Schréder - Slimme en duurzame verlichtingsoplossingen

Met de Schréder VisioLum 3D en AR mobiele app kunt u uw eigen verlichtingsoplossing op de meest effectieve, gemakkelijkste en leukste manier uitproberen.

VisioLum 3D: evalueren, configureren en visualiseren

Met Schréder VisioLum 3D kunnen architecten, lichtontwerpers en stedenbouwkundigen eenvoudig en snel hun eigen armatuur configureren door te spelen met alle verschillende ontwerpen, afwerkingen en accessoires. Ze kunnen het armatuur vervolgens combineren met een uithouder en mast om te ontdekken hoe hun eigen unieke verlichtingsoplossing hun stad of dorp zowel overdag als 's nachts zou kunnen verbeteren. Met een intuïtieve interface kunt u eindeloze mogelijkheden verkennen om de ideale oplossing te vinden zonder dat er mock-ups en 3D-renderingen

nodig zijn, wat veel tijd in beslag kan nemen. U kunt in- en uitzoomen en een volledige draai van 360° maken om het geheel vanuit alle gezichtspunten te visualiseren. De app stelt u ook in staat om uw keuzes op te slaan en de 3D-bestanden of een PDF met een samenvatting van de configuraties te downloaden om te delen met collega's en potentiële klanten. De Schréder VisioLum 3D-toepassing breidt voortdurend de mogelijkheden uit met nieuwe producten voor steeds meer gepersonaliseerde oplossingen.

VisioLum AR: werkelijkheid 2.0

Augmented reality helpt mensen om ontwerpen in een zeer vroeg stadia in hun context te zien - waardoor de architect, aannemer en klant hetzelfde ruimtelijke begrip van de omgeving krijgen. Met Schréder VisioLum AR kunnen klanten een op maat gemaakte oplossing vanuit VisoLum 3D in hun stedelijke omgeving integreren en vervolgens het aantal verlichtingsensembles dupliceren om het algehele effect te zien.

35

Powered by