Schréder ITERRA - Voor industriële- & grote gebieden

Technologie in één oogopslag

Schréder ITERRA vertrouwt op open standaarden om compatibiliteit en interoperabiliteit met de meest uiteenlopende armaturen en hardware te garanderen. En dat is belangrijk, vandaag en morgen.

WERKT MET ALLE STANDAARD BESTURINGS- PROTOCOLLEN Schréder ITERRA kan elk armatuur aansturen met een driver die compatibel is met de DALI, DALI-2, D4i, 0-10V of 1-10V interfaces . In multi- DALI modus (individuele sturing op elk armatuur) kan een ITERRA controller tot 8 armatuurdrivers afzonderlijk beheren. In broadcastmodus (alle armaturen reageren op hetzelfde commando) ondersteunt één controller tot 30 armatuurdrivers. Beide modi kunnen uiteraard in hetzelfde project worden gecombineerd, afhankelijk van de ruimtes en behoeften.

BLUETOOTH TM VOOR BEDRIJVEN

HOOG NIVEAU VAN CYBER- VEILIGHEID

We gebruiken Bluetooth TM allemaal dagelijks voor allerlei huishoudelijke doeleinden en we weten allemaal dat het gebruikelijke bereik ongeveer 10 meter is. Maar voor Schréder ITERRA gaat Bluetooth TM verder. Dankzij de Bluetooth TM Low Energy technologie kan het bereik tussen twee communicerende apparaten oplopen tot 300 meter (BLE 5.0) met vrij zicht. De controlenodes van Schréder ITERRA zijn met elkaar verbonden in een mesh- netwerk. Dit type netwerk staat bekend om zijn robuustheid, veerkracht (zelfrouterende en zelfherstellende transmissie), schaalbaarheid (eenvoudige uitbreiding van het netwerk) en dekking (eenvoudige vergroting van het bereik). Om met de Schréder ITERRA-toepassing via Bluetooth TM verbinding te maken met het hele netwerk, hoeft u zich slechts binnen het bereik van één node te bevinden.

Schréder ITERRA voldoet aan de wereldwijde IoXt- standaard voor IoT-beveiliging. Met node-unieke ID's, AES- CTR data-encryptie en AES- CMAC berichtverificatie zou een theoretische hack ...meer dan 500 jaar duren! Elke verbinding met uw netwerk is onderworpen aan een 128- bits encryptiesleutel. Met de Schréder ITERRA App kunt u uw verlichtingssysteem verbergen en ervoor zorgen dat uw netwerk niet zichtbaar, detecteerbaar of toegankelijk is voor indringers .

7

Powered by