Schréder - Industriële verlichtingsoplossingen

Voor industriële componenten en automatiseringsoplossingen

besturingssysteem Flexibiliteit, betrouwbaarheid, comfort en energiebesparing

Met het uitbreidbare en eenvoudig te integreren ABS-besturingssysteem kunnen beheerders tot 80% meer energie besparen en de veiligheid en het visuele comfort van de medewerkers verbeteren.. Het door Schréder en Phoenix Contact ontwikkelde ABS-platform is gebaseerd op DALI en biedt standaardinstellingen die maatwerk op basis van uw behoeften mogelijk maken.

Detectie technologie Bewegingsdetectoren : voor het automatisch in- en uitschakelen of dimmen van armaturen. Daglichtsensoren : om het lichtniveau in elke ruimte aan te passen aan het natuurlijke daglicht. Drukknoppen : voor een extra handmatig commando. Andere hardware-ingangen beschikbaar op aanvraag : CO2-sensoren, geluidssensor, camera, enz. Tijdklokcontrole De timer plant wanneer de armaturen worden in- en uitgeschakeld en stelt de verlichtingsniveaus in voor verschillende momenten van de dag. Er kunnen verschillende scenario’s worden gepland voor de verschillende zones in een faciliteit, rekening houdend met het organisatorisch gebruik van de ruimte.

Daglichtopvang Ons beheersysteem past de lichtniveaus van de armaturen aan om het gebrek aan natuurlijk licht te compenseren. De verlichtingsniveaus worden geleidelijk aangepast zodat mensen de veranderingen nauwelijks opmerken en de natuurlijke veranderingen in het daglicht nabootsen .

26

Powered by