Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

AZ ÖN VEZÉRELHETŐ ALAGÚTJA Intelligens megoldásaink számos funkciót kínálnak, amelyek által az alagutak beléphetnek az okos világítás korszakába, és jelentős mértékben fokozható az emberek biztonsága és kényelme. A külön dimmeléstől és kapcsolástól a vészjelzésekig forgatókönyvek széles skáláját kínálják fejlett alagútvilágítási megoldásaink az alagút paramétereinek hatékony vezérléséhez és nyomon követéséhez.

Előnyök

Csökkentheti az alagút hirtelen változásaira adott reakcióidőt Maximális energiamegtakarítás a hatékony dimmelésnek köszönhetően Könnyű telepítés és konfigurálás Az üzembe helyezés ideje jelentősen csökkenthető (akár 75%-kal)

Csökkentse a helyszíni beavatkozások számát

ATS 4 vezérlőrendszer, egy kézenfekvő megoldás az alagút automatizálásához

A Phoenix Contact-tal közösen kifejlesztett ATS rendszer egy teljes körű központi vezérlőrendszer, amit az alagút-világítási paraméterek távoli vezérléséhez terveztek. Az ATS komponensei megfelelnek az IEC62 443 szabványoknak, valamint az EU NIS direktívájának a TERN infrastruktúrákra vonatkozóan. Az ATS az összes helyi vezérlővel (Lumgate) kommunikál, amelyek a világítótestekbe vannak telepítve. Információkat gyűjt a világítótestektől és a driverektől, illetve az alagútban elhelyezett szenzoroktól. Ez az innovatív eszköz képes folyamatosan az aktuális körülményekhez igazítani a világítás szintjét, például az időjárás, a forgalom sebessége és sűrűsége és egyéb szenzoradatok, például a porlerakódás, a falak tükröződése stb. alapján.

Az intelligens rendszer folyamatosan nyomon követi az energiafogyasztást, és jelzi a hibákat. Tartalmazza a kezdeti világítási tanulmányt, az ipari BUS rendszer pedig lehetővé teszi az egyedi automatikus címzést az üzembe helyezés felgyorsítása érdekében, értékes időt és erőforrásokat megtakarítva a helyszínen. Ráadásul egy alagútvezérlő (TCS) egység segíti és kezeli a kommunikációt az ATS eszközök között, valamint a zavartalan adatcserét a magasabb szintű rendszerekkel.

12

Powered by