Schréder - Slimme en duurzame verlichtingsoplossingen

Onze ecosysteem-partners voor technologie-agnostische oplossingen

Het wereldwijde Smart City-protocol Het TALQ Consortium heeft tot doel een wereldwijd geaccepteerd Smart City-protocol te definiëren voor centrale beheersoftware voor het configureren, besturen en bewaken van heterogene Smart City- apparaatnetwerken.

Het einde van gepatenteerde draadloze communicatienetwerken voor slimme steden en nutsbedrijven De uCIFI Alliance staat open voor elk industrieel bedrijf, adviesbureau, eindklant, overheidsinstantie, nutsbedrijf en andere entiteit die zich inzet voor het ontwikkelen van open niet-eigendomsrechtelijke oplossingen om de Smart City en slimme energiemarkten te ontsluiten.

www.talq-consortium.org

www.ucifi.com

Interoperabiliteit van armaturen, sensoren en/of communicatie nodes Het Zhaga-consortium heeft de krachten gebundeld met de DiiA om een e​nkele Zhaga- D4i-certificering te produceren die alle kritieke kenmerken omvat, waaronder mechanische pasvorm, digitale communicatie, gegevensrapportage en stroomvereisten binnen één enkele armatuur, waardoor plug-and-play interoperabiliteit van armaturen (drivers) en randapparatuur zoals connectiviteits nodes wordt gegarandeerd.

Open, flexibele en veilige cloud computingservices

Microsoft Azure is een steeds groter wordende reeks cloudservices die wordt geleverd met het hoogste niveau van beveiliging, transparantie, conformiteit met standaarden en naleving van regelgeving. Microsoft Azure biedt de vrijheid om applicaties te bouwen, beheren en implementeren op een enorm, wereldwijd netwerk met behulp van de favoriete hulpmiddelen en frameworks van klanten.

www.azure.microsoft.com

www.zhagastandard.org

45

Powered by