Schréder ITERRA - Voor industriële- & grote gebieden

Maximaliseer uw ROI Schréder ITERRA helpt u verdere besparingen en voordelen te realiseren. Pas het licht aan waar en wanneer het nodig is, zodat alle werknemers goed kunnen zien en zich veilig en comfortabel door de ruimte kunnen bewegen. Ondersteun uw productiekwaliteit met de juiste lichtopbrengst. Zorg voor een optimale terugverdientijd en snelle beslissingen om van uw verlichting een strategische troef te maken en een geoptimaliseerde werkomgeving te creëren.

INVESTMENT IT’S YOUR

Verkrijg een leven lang voordelen Sluit uw investering aan op de levenscyclus van uw bedrijf met een toekomstbestendige strategie. Zorg voor een verlichtingssysteem dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijfsstrategie. Door uw energie- en bedrijfskosten aanzienlijk te verlagen, kunt u middelen vrijmaken voor andere bedrijfsinvesteringen. Verbeter uw ecologische voetafdruk met onze verlichtingsoplossingen die u helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en de waarde van uw commerciële werkruimte te verhogen.

ENVIRONMENT IT’S YOUR

Vertrouw op één leverancier

Vertrouw uw verlichting toe aan één full- service partner, van de verlichtingsstudie tot de installatie en inbedrijfstelling, om tijd te besparen en kosten te minimaliseren. Maak uw gebouw klaar voor de toekomst en pas de verlichting dynamisch aan uw operationele behoeften aan met het Schréder ITERRA besturingssysteem dat niet alleen de efficiëntie maximaliseert, maar ook gegevens vastlegt en verwerkt om toekomstige doelstellingen te verbeteren. Door het licht aan te passen aan de reële behoeften van de werknemers creëert u een statement van welzijn en duurzaamheid.

EXPERIENCE IT’S YOUR

17

Powered by