Schréder - Treceri de pietoni

Adaptare în timp real Cu EXEDRA, Schreder se bazează pe protocoale și standarde deschise pentru proiectarea unei arhitecturi capabile să interacționeze perfect cu sisteme și platforme terțe. Un exemplu bun pentru acesta este ceea ce am oferit orașului Bruxelles. Le- am furnizat un sistem de iluminat stradal inteligent și inovativ de- a lungul „Bois de la Cambre”, un parc urban mare din sudul orașului. Aici, am conectat aparatele de iluminat la fluxuri de date în timp real pentru a maximiza siguranța, confortul și economia de energie.

Aceste informații nu au fost acaparate prin senzori instalați pe aparatele de iluminat ci prin platforme online de pe internet. S-au utilizat trei tipuri de informații existente și în timp real pentru declanșarea scenariilor:

meteo;

trafic;

poziționarea trecerilor de pietoni.

Informațiile provenite de la platforme terțe i -au permis sistemului Schreder EXEDRA să asigure nivel ul de iluminat optim în fiecare punct de lumină și, dacă este necesar, să adapteze iluminatul la fiecare 15 minute la condițiile din timp real.

Powered by