Schréder - Slimme en duurzame verlichtingsoplossingen

THE SKY IS THE LIMIT Met EXEDRA heeft Schréder een

toekomstbestendig platform ontwikkeld dat de constante behoefte combineert om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te evolueren met technologie combineert. Schréder vertrouwt op open standaarden en protocollen om een architectuur te ontwerpen die naadloos kan samenwerken met software- en hardwareoplossingen van derden.

BOVENAAN DE MARKT Schréder EXEDRA bevat alle geavanceerde functies die nodig zijn voor beheer van slimme apparaten, realtime en geplande controle, dynamische en geautomatiseerde verlichtingsscenario’s, onderhoud en planning van de werkzaamheden in het veld, beheer van energieverbruik en integratie van aangesloten hardware van derden.

EENVOUD IS DE ULTIEME VERFIJNING Schréder EXEDRA is een plug-and-play-oplossing die een snelle en gemakkelijke implementatie van een aangesloten verlichtingsnetwerk mogelijk maakt. Een intelligent geautomatiseerd inbedrijfstellingsproces herkent, controleert en haalt armatuurgegevens op in de gebruikersinterface.

GEWELDIGE INZICHTEN, GEWELDIGE BESLISSINGEN Gegevens zijn goud. Schréder EXEDRA biedt dit, alle duidelijkheid die managers nodig hebben om beslissingen te nemen. Het platform verzamelt enorme hoeveelheden gegevens van eindapparaten en analyseert en geeft deze intuïtief weer om eindgebruikers te helpen de juiste acties te ondernemen.

OVERAL BESCHERMD Schréder EXEDRA biedt state-of-the-art gegevensbeveiliging met encryptie, hashing, tokenisation en sleutelbeheermethodes die gegeven over het hele systeem en de bijbehorende services beschermen.

ISO 27001 BUREAU VERITAS Certification

43

Powered by