Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

TFLEX PLATFORM

TFLEX BASE A különálló világítótest, amelyet az alapvető világítási igények kiszolgálására terveztek minden alagútkörnyezetbe. A többféle anyagból készülő állítható kar lehetővé teszi, hogy a TFLEX BASE minden környezetbe illeszkedjen. A rugalmas optikai konfigurációkkal minden szükséges világítási forgatókönyv megvalósítható. Ez a világítótest készen áll az ön alagútprojektjeihez, köszönhetően a plug-and-play vezetékezésnek és az integrált vezérlőrendszernek.

TFLEX MODULE Egy sokoldalú egység, amely a legkorszerűbb fotometriai egységet és optikával van ellátva. Teljes mértékben testre szabható, így különleges légkör teremthető, és minden alagútzóna megvilágítására alkalmas. A TFLEX MODULE-t két áramkörrel tervezték a leghatékonyabb kapcsolás és dimmelés érdekében, optimális teljesítménytényező mellett.

TFLEX DRIVE Egy távoli vezérlődoboz, a legújabb tápegységekkel és vezérlőeszközökkel felszerelve (Lumgate, driverek, biztosítékok). Ez a doboz vagy közvetlenül van rögzítve egy vagy több optikai egységhez, vagy távolabb van elhelyezve vezetéktálcákon vagy falakon. A TFLEX DRIVE és a TFLEX MODULE egységek az előre szerelt hosszabbító vezetékekkel vannak összekötve, szerszámmentes plug-and-play bekötést biztosítva. Vékony kialakításának köszönhetően ez a legrugalmasabb driver doboz, amely szűk helyekre is telepíthető.

TFLEX COMBI A TFLEX MODULE és a TFLEX DRIVE összeszerelhető TFLEX COMBI-vá. Ez az innovatív világítási megoldás akár 3 optikai egységet is tartalmazhat, és nem kevesebb, mint tízféle módon rögzíthető (fix, állítható és dönthető), hogy megfeleljen a különböző rögzítési igényeknek, és könnyen állítható legyen. A TFLEX COMBI minden összetevője előnyeit kínálja (okos vezetékezés, nagy teljesítményű fotometriai motorok, egyedi optikák és fejlett vezérlőrendszer).

TFLEX

BASE

MODULE DRIVE

COMBI

IP IK

69

69

69

69

10

10

9

9

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

22

Powered by