Schréder - SHUFFLE Campus

SHUFFLE CAMPUS

Amikor a látogatók közelednek egy állat területéhez, a mozgásérzékelő aktiválja a hanganyag lejátszását, amely az adott állatfajról közöl információkat, és arra biztatja a látogatókat, hogy használják az állatkert korszerű webalkalmazását, amellyel részt vehetnek egy kibővített valósággal fűszerezett interaktív utazáson, és egyéb lenyűgöző élményekben is részük lehet. Az állatkert által biztosított ingyenes internetkapcsolatot használva a látogatók egy online játékban vehetnek részt, amely hozzájárul a felejthetetlen élményhez. A SHUFFLE Campus színes fénygyűrűi egy logikusan felépített útvonalon vezetik végig a vendégeket a létesítményben. A SHUFFLE Campus segítségével az állatkert vezetői hőtérképeket kapnak, amelyeken láthatják, melyek a leglátogatottabb helyszínek. Felmérhetik a befektetések megtérülését, és a döntéseik hatását. Mivel a SHUFFLE Campus konnektorral is el van látva, kivezényelhetik a fagylaltárust a leglátogatottabb helyekre, és a hűtőszekrényt bedughatják a legközelebbi SHUFFLE oszlopba. emlékezetessé egy állatkerti látogatást? Hogyan tesz a SHUFFLE Campus (Active)

3 felhasználási mód

Az internetkapcsolat a mindennapi élet fontos része, különösen a diákok számára. A SHUFFLE Campus- szal a vezeték nélküli hálózat kiterjeszthető szabadtéri területekre, ahol a diákok összegyűlhetnek társasági életet élni, együttműködni, és tapasztalatokat cserélni. A szélessávú kapcsolatnak köszönhetően hozzáférhetnek az online kurzusokhoz és más digitális platformokhoz az utcabútorokkal ellátott szabad területeken. A SHUFFLE Campus a megfelelő világítási szinteket is garantálja minden esetben, köszönhetően az integrált szenzorok által vezérelt igény szerinti világításnak. tágítani az egyetemi tereket a diákok számára? Miként tudja a SHUFFLE Campus (Basic)

Válassza az önnek ideális SHUFFLE megoldást

mozgalmas vásárlási élményt és folyamatos kapcsolatot? Hogyan biztosít a SHUFFLE Campus (Core)

A bevásárlóközpont ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosít a vásárlók számára, és ezt a csatornát a kommunikáció és a hirdetések testre szabására is használhatják, miközben a hangszórókon üzeneteket közvetítenek. A bevásárlóközpont vezetése részletes információkhoz juthat a látogatók vásárlási szokásairól, mivel láthatják, hogy egy adott időben hol tartózkodnak, mely üzletekbe térnek be, és melyeket látogatják kevésbé. Ez segíti őket a fejlesztési és kereskedelmi stratégiák kidolgozásában.

6

7

Powered by