Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

Minőség, kompromisszumok nélkül Az alagút-világítási berendezések szélsőséges környezeti hatásoknak vannak kitéve. Rázkódás, repülő törmelék, kipufogófüst, víz, só és elektromos túlfeszültség is károsíthatja őket. Gyártási folyamatainkat szigorúan ellenőrizzük létesítményeinkben, garantálva a kiváló minőségű termékeket. Termékeinket akkreditált laboratóriumokban tesztelik és hitelesítik, hogy ellenálljanak a zord körülményeknek, és biztosított legyen az időtálló minőség és strapabíróság.

Korrózióteszt Minden Schréder alagútvilágítási berendezés laboratóriumi és helyszíni korrózióteszteken megy át.

Tömítettség és rázkódás A Schréder termékek magas szintű védelemmel vannak ellátva a mikrorészecskék, a víz és az erős rázkódás ellen, hála a strapabíró kialakításnak és a minőségi buráknak.

Tűzálló alkatrészek Termékeink nem gyúlékony anyagokból állnak, hogy megfeleljenek a legszigorúbb követelményeknek (m1, vo, stb.), és nem okoznak mérgező füstöt (0% halogén, f1, stb.).

Rázkódás Minden jármű elhaladásakor a berendezéseket erős rázkódások és széllökések érik. Egyetemekkel együttműködve a Schréder alapos teszteknek

veti alá az alagutakba szánt termékeit és tartószerkezeteit laboratóriumokban és szélcsatornákban.

32

Powered by