Schréder - SHUFFLE Security

SHUFFLE SECURITY Vertrouwen opbouwen in buitenruimtes

Hoe kunnen stadsdiensten of beveiligingsbedrijven openbare verlichting gebruiken om het gevoel van veiligheid van mensen te verbeteren? Hoe kan een lichtpunt mensen meer vertrouwen geven in buitenruimtes? Hoe kan het hen direct verbinden met beveiligingspersoneel of stadsdiensten? Hoe kan infrastructuur mensen en instellingen beschermen bij hun dagelijkse activiteiten? Je veilig voelen is een fundamenteel mensenrecht. Uw bewoners en bezoekers willen zich altijd veilig voelen. SHUFFLE Security levert een strategische doorbraak om deze uitdagingen aan te gaan met geavanceerde verlichtings- en beveiligingsfunctie .

SHUFFLE Security is een verbonden, modulaire benadering van outdoorhardware met kant-en-klare draaibare modules die vooraf gecertificeerde hardware bevatten.

Deze voorgeconfigureerde versie van de slimme multifunctionele SHUFFLE kolom is ontworpen om veilige en aangename buitenruimte te creëren . Het esthetische ontwerp en de efficiëntie zijn ideaal voor plaatsen waar veiligheid essentieel is: toeristische locaties, parken en pleinen, buitenruimtes rond openbare en particuliere gebouwen (ambassades, ministeriegebouwen, banken, ziekenhuizen, scholen...), metro-, bus- of treinstations, parkeerplaatsen en sport- of recreatieruimtes. SHUFFLE Security biedt een monitoringssysteem dat bidirectionele communicatie mogelijk maakt: van autoriteiten naar burgers of beveiligingsbedrijven naar mensen in de omgeving, en omgekeerd, van eindgebruiker tot beheerders van openbare ruimtes. SHUFFLE Security is een geweldige troef voor placemaking omdat het het vertrouwen in buitenomgevingen vergroot. Het moedigt mensen aan om te socializen, bij te dragen aan de lokale economie en een echt gemeenschapsgevoel te ontwikkelen.

2

Powered by