Schréder - SHUFFLE katalógus

A Schréder bevezeti a SHUFFLE -t, az első intelligens oszlopot a piacon

A SHUFFLE intelligens oszlop egy összekapcsolt, moduláris megközelítése a városi hardvereknek. A hitelesített hardvereket tartalmazó forgatható plug-and-play modulokkal az ön egyedi igényeire szabható. Újratervezés. Újraszervezés. Fejlesztés. Kombinálás. Tegye ezeket mind egyszerre a SHUFFLE segítségével, amely egy integrált megoldás végtelen lehetőségekkel, hogy az élményt új szintre emelje városában vagy létesítményében. Információ, identitás, biztonság, kommunikáció, szórakoztatás, közlekedés és még sok más. Képzelje el, hogy minden igényt figyelemmel kísérhet és teljesíthet a közterületeken és a magánterületeken ugyanazzal a rendszerrel. Nem szükséges új eszközöket zsúfolni a területre minden alkalommal, amikor egy új igény merül fel. A változatos funkciók elegánsan összegyűjthetők egyetlen integrált platformra . Így nem lesz bebetonozva, és rugalmasan készülhet a jövőbeli fejlesztésekre. A SHUFFLE egy teljes mértékben energiahatékony, mégis megfizethető intelligens városi megoldás, amely nagyon kevés karbantartást igényel. Összeállíthatja személyre szabott változatát, akár 5 modullal oszloponként , vagy választhat az előre konfigurált változatok közül.

Rendezettebb intelligens városok

A SHUFFLE elnyeri az «Év terméke» díjat (Egyesüt Királyság)

Folyamatos innováció val az élvonalban A SHUFFLE 2015-ben indult útnak, és azóta számos lelkes ügyfél telepítette, akik úgy döntöttek, hogy feldobják nyüzsgő városi élettereiket, és ezzel meg is haladták az egyszerű kültéri világítást . Megragadták a lehetőséget, amelyet a platform kínál, és új szolgáltatásokat nyújtottak a környezetük számára, például WiFi-t, térfigyelő kamerákat, hangszórókat, vészhívó gombokat és elektromos autó töltőket. Az angliai Highway Electrical Association (HEA) mindössze egy évvel a SHUFFLE indulása után odaítélte nekünk a “Az év terméke 2016” díjat. Nem sokkal később, 2017-ben a SHUFFLE a “Smart City Award” -ot is megnyerte Londonban az intelligens városok számára hatalmas lehetőségeket rejtő technológiának köszönhetően. 2020-ban a Schréder függetlenítette a SHUFFLE-t a fizikai vezetékektől, villámgyors kapcsolat mellett, megalkotva ezzel a világ első vezeték nélküli intelligens oszlopát. A folyamatos innováció, az egyedi formavilág, a részletekre való odafigyelés és a vásárlói igények pontos megértése piaci referenciává tették a SHUFFLE-t. Piacra kerülésük óta a SHUFFLE oszlopok világszerte több mint 25 országban járultak hozzá városok és magánvállalatok fejlesztéséhez.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

SHUFFLE elnyeri Smart City díjat Londonban

> Városi hardverek észrevétlen

integrációja egy kifinomult oszlopba

>

Személyre szabott kombinációk: akár 5 modul oszloponként Előre konfigurált változatok: Campus, SOS, Security, Light és Mobility

>

Útjára indul a SHUFFLE Site a Mobil Világkongresszuson, ami egy integrált megközelítése a 4G/5G celláknak

>

Teljes rugalmasság a 360°-os forgatható modulokkal

>

Szabadalmaztatott rendszer a könnyű telepíthetőségért

>

Teljesen összekapcsolt platform

A Schréder újinnovációja SHUFFLE Wireless backhaul , az első 100%-ban vezeték nélküli oszlop

4

5

Powered by