Vezérlő- csomópont

Oszlop magasság Vezérlő- csomópont

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

Nem

Igen

Igen

Igen

igen

Igen

Kék/zöld Fénygyűrű (SHLR2-BL/GR)

Modul (top)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

Modul (top)

360° Fénygyűrű (SH36L2) Kék/zöld Fénygyűrű (SHLR2-BL/GR)

360° Fénygyűrű (SH36L2) Kék/zöld Fénygyűrű (SHLR2-BL/GR) 180° Fénygyűrű Spot (SH18L) Kamera PC búra nélkül (SH18C2-JH) EV töltő 11kW (SHPOEV)

Kamera PC búra nélkül (SH18C2-JH)

Körkörös kamera (SHCQV)

PV kamera kar (SHCB)

Modul 2

Modul 2

-

Kamera PC búra nélkül (SH18C2-JH)

Analóg hagszóró (SH18S2-CP)

Modul 3

-

Modul 3

-

-

Analóg hagszóró (SH18S2-CP) Pánikgomb kamerával (SHPOIC2-GH)

Modul 4

-

-

Modul 4

-

-

Oszlopba integrált

Oszlopba integrált

EV töltő 11kW (SHPOEV)

EV töltő 11kW (SHPOEV)

-

-

8

9

Powered by