Schréder - SHUFFLE Security

SHUFFLE SECURITY

A magánterületeket és a korlátozott hozzáférésű területeket védeni kell a behatolóktól, különösen éjszaka. A SHUFFLE biztonsági kamerái képesek érzékelni a mozgást a területen azokban az időpontokban, amikor senkinek sem szabadna ott lennie. Mozgás érzékelése esetén a rendszerbe kapcsolt fényforrások működésbe lépnek és a teljes területet megvilágítják. Az intelligens kamerák automatikusan követik és rögzítik a behatolót, akit figyelmeztet is a rendszer, és távozásra szólítja fel. A biztonsági szolgálat riasztást kap minden szükséges információval és valós idejű videóval, hogy megfelelően tudjanak reagálni. Az automatikus érzékelésen túl az integrált távbeszélő lehetővé teszi, hogy incidens esetén az emberek felvehessék a kapcsolatot a biztonsági szolgálattal. a korlátozott hozzáférésű területeket? Hogyan védheti a SHUFFLE Security (Active)

3 felhasználási mód

A parkolók kezelése nagy kihívást jelent a forgalmas városokban, ahol minden négyzetméter értékes. A SHUFFLE Security-vel a helyi önkormányzatok vagy magánvállalatok automatikus hozzáférést biztosíthatnak a parkolókhoz az autósok számára, akik jogosultak azok használatára. A parkoló bejáratánál a kamera leolvassa a rendszámot, és felnyitja a sorompót. A bejáratnál és a kijáratnál gyűjtött adatok segítik a számlázást. A sofőrök valós időben juthatna információhoz a szabad parkolóhelyeket illetően. automatikus behajtást az őrzött parkolókba? Hogyan biztosít a SHUFFLE Security (Basic)

Válassza az önnek ideális SHUFFLE megoldást

A SHUFFLE Security egyedi érzékelési funkciók beállítását teszi lehetővé különböző paraméterek, például a meghatározott terület, a behatolás iránya, és a felhasználók osztályozása alapján. Képes például érzékelni, ha valaki átvág a vasúti vagy a villamos síneken, és figyelmeztető jelzést tud leadni a hangszórón a balesetek elkerülése érdekében. Az emberek viselkedéséről gyűjtött adatok segíthetnek várostervezési döntések meghozatalában. érzékelni a veszélyes viselkedést, és megvédeni az embereket? Hogyan képes a SHUFFLE Security (Core)

6

7

Powered by