Schréder - Treceri de pietoni

Schreder a proiectat elementele optice LensoFlex ® 2 și LensoFlex ® 4 Zebra pentru a îndeplini provocarea de a face mai sigure trecerile de pietoni, păstrând în același timp consistența estetică a aparatelor de iluminat în peisajul urban.

Elementele noastre optice dedicate oferă confort vizual pentru șoferi și pentru pietoni pentru a- i ajuta să împartă spațiul public într -o manieră mai sigură. Distribuția de lumină asimetrică oferă un nivel ridicat de iluminare în plan vertical pe trecere,din poziția șoferului. În același timp, însăși trecerea de pietoni primește un nivel înalt de iluminare în plan orizontal, dezvăluindu - și poziția de la o distanță bună.

Lumina albă combinată cu o distribuție de lumină asimetrică bruscă asigură o soluție foarte eficientă pentru iluminarea trecerilor de pietoni.

Aparatele noastre de iluminat pentru treceri de pietoni au un nivel ridicat de etanș eizare (cel puțin IP 66), pentru a menține performanța inițială cât mai mult posibil pe durata de utilizare a instalației.

Powered by