Schréder - SHUFFLE Mobility

SHUFFLE MOBILITY

A városok és a kormányok alacsony emissziós zónák bevezetésével kívánják csökkenteni a légszennyezést, hogy megfeleljenek az EU levegőtisztasági szabványainak. Az elektromos járművek szabadon közlekedhetnek ezekben a zónákban, amelyekben számos üzlet, étterem és bár található. A sofőrök egy alkalmazást használva láthatják az elérhető parkolóhelyeket a városban, és azt, hogy hol tudják tölteni járműveiket. A SHUFFLE Mobility megvilágíthatja ezeket az utcákat, biztonságosabbá teszi azokat beépített kamerájával, és töltési lehetőséget kínálhat az elektromos járművek számára. A nem tolakodó intelligens oszlopokkal megőrizhető a városok szépsége, és elkerülhető a zsúfoltság a városok alacsony emissziós zónáihoz? Hogyan járul hozzá a SHUFFLE Mobility (Active)

3 felhasználási mód

A bevásárlóközpontok ideális helyszínt kínálnak az elektromos járművek töltéséhez. Az elektromos autók tulajdonosai prémium vásárlók, akik hasznosan kívánják tölteni az időt, és szívesen vásárolnak a üzletekben, amíg tart a töltés . A SHUFFLE Mobility segítségével a magánvállalkozások növelhetik bevételeiket a prémium vásárlók bevonzásával, és megmutathatják elkötelezettségüket egy fenntarthatóbb világ iránt. A töltő elérhetőségét jelző fénygyűrű segítségével (kék - használatban, zöld - szabad) a sofőrök könnyedén találhatnak szabad töltőt, miközben helyet keresnek a parkolóban. több embert vonzani egy bevásárlóközpontba? Hogyan tud a SHUFFLE Mobility (Basic)

Válassza az önnek ideális SHUFFLE megoldást

A hatóságok gyakran adókedvezményekkel és egyéb ösztönző lépésekkel népszerűsítik az elektromos járműveket. De a magánvállalatok is szívesen népszerűsítik a zöld közlekedést alkalmazottaik körében, többek között azért, hogy megfeleljenek fenntarthatósági politikájuknak, csökkentsék üzemanyagköltségeiket, vagy elkerüljék az alacsony emissziós zónák díjait. A SHUFFLE Mobility tökéletes eszköz a céges parkolók megvilágításához, amely gyors töltési lehetőséget kínál az alkalmazottak számra munkaidő közben. cége fenntarthatósági politikájához? Hogyan járul hozzá a SHUFFLE Mobility (Core)

6

7

Powered by