Schréder - Treceri de pietoni

Angajamentul nostru

Împreună pentru viitorul nostru Schreder a dezvoltat o strategie de sustenabilitate solidă, la nivel de companie, numită „Împreună pentru viitorul nostru”. Acest angajament este structurat în jurul a trei axe care cuprind Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă (ODD) relevante și prioritare ale ONU. Sustenabilitatea este in tegrată în strategia, structura, procesele și cultura noastră. Acest mod de lucru este singurul care poate aduce beneficii cu adevărat pozitive și de durată. Promovarea mobilității și siguranței active pentru cetățeni cu cele mai bune soluții de iluminat pe piață, este o modalitate de a crea valoare durabilă pentru comunități.

PENTRU OAMENII NOȘTRI

Să fim responsabili pentru oamenii noștri prin dezvoltarea potențialului uman prin diversitate și respect pentru drepturile omului. Zone de interes:

> Diversitate de gen > Drepturile omului

PENTRU PLANETA NOASTRĂ

Să fim responsabili pentru planeta noastră prin reducerea

PENTRU COMUNITATEA NOASTRĂ

im pactului nostru și al clienților noștri asupra mediului.

Să fim responsabili pentru comunitatea noastră prin tr-un impact pozitiv ferm asupra societății prin soluțiile noastre .

Zone de interes: > Amprenta de carbon a companiei > Eficiența energetică a aparatelor noastre de iluminat > Economie circulară

Zone de interes: > Iluminat cu un impact social pozitiv > Respect pentru ecosistemele de floră și de faună

Powered by