Schréder - BREEAM

BREEAM követelmények MAN 03 FELELŐS ÉPÍTÉSI GYAKORLATOK 6 Schréder megoldás: környezeti tanulmány

Minden Schréder termékre vonatkozóan készül környezeti tanulmány. Minden nyersanyag, folyamat és szállítási követelmény (a beszállítótól a szerelősoron keresztül az ügyfélig) részletesen belekerül az életciklus-elemzésbe. A dokumentumok kérésre elérhetők a helyi értékesítőinknél.

PONT

2

2

2

CÉL

Az olyan építkezések támogatása, amelyeket környezetvédelmi és szociális szempontok figyelembe vételével kezelnek felelős, számonkérhető módon.

FELTÉTELEK Az építkezés hatásainak nyomon követése - max. 2 pont Építési anyagok és hulladék elszállítása

MAN 04 ÜZEMBE HELYEZÉS ÉS ÁTADÁS

4

Schréder megoldás: kulcsrakész megoldás szállítása

Átfogó megközelítést alkalmazunk a teljes körű megoldások nyújtása érdekében a tervezéstől az értékesítés utáni szolgáltatásokig. Felvázolunk egy tervet, szükség esetén a BIM fájlok felhasználásával, és a teljes projek alatt támogatást nyújtunk beleértve a telepítést, az üzembe helyezést, a tesztelést és a jóváhagyást. Értékesítés utáni szolgáltatásokat is nyújtunk. Célunk a zökkenőmentes telepítés elősegítése minimális fennakadásokkal, hogy ön végig nyugodt lehessen.

PONT

3

3

3

CÉL

A jól megtervezett átadási és üzembe helyezési folyamat támogatása, amely megfelel az épületlakók igényeinek.

FELTÉTELEK

Üzembe helyezési, tesztelési menetrend és felelősségek - max. 1 pont • Meglévő üzembe helyezési menetrend • A vonatkozó szabványok azonosítása • A pojektcsapat egy alkalmas tagjának kinevezése Üzembe helyezési szolgáltatások - max. 1 pont

• Összetett szolgáltatásokkal és rendszerekkel rendelkező épület esetében egy üzembe helyezésért felelő szakembert jelölnek ki. • Egyszerű szolgáltatások esetén ezt a szerepet betöltheti egy erre alkalmas csapattag a projektből. Átadás - max. 1 pont

• Felhasználói kézikönyv elkészítése • Lakók képzésének előkészítése

6

Powered by