Schréder - SHUFFLE katalógus

A SHUFFLE okos oszlopok új szintre emelik a városi közterek nyújtotta élményeket. Fedezze fel a SHUFFLE megoldások teljes skáláját.

SHUFFLE Egy okos megoldás, ami több mint világítás

Fedezze fel a SHUFFLE világát!

2

3

A Schréder bevezeti a SHUFFLE -t, az első intelligens oszlopot a piacon

A SHUFFLE intelligens oszlop egy összekapcsolt, moduláris megközelítése a városi hardvereknek. A hitelesített hardvereket tartalmazó forgatható plug-and-play modulokkal az ön egyedi igényeire szabható. Újratervezés. Újraszervezés. Fejlesztés. Kombinálás. Tegye ezeket mind egyszerre a SHUFFLE segítségével, amely egy integrált megoldás végtelen lehetőségekkel, hogy az élményt új szintre emelje városában vagy létesítményében. Információ, identitás, biztonság, kommunikáció, szórakoztatás, közlekedés és még sok más. Képzelje el, hogy minden igényt figyelemmel kísérhet és teljesíthet a közterületeken és a magánterületeken ugyanazzal a rendszerrel. Nem szükséges új eszközöket zsúfolni a területre minden alkalommal, amikor egy új igény merül fel. A változatos funkciók elegánsan összegyűjthetők egyetlen integrált platformra . Így nem lesz bebetonozva, és rugalmasan készülhet a jövőbeli fejlesztésekre. A SHUFFLE egy teljes mértékben energiahatékony, mégis megfizethető intelligens városi megoldás, amely nagyon kevés karbantartást igényel. Összeállíthatja személyre szabott változatát, akár 5 modullal oszloponként , vagy választhat az előre konfigurált változatok közül.

Rendezettebb intelligens városok

A SHUFFLE elnyeri az «Év terméke» díjat (Egyesüt Királyság)

Folyamatos innováció val az élvonalban A SHUFFLE 2015-ben indult útnak, és azóta számos lelkes ügyfél telepítette, akik úgy döntöttek, hogy feldobják nyüzsgő városi élettereiket, és ezzel meg is haladták az egyszerű kültéri világítást . Megragadták a lehetőséget, amelyet a platform kínál, és új szolgáltatásokat nyújtottak a környezetük számára, például WiFi-t, térfigyelő kamerákat, hangszórókat, vészhívó gombokat és elektromos autó töltőket. Az angliai Highway Electrical Association (HEA) mindössze egy évvel a SHUFFLE indulása után odaítélte nekünk a “Az év terméke 2016” díjat. Nem sokkal később, 2017-ben a SHUFFLE a “Smart City Award” -ot is megnyerte Londonban az intelligens városok számára hatalmas lehetőségeket rejtő technológiának köszönhetően. 2020-ban a Schréder függetlenítette a SHUFFLE-t a fizikai vezetékektől, villámgyors kapcsolat mellett, megalkotva ezzel a világ első vezeték nélküli intelligens oszlopát. A folyamatos innováció, az egyedi formavilág, a részletekre való odafigyelés és a vásárlói igények pontos megértése piaci referenciává tették a SHUFFLE-t. Piacra kerülésük óta a SHUFFLE oszlopok világszerte több mint 25 országban járultak hozzá városok és magánvállalatok fejlesztéséhez.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

SHUFFLE elnyeri Smart City díjat Londonban

> Városi hardverek észrevétlen

integrációja egy kifinomult oszlopba

>

Személyre szabott kombinációk: akár 5 modul oszloponként Előre konfigurált változatok: Campus, SOS, Security, Light és Mobility

>

Útjára indul a SHUFFLE Site a Mobil Világkongresszuson, ami egy integrált megközelítése a 4G/5G celláknak

>

Teljes rugalmasság a 360°-os forgatható modulokkal

>

Szabadalmaztatott rendszer a könnyű telepíthetőségért

>

Teljesen összekapcsolt platform

A Schréder újinnovációja SHUFFLE Wireless backhaul , az első 100%-ban vezeték nélküli oszlop

4

5

SHUFFLE SOS

SHUFFLE CAMPUS

SZABADIDŐ A SZABADBAN

Mitől lesz egy hely nagyszerű? Milyen szolgáltatások teszik elégedetté a dolgozókat, és vonzzák a látogatókat? Hogyan hozhat létre értéket a világításon túl infrastruktúrája felhasználásával? Miként segíthet ez önnek abban, hogy elérje társadalmi és üzleti céljait? A SHUFFLE SOS tökéletes eszköz, amely kritikus helyzetekben segíti az embereket és a segélyszolgálatokat . Az emberek egyetlen gombnyomással kapcsolatba léphetnek a segélyszolgálatokkal, ha balesetet látnak, vagy annak áldozatává válnak. Egy VoIP távbeszélőn keresztül az emberek bejelenthetik a problémát, és megfelelő segítséget kaphatnak . A beépített kamerák segítik a központot a megfelelő lépések megtételében, hála a valós idejű videóközvetítésnek. A stroboszkóp és a sziréna, amelyek távolról is beindíthatók, biztosítják, hogy a vészjelzést lássák és hallják a környéken tartózkodó emberek, és az érkező segítséget is elvezetik a baleset pontos helyszínére. A SHUFFLE SOS-sel az emberek nem fog ják magukat egyedül érezni a városban. A lehető legrövidebb időn belül megkaphatják a segítséget. A segélyszolgálatok megfelelően tudnak reagálni, és nagy területet tudnak lefedni, optimalizálva erőforrásaikat.

Mitől lesz egy hely nagyszerű? Milyen szolgáltatások teszik elégedetté a dolgozókat, és vonzzák a látogatókat? Hogyan hozhat létre értéket a világításon túl infrastruktúrája felhasználásával? Miként segíthet ez önnek abban, hogy elérje társadalmi és üzleti céljait? A SHUFFLE Campus a megfelelő eszköz azon cégek, intézmények, közszolgáltatók és városok számára, amelyek minőségi élményt kívánnak nyújtani dolgozóik, ügyfeleik, lakóik, polgáraik és látogatóik számára. Úgy tervezték, hogy többféle szolgáltatást kínáljon esztétikus és hatékony módon üzleti létesítményekben, társasházakban, oktatási, gyógyászati és sportkomplexumokban, parkokban, bevásárlóközpontokban vagy közlekedési csomópontokban , például repülőtereken, vasúti és buszpályaudvarokon. A SHUFFLE Campus biztonságos, kényelmes tereket hoz létre, internetkapcsolatot biztosít az emberek számára, informálja és szórakoztatja őket, miközben elegánsan és diszkréten olvad bele bármilyen környezetbe. A SHUFFLE Campus nagyszerű eszköz a téralkotáshoz , mivel erősíti a kapcsolatot az emberek és épített környezetük között, minimális lábnyom mellett.

A VÁROS ŐRANGYALA

SHUFFLE SOS BASIC

SHUFFLE SOS CORE

SHUFFLE SOS ACTIVE

SHUFFLE CAMPUS BASIC

SHUFFLE CAMPUS CORE

SHUFFLE CAMPUS ACTIVE

Oszlop- magasság Vezérlő- csomópont

Oszlop magasság Vezérlő- csomópont

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

360° Világtás stroboszkóppal (SH36L2-HL)

360° Világtás stroboszkóppal (SH36L2-HL) Kamera PC protektor nélkül (SH18C2-JH)

360° Világtás stroboszkóppal (SH36L2-HL) Piros fénygyűrű (SHLR2-RE)

Modul (top)

360° Világítás és WLAN (SH36LW2-CS/CX)

360° Világítás és WLAN (SH36LW2-JT) Kék fénygyűrű (SHLR2-BL) Analóg hangszóró (SH18S2-CP)

360° Világítás és WLAN (SH36LW2-JT) Kék fénygyűrű (SHLR2-BL) Körkörös kamera (SHCQV) Analóg hangszóró (SH18S2-CP)

Modul (top)

Sziréna (SH18S2)

Modul 2

Modul 2

-

Sziréna (SH18S2)

Körkörös kamera (SHCQV)

Modul 3

Modul 3

-

-

Sziréna (SH18S2)

Modul 4

Modul 4

-

-

-

-

Oszlopba integrált

Pánikgomb kamerával (SHPOIC2-GI)

Pánikgomb kamerával (SHPOIC2-GI)

Oszlopba integrált

Pánikgomb (SHPOIC2-GH)

PIR szenzor (C0)

PIR szenzor (C0)

PIR szenzor (C0)

6

7

SHUFFLE SECURITY

SHUFFLE MOBILITY

ÚTON EGY TISZTÁBB VILÁG FELÉ

Hogyan használhatják a városi szolgáltatók és a biztonsági cégek a közvilágítást az emberek biztonságérzetének növelésére? Hogyan léphetnek általa azonnal kapcsolatba az emberek a biztonsági személyzettel vagy a szolgáltatókkal? Hogyan akadályozhatják meg, hogy a veszélyes helyzetek katasztrófába torkolljanak? A biztonságérzet alapvető emberi jog. A lakók és a látogatók folyamatos biztonságban akarják tudni magukat. A SHUFFLE Security stratégiai áttörést jelent a kihívások megoldásában a fejlett világítási és biztonsági funkciók álta l. Biztonságos és kényelmes közterületek létrehozásához tervezték: turistaközpontok, parkok és terek, köz- és magánépületek külső terei (követségek, minisztériumok, bankok, kórházak, iskolák stb.), metró-, busz- vagy vonatállomások, parkolók, sport- és szabadidőközpontok. A SHUFFLE Security megfigyelőrendszere kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a hatóságok, a biztonsági cégek, az üzemeltetők és az emberek között. A SHUFFLE Security hozzájárul ahhoz, hogy a külső területeket magabiztosabban használják az emberek. Arra biztatja őket, hogy szocializálódjanak, járuljanak hozzá a helyi gazdasághoz, és alkossanak valódi közösséget.

Mi lenne, ha egy lámpaoszlopról elektromos járműveket lehetne tölteni? Hogyan kínálhat megoldást egy intelligens oszlop az elektromos töltőállomásokra irányuló egyre növekvő igényre, és hogyan támogathatja az elektromos autók terjedését? Hogyan töltheti egy világítási rendszer céges autója akkumulátorát, amíg ön az irodában van? A Deloitte szerint az elkövetkező 10 évben évi 29%-kal fog növekedni az elektromos járművek száma, és 2030-ra az eladások száma eléri a 31,1 milliót. A növekedés ellenére az elektromos járművek széleskörű elterjedését Európában még mindig gátolja a legtöbb helyen elégtelen töltőinfrastruktúra. A SHUFFLE Mobility-t azért tervezték, hogy tölteni lehessen vele az elektromos járműveket, és megóvja azokat a vandáloktól. Telepíthető olyan utcákba, ahol nehéz lenne kialakítani megfelelő töltőinfrastruktúrát. A SHUFFLE Mobility nemcsak töltési lehetőséget kínál az elektromos járművek tulajdonosai számára, hanem kimagasló kényelmet is azáltal, hogy segít nekik megtalálni a szabad töltőket, magas szintű biztonságot kínál, és a legjobb világítási megoldást biztosítja éjszaka.

BIZTONSÁG MINDEN TERÜLETEN

SHUFFLE SECURITY BASIC

SHUFFLE SECURITY CORE

SHUFFLE SECURITY ACTIVE

SHUFFLE MOBILITY BASIC

SHUFFLE MOBILITY CORE

SHUFFLE MOBILITY ACTIVE

Oszlop magasság Vezérlő- csomópont

Oszlop magasság Vezérlő- csomópont

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

4370mm

Nem

Igen

Igen

Igen

igen

Igen

Kék/zöld Fénygyűrű (SHLR2-BL/GR)

Modul (top)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

Modul (top)

360° Fénygyűrű (SH36L2) Kék/zöld Fénygyűrű (SHLR2-BL/GR)

360° Fénygyűrű (SH36L2) Kék/zöld Fénygyűrű (SHLR2-BL/GR) 180° Fénygyűrű Spot (SH18L) Kamera PC búra nélkül (SH18C2-JH) EV töltő 11kW (SHPOEV)

Kamera PC búra nélkül (SH18C2-JH)

Körkörös kamera (SHCQV)

PV kamera kar (SHCB)

Modul 2

Modul 2

-

Kamera PC búra nélkül (SH18C2-JH)

Analóg hagszóró (SH18S2-CP)

Modul 3

-

Modul 3

-

-

Analóg hagszóró (SH18S2-CP) Pánikgomb kamerával (SHPOIC2-GH)

Modul 4

-

-

Modul 4

-

-

Oszlopba integrált

Oszlopba integrált

EV töltő 11kW (SHPOEV)

EV töltő 11kW (SHPOEV)

-

-

8

9

SHUFFLE LIGHT

Hogyan tervezzük újra városi tereinket eleganciával? Hogyan képes egy moduláris rendszer helyet felszabadítani a városközpontokban, és rendezettebbé tenni azokat? Hogyan járulhat hozzá az egyszerűség és az integráció a városi terek fejlesztéséhez, és olyan helyek létrehozásához, ahol az emberek szívesen töltik idejüket? Miért fontos jövőbiztosnak lenni? A SHUFFLE Light-ot úgy tervezték, hogy számos világítási igénynek megfeleljen, miközben elegáns és energiahatékony . Esztétikus kialakítása különböző modulok (360°, spot és fénygűrű) integrálását teszi lehetővé intelligens vezérlési funkciókkal a dimmeléshez és az igény szerinti világításhoz. A SHUFFLE Light intelligens oszlop bárhova telepíthető. Sokoldalúsága, csatlakoztathatósága és egyszerűsége mindenhol hozzáadott értéket kínál az alapvető világításon túl. Utak, utcák, terek és egyéb olyan helyek megvilágítására tervezték, ahol a kellemes hangulat megteremtése kulcsfontosságú. A SHUFFLE Light számos különböző fényeloszlást kínál, és egységes megjelenést biztosít a különböző városi környezetekben. Tökéletes eszköz téralkotáshoz, mivel helyet szabadít fel, ami hozzájárul a városi élet fokozásához, valamint az egészséges életmódhoz és a jólléthez. A SHUFFLE Light egy jövőbiztos rendszer. A modulok fejleszthetők, cserélhetők, és új modulok is hozzáadhatók, hogy mindig megfelelhessen a hely változó igényeinek. Segítségével a települések megkezdhetik utazásukat az intelligens városok világában, és fejlődhetnek.

VÉGTELEN KIHÍVÁSOKRA

SHUFFLE LIGHT BASIC

SHUFFLE LIGHT CORE

SHUFFLE LIGHT ACTIVE

Oszlop magasság Vezérlő csomópont

4370mm

4370mm

4370mm

Igen

Igen

Igen

Modul (top)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

360° Fénygyűrű (SH36L2)

180° Fénygyűrű Spot (SH18L)

Kék Fénygyűrű (SHLR2-BL)

Modul 2

-

180° Fénygyűrű Spot (SH18L)

Modul 3

-

-

Oszlopba integrálva

-

-

PIR szenzor (C0)

10

11

WLAN

WIRELESS BACKHAUL

Professzionális, biztonságos vezeték nélküli hálózat • Elérhető 360°-os világítómodulban vagy dedikált modulban • Több felhasználó hozzáférési pontonként • Stabil kapcsolat nagy adatforgalom mellett • Osztható sávszélesség: egy része dedikálható az üzemeltetők számára, amaradékon pedig osztozhatnak az emberek • Páratlan skálázhatóság, felhőből vagy helyben kezelhető

Bázis egység (SH18WB2-JN)

Terminál egység (SH18WB2-JM)

WLAN (SH36LW2-CS/ SH36LW2-CX)

WLAN (SH18W2-CS)

WLAN (SH36LW2-JT)

WLAN (SH36LW2-FO)

WIFI lefedettség

Vezeték nélküli, nagy sávszélességű kommunikációs hálózat intelligens városi alkalmazásokhoz

WIFI átvitel

• Optikai kapcsolat vezeték nélküli kiterjesztése az oszlopig/ oszloptól • Optikai sebesség (akár 2,3Gbps), vezeték nélküli rugalmasság • Könnyen telepíthető az utcaszinten

Ethernet átvitel

Mesh

Nem

Nem

Igen

Igen

• Megbízható, interferenciától mentes működés • Egy bázis egységhez 8 SHUFFLE csatlakoztatható • 400m hatótávolság • AES tikosítás • Integrált menedzselt PoE switch • 60GHz-es V-sáv használata

PoE tápellátás

Nem

Nem

Igen

Igen

SSID / AP

NA

NA

8

31

Kliens kapacitás

NA

NA

250 per AP 512 per AP

Maximum átviteli teljesítmény

20dBm 20dBm 20dBm 24dBm

1

2

Épület - SHUFFLE (csillag elrendezés)

SHUFFLE - SHUFFLE (csillag elrendezés)

Bázis egység (BU)

Bázis egység (BU)

4G/5G

Hálózat

4G/5G lefedettség biztosítása

Hálózat

• Szélessávú mobil adatkapcsolat • Beleolvad az épített környezetbe • Egyszerű megoldás a mobilszolgáltatók számára • Akár 100m hatótáv • Az antenna később fejleszthető, ha nagyobb kapacitás szükséges • A telekommunikációs eszközök a szolgáltató tulajdonát képezik, és ők telepítik azokat • Könnyű hozzáférés karbantartáshoz • Vízálló IP alapanyag • A fejleszthető alapmodul felkészíthető 5G hálózatokra

Terminál egységek (TU)

4G/5G antenna (SH18A-GD)

Terminál egységek (TU)

A bázis egység kültéren kerül rögzítésre, egy épület oldalára vagy tetejére. 8 SHUFFLE oszloppal (terminál egység) képes kapcsolatot létesíteni 400m távolságig.

A bázis egység egy SHUFFLE oszlopba van telepítve. 8 másik SHUFFLE oszloppal (terminál egység) képes kapcsolatot létesíteni 400m távolságig.

3

4

Épület - SHUFFLE (lineáris elrendezés)

SHUFFLE - SHUFFLE (lineáris elrendezés)

Bázis egység(BU)

Bázis egység (BU)

Oldalszekrény(SHSC- HA)

Hálózat

Hálózat

Bázis és terminál egységek (BU+TU)

Bázis és terminál egységek (BU+TU)

A bázis egység egy SHUFFLE-be van telepítve, amely egy másik SHUFFLE-hez (bázis és terminál egységek) csatlakozik, amely aztán szintén csatlakozik egy harmadik, ugyanilyen konfigurációval bíró oszlophoz (BU+TU), és így tovább, láncos elrendezésben. Két SHUFFLE között legfeljebb 400m távolság lehet.

A bázis egység kültéren kerül telepítésre, egy épület oldalára vagy tetejére. Egy SHUFFLE-hez (bázis és terminál egységek) csatlakozik, amely maga is csatlakozik egy másik SHUFFLE oszlophoz, amely ugyanezzel a konfigurációval rendelkezik (BU+TU), és így tovább, láncos elrendezésben. Két SHUFFLE között legfeljebb 400m távolság lehet.

12

13

HANGSZÓRÓ

VILÁGÍTÁS

Professzionális kamerahálózat

360° LensoFlex ® 2 (SH36L2) Közvilágítás / Dekoratív világítás / /Terek és sétálóutcák

Analóg hangszóró (SH18S2-CP)

Digitális hangszóró (SH18S2-S8)

• Felontás: full HD (1920 x 1080) • Képoptimalizálás (ellenfény, kontraszt, éjszakai mód, magas fényerő) • Adatvédelmi rétegek • ONVIF kommunikációs szabvány • Esemény alapú vezérlés: mozgásérzékelés, videóelemzés, szabotázs... • Digitális zoom • Adatoptimalizálás: kijelölt és/vagy késleltetett továbbítás, helyszíni felvétel (SD kártyahely) • Kompatibilis kamerakezelő rendszerrel

Frekvenciatartomány

100 - 18000Hz

90 – 19000 Hz

• Fényáramtartomány: from 1,700 to 5,100lm

Hangnyomás szint

89dB

90dB

• Back light kontroll (opcionális) • Semleges- vagy megelfehér LED • Opcionális belső diffúzor vagy opálos külső búra a nagyobb vizuális komfortért

Maximális teljesítmény

20W

25W

Ethernet csatlakozás

Nem

Igen

Beépített erősítő

Nem

Igen

180° Díszvilágítás (SH18L) Fel/le (helyszíni állíthatóság): Díszvilágítás • Fényáramtartomány: 1300 - 2400lm • Dőlésszög helyszíni beállítása-10/+40° • Semleges- vagy melegfehér LED 180° LensoFlex ® 2 (SH18L) Közvilágítás • Fényáramtartomány: 2200 - 5500lm • Back-light kontroll (opcionális) • Semleges- vagy melegfehér LED

ÁRAMFORRÁS

Külső áramforrás

Díszvilágítási csatalakozó (SHPOLE2-FU)

Csatalkozók (SHPOLE2-G8)

• Biztonságos hozzáférés zárható ajtóval (T25 csavarok az oszlop tetején, kulcs az alján) • Beépített biztosíték • Beépített kábelrögzítő • Kimeneti nyílás a kábeleknek

Az oszlop alsó részén

Az oszlop alsó részén

Pozíció az oszlopon

Csatalkozók száma

2

1

Schuko Type F 16Amp 230V Csatalkozók bármilyen célra

Schuko Type F 16Amp 230V Díszvilágítási csatlakozó

Típus

Cél

Maximális teljesítmény

3500W

1200W

180° tükör (SH18L) Lefele irányuló fény:

EV CHARGING

Közvilágítás / Kiemelő világítás Felfele irányuló fény: Díszvilágítás • Fényáramtartomány: 2300 - 6000lm • Semleges- vagy melegfehér LED

EV charger (SHPOEV2)

Szabványos töltő állomás

• AC töltés 11kW • Európai csatlakozó (2-es típus) • Biztonsági zár töltés közben • Hozzáférési egység (szekrénybe rögzítéshez)

Világító gyűrű (SHLR2) Jelzés / díszítés (identitás) / hangulatteremtés • Statikus piros, kék, zöld, meleg vagy semleges fehér változatok • 1 vagy 2 váltakozó statikus szín • RGB a színváltoztatáshoz

With PIANO Midi

With FLEXIA FG Midi

With YMERA

With CITEA NG Mini

14

15

CCTV - 180°

INTERCOM

Professzionális kamerahálózat

Egy gombnyomással kapcsolatba léphet a központtal és/vagy vészhelyzeti riasztást aktiválhat • Vandálbiztos SIP és IP távbeszélő • Opcionális HD videó akár 30FPS (1440x1080p) képkockasebességgel és H.264-gyel, amely a legtöbb videómegoldásba integrálható • Kristálytiszta hang • Aktív háttérzaj szűrés • Automatikus hangerőbeállítás • Rozsdamentes acél előlap nyomógombbal • Képes együttműködni a SHUFFLE stroboszkóppal, fénygyűrűvel, szirénával és kamerákkal

Intercom (SHPOIC2-GH)

Intercom kamerával (SHPOIC2-GI)

• Felbontás: full HD (1920 x 1080) • Képoptimalizálás (ellenfény, kontraszt, éjszakai mód, magas fényerő) • Adatvédelmi rétegek • ONVIF kommunikációs szabvány • Esemény alapú vezérlés: mozgásérzékelés, videóelemzés, szabotázs... • Digitális zoom • Adatoptimalizálás: kijelölt és/vagy késleltetett továbbítás, helyszíni felvétel (SD kártyahely) • Kompatibilis kamerakezelő rendszerrel

Belső hangszóró erősítője

10W class D

10W class D

Digital MEMS, mindenirányú PoE vagy külső tápellátás

Digital MEMS, mindenirányú PoE vagy külső tápellátás Fix lencse 1440x1080 pixels Készenlét 3,5W Max 12W

Mikrofon

Tápellátás

Kamera

-

Névleges teljesítmény

Készenlét 1,8W Max 12W

Kamera PC búrával vagy anélkül (SH18C2-HK)

Kamera PC búrával vagy anélkül (SH18C2-GB)

Kamera PC búrával vagy anélkül (SH18C2-JH)

Intelligens funkciók

Nem

Igen

Igen

Biztonsági funkciók

Látómező

Vízszintes: 108° Függőleges: 60° Vízszintes: 110° Függőleges: 62° Vízszintes: 108° Függőleges: 59.3°

IR

15m

Nem

30m

Energiafogyasztás

3W

6,4W

7,5W

CCTV - 360°

Körkörös kamera (SHCQV)

PTZ kamera kar (SHCB)

Beépített függesztő kar PTZ kamerákhoz

Integrált 360 fokos CCTV videó megoldás

STROBOSZKÓP

SZIRÉNA

• Kompatibilis a piacon fellelhető legtöbb PTZ kamerával • Kiváló stabilitás a minimális kameramozgás érdekében • Rejtett kábelelvezetés

• 360° látómező • 4 külön szenzort tartalmaz, egyenként 113°-os vízszintes látómezővel • Függőleges látószög: 62° • Egyszerre közvetíti a négy szenzor videójelét • 1920x1200/1080 (1080p) felbontás legfeljebb 50/60 fps képkockasebességgel (50/60Hz) • Széles dinamikatartomány (WDR) – Forensic Capture • Ideális nagyon világos és/vagy sötét területekre • A Zipstream technológia csökkenti az adatforgalmat és a felhasznált tárterületet • Ellenáll a pornak, az esőnek, a hónak, a rezgéseknek, és az ütéseknek • IP csatlakozás szabványos Ethernet porton • PoE vagy 8–28 V DC • Két SD kártyahely opcionális helyi rögzítéshez • Elérhető a Bosch 1,5” NPT és M33, a Hikvision D48, a Huaweii D50, a Panasonic 1,5” és az Axis 1,5” NPS interfésszel

360° Világítás stroboszkóppal (SH36L2-HL/SH36L2-HM) Vizuális támogatás vészhelyzetekben

Sziréna (SH18S2-HN/SH18S2-HO) Figyelmeztetés vagy vészjelzés erőteljes hanggal • A közeli lakosok figyelmeztetése vagy riasztása • VoIP támogatás • Több hang, akár 105dB • Távolról aktiválható • Globális riasztórendszerhez csatlakoztatható • SHUFFLE távbeszélőhöz csatlakoztatható

• Fényáramtartomány: 1700 - 5100lm • Villogó kék fény • Beindítható távolról vagy helyben a távbeszélő gombjával

16

17

6,84M

Max. 5 modul

ÜRES MODULOK

4M

2,28M

Üres modul fém fedlappal (SHPOSP-L1-PC23- A4)

Min. oszlop magasság

Üres kamera modul (SH18C2-GH)

Üres modul PC fedlappal (SHPOSP-L1-PC23)

Távtartó 1 (SHPOSP-L1)

Távtartó 2 (SHPOSP-L2)

Távtartó 3 (SHPOSP-L3)

MÉRETEK

Válassza az önnek ideális SHUFFLE megoldást

Körkörös kamera modul

Lámpa kar (Ø60mm)

360° modul

180° modul

Fény gyűrű

PTZ Kamera kar

A

194mm

194mm

194mm

194mm

194mm

194mm

https://shuffle.schreder.com

B

815mm

403mm

593mm

215mm

215mm

215mm

C

-

-

-

-

109mm

490mm

A

A

A

A

A

A

B

B

B

C

B

B

C

B

18

19

www.schreder.com Copyright© 2021. Június - Schréder Magyarország Zrt. (székhely: 2084 Pilisszentiván, Tópart 2; adószám: 10174328-2-13) A kiadványban szereplő információk, leírásokés illusztrációk kizárólag az érdeklődők általános jellegű tájékoztatásának célját szolgálják. Tekintettel a termékek tökéletesítésére irányuló folyamatos fejlesztőmunkára,a termékek jellemzőit és tulajdonságait, mind a műszaki adatok (pl. ábrák, képek, szövegek, adatok), mind a választék vonatkozásában értesítés nélkül módosíthatjuk Termékeink országonként eltérőek lehetnek.A kiadványban szereplő termékek jellemzői, tulajdonságai, illetve műszaki adatai az egyes termékek általános jellemzőinektekinthetők, és nem képezik sem szerződés, sem az általános szerződés feltételek részét. A Schréder Magyarország Zrt. nem vállal felelősséget a jelen kiadványban szereplőadatok pontosságáért, naprakészségért, illetve azok hiányosságáért. További információkért kérjuk, forduljon munkatársunkhoz.

Page 1 Page 2-3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20

www.schreder.com

Powered by