Schréder - SHUFFLE SOS

SHUFFLE SOS

Amikor egy város egy kerület felújításába fog, tudja, hogy a biztonság az egyik fő szempont az emberek számára, ha a területnek korábban rossz híre volt. A SHUFFLE SOS biztosítja, hogy a lakók és a látogatók azonnal segítséget kérhessenek és kaphassanak a távbeszélő gomb megnyomásával, ha bajba kerülnek (támadás, rablás...). A segélyszolgálat valós idejű kameraképeket kap a környezetről, hogy fel tudja mérni a helyzetet, és megfelelő segítséget tudjon nyújtani. A stroboszkópot és a szirénát is aktiválhatják, hogy elijesszék a támadót. egy kerület felújításához? Hogyan járul hozzá a SHUFFLE SOS (Active)

3 felhasználási mód

Egy nagy nyílt terekkel rendelkező idősotthonban a SHUFFLE SOS elhelyezhető a stratégiailag fontos helyekre, hogy világítást és segítséget biztosítson, amikor szükség van rá. Ha a lakók úgy érzik, nem tudnak egyedül visszasétálni az épülethez, vagy hirtelen rosszul lesznek, egy gombnyomással kapcsolatba léphetnek a személyzettel, és segítséget kérhetnek. A stroboszkóp villogásával odavezeti a segítséget a helyszínre. a segítséghez az időseket? Hogyan juttatja a SHUFFLE SOS (Basic)

Válassza az önnek ideális SHUFFLE megoldást

A szülők legszörnyűbb rémálma, amikor egy jókedvű vidámparki látogatás során hirtelen szem elől tévesztik gyermeküket. A SHUFFLE SOS segítségével azonnal jelenthetik a gyermek eltűnését a biztonsági szolgálatnak, és személyleírást adhatnak róla, hogy könnyebben megtalálják a valós idejű kameraképeken. A stroboszkóp biztonságos helyre vezetheti a gyermeket. elveszett gyermekek megtalálásában egy vidámparkban? Hogyan segít a SHUFFLE SOS (Core)

6

7

Powered by