Schréder ITERRA- Ipari létesítményekhez és nagy területekhez

A Schréder világítási és világításon túlmutató megoldásai jelentőségteljes pillanatokat szereznek az emberek számára az által, hogy fokozzák a biztonságot, a jóllétet és a fenntarthatóságot a közterületeken.

Világítás az ön parancsára

1

5 nagyon jó a világítás

1

2

A megfelelő világítás

Az energia- hatékonyság optimalizálása

Egy világításvezérlő rendszer segítségével pontosan határozza meg a világítás intenzitását, színhőmérsékletét és forgatókönyvét a valós igényeknek megfelelően .

Csökkentse villanyszámláját, és minimalizálja karbonlábnyomát. Vezérlési funkciókkal és szenzorokkal határozza meg, hogy a világítás mikor legyen fel- vagy lekapcsolva, illetve dimmelve. Az optimalizálással szerezzen BREEAM tanúsítványt létesítményei számára . • Ütemezett világítás a műszakok és az emberi tevékenység alapján . • Fényérzékelők a természetes fény

hasznosításához, hogy a mesterséges világítás csak szükség esetén legyen használva . • Mozgásérzékelők világítás felkapcsolása a területre lépő emberek érzékelésekor .

2

ind ok okosítására

3 4 5

Maximális biztonság és produktivitás

Kényelmes technológia

Hosszabb élettartamú berendezések

Segítsen alkalmazottjainak, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból egy emberközpontú világítás segítségével. A világításnak alapvető szerepe van vállalkozásában. Nemcsak meghatározza egy hely hangulatát, hanem hozzájárul a dolgozók mentális egészségéhez, alvásához, biztonságához és a hatékony munkavégzéshez is .

Vezérelje távolról világítási rendszere összes paraméterét. Ellenőrizze a rendszer állapotát egy pillanat alatt, kövesse nyomon az energiafogyasztást, és módosítsa a forgatókönyveket bárhol, bármikor .

A dimmelés és az igény szerinti világítási funkciók csökkentik a berendezések energiafelhasználását, így azok tartósabbak lesznek. Ezáltal csökken a szükséges cserék száma, ami környezetvédelmi szempontból is előnyös .

3

Nélkülözhetetlen világításvezérlési megoldás létesítmények számára A Schréder ITERRA egy robusztus, költséghatékony és

jövőbiztos platformot kínál a létesítménykezelők számára, melynek segítségével a legnagyobb rugalmasság mellett üzemeltethetik infrastruktúrájukat, és bármilyen forgatókönyvhöz vagy eseményhez hozzáigazíthatják a világítást, miközben maximális energiamegtakarítás mellett a legjobb élményt nyújthatják az alkalmazottak, a látogatók és a vezetők számára .

4

EGYETLEN ÉRINTÉS, NAGYSZERŰ ÉLMÉNY . A mobilalkalmazás alapú Schréder ITERRA rendszer nagyon könnyen kezelhető egy táblagép vagy okostelefon segítségével. Az intuitív vizuális felület segítségével a felhasználók gyorsan személyre szabhatják a világítási hálózat megjelenítését és beállításait. A különböző felhasználói jogkörök segítségével a vezetők meghatározhatják az egyének hozzáférését a rendszer funkcióihoz és a világítási forgatókönyvekhez . A Schréder ITERRA segítségével könnyen biztosítható a megfelelő világítás (fényeloszlás, intenzitás és színhőmérséklet) bármikor, amitől feltöltődhetnek a dolgozók, miközben garantált a biztonság, a pontosság és a vizuális kényelem .

KÖNNYŰ KEZELÉS, VEZETÉKEK NÉLKÜL . Nincs extra vezetékezés, PLC és bonyolult üzembe helyezés. A Schréder ITERRA egy 100%-ban vezeték nélküli vezérlőrendszer beltéri és kültéri ipari létesítményekhez és nagy területekhez. Bluetooth TM mesh hálózat segítségével valódi plug-and-play megoldást kínál, amellyel minden világítótest és fényvető vezérelhető szabványos DALI, DALI-2 vagy 0-10V/1-10V proto kollok használatával .

5

RENDKÍVÜL OKOS Habár a Schréder ITERRA vezérlési megoldás rendkívül felhasználóbarát, korszerű és hatékony technológiákon alapszik, maximális rugalmasságot és megtakarítást kínálva a beruházás gyors megtérülése érdekében . Vezető ipari szabványokon alapuló ökoszisztémaként biztosítja a kompatibilitást a jövőbeli fejlesztésekkel és bővítésekkel. Az alkalmazás támogatja az automatikus firmware frissítést. A Schréder ITERRA nélkülözhetetlen a vezetők számára, akik a legnagyobb nyugalomban kívánnak szert tenni a legtöbb előnyre.

A SCHRÉDER ITERRA FŐ FUNKCIÓI › A világítás dimmelése megfelelő szintre › Színhőmérséklet beállítása › Berendezések csoportosítása › Programozott világítási forgatókönyvek › Animációk programozása › Naptár alapú vezérlés › Természetes fény hasznosítása fotocellák integrálásával › Igény szerinti világítási funkciók szenzorok integrálásával › Vezérlés mobilalkalmazásból, kapcsolóval vagy távirányítóval › Jogosultságok kezelése

6

A technológia áttekintése A Schréder ITERRA nyílt szabványú technológiákra épül, hogy garantálhassa a kompatibilitást és az átjárhatóságot berendezések és hardverek széles skálája között. Ez lényeges szempont ma, és a jövőben is az lesz .

BLUETOOTH TM ÜZLETI FELHASZNÁLÁSRA

MINDEN SZABVÁNYOS VEZÉRLÉSI PROTOKOLLAL MŰKÖDIK A Schréder ITERRA minden olyan világítótestet képes vezérelni, amely tartalmaz egy DALI, DALI-2, D4i, 0-10V vagy 1-10V interfésszel kompatibilis drivert. M ulti- DALI m ódban (a berendezések egyéni vezérlése) egy ITERRA vezérlő akár 8 driver különálló vezérlésére képes. Broadcast módban (minden berendezés reagál a parancsra) egy vezérlő 30 drivert támogat. Természetesen mindkét mód kombinálható egy projekten

MAGAS SZINTŰ KIBERBIZTONSÁG

A Schréder ITERRA megfelel az IoXt globális IoT biztons á gi szabványnak. Az egyedi csomópont i azonosítókkal, az AES-CTR adattitkosítással és az AES-CMAC üzenettitkosítással a rendszer feltörése elméletben 500 évbe telne! A hálózatban minden kapcsolat 128 bites titkosítást élvez. A Schréder ITERRA alkalmazással elrejtheti világítási rendszerét, és biztosíthatja, hogy hálózata ne legyen látható, felfedezhető

Mindannyian napi szinten használjuk a Bluetooth TM

technológiát, és tudjuk, hogy a hatótáv általában 10 méter körül van. A Schréder ITERRA esetében azonban nem erről van szó.A Bluetooth TM Low Energy technol ógiának köszönhetően a két eszköz közötti távolság akár 300 méter (BLE 5.0) is lehet tiszta terepviszonyok mellett . A Schréder ITERRA vezérlőcsomópontok egy mesh hálózatba csatlakoznak. Ez egy robusztus, megbízható hálózattípus (önvezető, öngyógyító átvitel), amely skálázható (könnyű bővíthetőség) és növelhető a lefedettség (könnyű hatótávnövelés) . A teljes hálózathoz való csatlakozáshoz a Schréder ITERRA alkalmazásból Bluetooth TM segítségével elég egyetlen csomópont hatótávján belül tartózkodni .

vagy hozzáférhető a behatolók számára.

belül, a területek és az igények függvényében .

7

Mini mális hardver , maximális rugalmasság

A Schréder ITERRA vezérlési megoldást minimális lábnyom és a helyszíni telepítés kimagasló rugalmassága jellemzi .

ITERRA ZHAGA NODE Plug-and-play csomópont, amely szabványos Zhaga Book 18 foglalatba rögzíthető

8

ITERRA DYNAMIC SWITCH Bármilyen kapcsolót intelligens vezérlővé alakít, amely a Schréder ITERRA

ITERRA MODULE NODE Beltéri modul, amely egy vezetékes DALI/0-10V jelet alakít BLE vezeték nélküli jellé.

ITERRA GATEWAY LIGHT Vezérelje teljes ITERRA világítási rendszerét felhőn keresztül egy internet kapcsolat segítségével.

ITERRA XPRESS

Fizikai távvezérlő, amely a Schréder ITERRA alkalmazással konfigurálható

alkalmazással programozható

ITERRA GATEWAY PRO Vezérelje teljes Schréder ITERRA világítási rendszerét felhőn keresztül egy 4G és/vagy egy internet kapcsolattal beltéri vagy szabadtéri környezetben (IP 66) .

ITERRA BASICBOX

ITERRA NEMA NODE Plug-and-play csomópont, amely szabványos 7 pólusú NEMA foglalatba rögzíthető (BASICBOX vagy világítótest)

A vezetékes DALI csatlakozásokat összefogó szekrény, 7 pólusú NEMA foglalattal ellátva.

9

Választás 3 lépésben

A megfelelő csomópontok 1

A berendezés NEMA foglalattal rendelkezik

ITERRA NEMA NODE

A berendezés ZHAGA foglalattal rendelkezik

Egy világítótest vezérlése egy csomóponttal

ITERRA ZHAGA NODE

A berendezésen nincs foglalat

Kültér

Több berendezés vezérlése egy csomóponttal

ITERRA BASICBOX + ITERRA NEMA NODE

ITERRA CSOMÓPONTOK

Több berendezés vezérlése egy csomóponttal

Akár 30 driver vezérlése

10-nél kevesebb driver vezérlése

Beltér

ITERRA MODULE NODE

A berendezésen nincs foglalat

ITERRA MODULE NODE

Egy berendezés vezérlése egy csomóponttal

A berendezésen egy NEMA foglalat van

ITERRA NEMA NODE

A berendezésen egy ZHAGA foglalat van

ITERRA ZHAGA NODE

10

2

A megfelelő fizikai interfészek

Meglévő kapcsolók/ szekrény használata

ITERRA DYNAMIC SWITCH

ITERRA FIZIKAI INTERFÉSZEK

ITERRA XPRESS

Távoli kapcsoló

Új kapcsolók használata

Saját kapcsoló telepítése

+ fizikai kapcsoló

ITERRA DYNAMIC SWITCH

Fi x kapcsoló

A legegyszerűbb megoldás a legjobb

ITERRA XPRESS falra rögzítve

3

A megfelelő átjáró megoldás

ITERRA GATEWAY PRO

4G kapcsolat szükséges

ITERRA ÁTJÁRÓK

Szabadtéri környezetben

Wi- Fi vagy vezetékes kapcsolat elérhető

Szabadtéri környezetben hozzáadott behatolásvédelemmel

ITERRA GATEWAY LIGHT

Beltéri környezetben

11

Schréder ITERRA teljes körű megoldások

Szervízutak

Parkolók

Rakárak

Logisztikai központok

Hulladékgazdálkodás

Tárgyalók és konferenciatermek

12

ipari környezetbe

Gyártóüzemek

Laboratóriumok

Szállítási területek

Rakodóhelyek

Irodák

13

Schréder ITERRA teljes körű megoldások

14

ipari környezetbe

Bányák

Repülőterek

Vasútállomások

Kikötők

Busz terminálok

Szerelőcsarnokok

15

KÖRNYEZETEK, AHOL AZ EMBEREK SZERETNEK DOLGOZNI A SCHRÉDER ITERRA HOZZÁJÁRULÁSÁVAL Hatékonyabb működés Egy világítási megoldás, amely megfelel az ön igényeinek anélkül,

hogy kompromisszumokat kellene kötnie a világítás minőségére vonatkozóan, beltéri és kültéri környezetekben egyaránt . Világítási megoldásaink széles skálája elősegíti a gyors telepítést, és energiahatékony, optimális világítást biztosít . Minimalizálja a szokásos költségeket és az akadályo kat a kevés karbantartással, még a legnehezebb ipari körülmények között is.

VÁLLALATOD A TE

Optimalizált biztonság és produktivitás Segítsen az alkalmazottaknak a legtöbbet kihozni magukból az emberközpontú LED világítási rendszerekkel. Javítsa csapata precizitását és jóllétét a produktivitás növelése érdekében. Biztosítson tökéletes látási viszonyokat a biztonság növelése, a balesetek elkerülése, és a minőségi célok elérése érdekében. Javítsa a színvisszaadást, és teremtsen a természetes fényhez hasonló világítást, ami segíti a koncentrációt, a precíz munkavégzést és a gondolkodást.

CSAPATOD A TE

16

Maxim ális megtérülés A Schréder ITERRA további megtakarításokat és előnyöket kínál. Igazítsa a világítást a valós igényekhez, hogy a dolgozók jól lássanak, és teljes biztonságbak és kényelemben közlekedhessenek , csökkentve a sérülések és az ezekkel járó költségek kockázatát. Támogassa a gyártási minőséget a megfelelő világítással. Biztosítsa az optimális megtérülést és a gyors döntéseket, hogy világítását stratégiai eszközzé alakíthassa, és optimális munkakörnyezetet hozhasson létre .

BEFEKTETÉSED A TE

Életre szóló előnyök Kapcsolja befektetéseit az üzlet életciklusához egy jövőbiztos stratégiával. Biztosítson olyan világítási rendszert, amely az üzlet stratégiai igényeihez van szabva. Az energiaköltségek és az üzemeltetési költségek jelentős csökkentésével erőforrásokat szabadíthat fel, amelyeket más üzleti folyamatokba fektethet. Csökkentse környezetterhelését vezérléssel és érzékelőkkel. Világítási megoldásaink segítenek elérni a fenntarthatósággal kapcsolatos céljait, és növelik a munkaterület értékét.

KÖRNYEZETED A TE

Támaszkodjon egyetlen beszállítóra Bízza a világítást egyetlen partnerre, a világítási tanulmánytól a telepítésig és az üzembe helyezésig, időt és költségeket megtakarítva. Tegye épületét jövőbiztossá, és vezérelje világítását dinamikusan az igényeknek megfelelően a Schréder ITERRA vezérlőrendszerrel, amely nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem adatokat is gyűjt, amelyek segítik a jövőbeli célok elérését. A világítás valós igényekhez igazításával ön állást foglal a jóllét és a fenntarthatóság mellett.

SZAKÉRTELMED A TE

17

www.schreder.com Copyright© 2022. Július - Schréder Magyarország Zrt. (székhely: 2084 Pilisszentiván, Tópart 2; adószám: 10174328-2-13) A kiadványban szereplő információk, leírásokés illusztrációk kizárólag az érdeklődők általános jellegű tájékoztatásának célját szolgálják. Tekintettel a termékek tökéletesítésére irányuló folyamatos fejlesztőmunkára,a termékek jellemzőit és tulajdonságait, mind a műszaki adatok (pl. ábrák, képek, szövegek, adatok), mind a választék vonatkozásában értesítés nélkül módosíthatjuk Termékeink országonként eltérőek lehetnek.A kiadványban szereplő termékek jellemzői, tulajdonságai, illetve műszaki adatai az egyes termékek általános jellemzőinektekinthetők, és nem képezik sem szerződés, sem az általános szerződés feltételek részét. A Schréder Magyarország Zrt. nem vállal felelősséget a jelen kiadványban szereplőadatok pontosságáért, naprakészségért, illetve azok hiányosságáért. További információkért kérjuk, forduljon munkatársunkhoz. 18

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18

www.schreder.com

Powered by