Schréder - SHUFFLE Light

A SHUFFLE Light-ot úgy tervezték, hogy eleganciával és magas energiahatékonysággal feleljen meg egy terület különböző világítási igényeinek. Esztétikus kialakítása különböző világítási modulokat (360°, spot és fénygyűrű) integrál intelligens vezérlési funkciókkal a fényerőszabályozás és az igény szerinti világítás forgatókönyveihez. A SHUFFLE Light intelligens oszlop bármilyen helyre felszerelhető, ahol sokoldalúsága, csatlakoztathatósága és egyszerűsége az alapvilágításon túl további értéket teremt.

SHUFFLE LIGHT Világít . Utat mutat . Kihangsúlyoz

1

SHUFFLE LIGHT A véget nem érő kihívásokhoz

Hogyan tervezheti újra a város látképét elegánsan? Hogyan teheti rendezetté és tágassá a városi tereket egy moduláris rendszer segítségével? Miként segítheti az egyszerűség és az integráció a várostervezést, és hozhat létre olyan tereket, ahol az emberek szívesen időznek? Miért fontos jövőbiztosnak lenni? A SHUFFLE Light egy összekapcsolt, moduláris megközelítése a szabadtéri hardvereknek, forgatható plug-and-play modulokkal, amelyek hitelesített hardverelemeket tartalmaznak. Az intelligens, többfunkciós SHUFFLE oszlopnak ezt az előre konfigurált változatát azért tervezték, hogy elegáns megjelenése és magas energiahatékonysága mellett megfeleljen a különböző területek világítási igényeinek . Az esztétikus berendezés különböző világítómodulokat (360°, spot és fénygyűrű) tartalmaz intelligens vezérlési funkciókkal dimmeléshez és igény szerinti világításhoz. A SHUFFLE Light okos oszlop bárhova telepíthető, ahol sokoldalúsága, csatlakoztathatósága és egyszerűsége hozzáadott értéket képvisel az alap szintű világításon túl. A SHUFFLE Light utak, utcák, terek és egyéb olyan helyek megvilágításához lett tervezve, ahol a kellemes légkör biztosítása kulcsfontosságú. A berendezés fényeloszlások széles skáláját kínálja, és egységes megjelenést biztosít a különböző városi környezetekben. Tökéletes eszköz a téralkotáshoz, mivel helyet szabadít fel, amely aztán felhasználható a városi élmény fokozására, és hozzájárul az emberek egészségéhez, boldogságához és jóllétéhez. Mivel semmi sincs kőbe vésve, a SHUFFLE Light egy jövőbiztos rendszer. A modulok fejleszthetők, cserélhetők és kiegészíthetők, hogy mindig megfeleljenek a folyamatosan változó igényeknek. Segítségével a települések megkezdhetik utazásukat az okos városok korában, és fejlődhetnek.

2

Okos, integrált megoldás, mely megfelel minden világítási igénynek

Kiemelt tulajdonságok

A polgárok számára

• Kellemes városi terek diszkrét, jól integrált világítási infrastruktúrával • Igény szerinti világítási funkciók: biztonságos és kényelmes világítás, amikor szükség van rá • Vizuális identitás a terek elkülönítéséhez és jellegzetessé tételéhez (színes fénygyűrű)

A városok/vezetők számára

• Robusztus, integrált és esztétikus megoldás

• Okos, költséghatékony módja a világítási infrastruktúra kihasználásának

• Korszerű technológia a maximális energiahatékonyság és költségmegtakarítás érdekében • Városi, út- és épületvilágítás egyetlen oszlopban (rendezettebb városok és esztétikusabb terek)

• IoT csatlakozási lehetőség okos városi megoldásokhoz

3

SHUFFLE LIGHT

Skálázható megoldás A SHUFFLE Light háromféle változatban rendelhető, hogy minden igényt lefedjen.

4

180 light - Spot

360° világítás (és IoT kompatibilitás)

Fénygyűrű

• Felfelé/lefelé irányuló épületvilágítás (helyszíni beállítás) • Fényáramcsomagtartomány: 1300 - 2400lm • Helyszíni dőlésszög beállítás: -10/+40° • Semleges vagy meleg fehér LED-ek

• Utcavilágítás / Hangulatvilágítás hátrairányuló fénytompítás opcionális) • Meleg- vagy semlegesfehér LED-ek • Opcionális diffúz búra a vizuális kényelem fokozásáért • NEMA foglalat az okos város IoT vezérlőjéhez

• Jelzés és vizuális útmutatás • Piros, kék, zöld vagy fehér LED-ek (színes DMX vezérelt gyűrű opcionális) • Alacsony energiafogyasztás

PIR szenzor

• Mozgásérzékelés a környéken • Igény szerinti világítás vezérlésére is alkalmas, hogy mindig a megfelelő világítást nyújtsa

5

SHUFFLE LIGHT

3 felhasználási mód

Hogyan képes SHUFFLE Light

Munka után az emberek szívesen sétálnak vagy sportolnak egy parkban vagy egy sétányon. A világításnak ebben fontos szerepe van, mivel ez teszi lehetővé, hogy magabiztosan, kényelemben és biztonságban sétálhassanak vagy edzhessenek. Az emberek szívesebben élnek a zöld területek és sétányok kínálta lehetőségekkel, ha ezt a megfelelő körülmények között tehetik. Az ilyen területeken a változó mértékű aktivitás ugyanakkor azt eredményezi, hogy a teljes teljesítményen üzemelő világítás néha energiapazarlás. Miért világítsunk meg egy területet, amikor azt senki sem használja? A SHUFFLE Light intelligens drivereket, egy vezérlőrendszert és infravörös szenzorokat (PIR) tartalmaz az igény szerinti világítási forgatókönyvek létrehozásához. Az idő nagy részében a világítás egy biztonságos szintre van dimmelve. A világítás csak akkor üzemel teljes teljesítménnyel, amikor a rendszer emberek jelenlétét érzékeli a területen. A futók, a gyalogosok és a kerékpárosok az ilyen biztonságos és kényelmes környezeteket kedvelik. fokozni a szabadtéri aktivitást?

Hogyan képes a SHUFFLE Light

A városok tele vannak építészeti részletekkel, emlékművekkel, szobrokkal és műalkotásokkal, amelyek megérdemlik, hogy tökéletes megvilágításban tündökölhessenek. Habár a fotometriai szakértelemnek kulcs szerepe lehet a jó végeredmény elérésében, más területek is rejthetnek kihívásokat. Hová telepíthetők a fényvetők? Van ott tápellátás? Hogyan lehet elrejteni a vezetékeket? Hogyan lehet megóvni a rendszert a vandáloktól? Az integrált fényvetőnek és a magas fokú ütésállóságnak köszönhetően a SHUFFLE Light tökéletes választ ad az ilyen kihívásokra. Elegáns, mégis robusztus kialakításával ez az okos oszlop lefedi egy terület összes világítási igényét, beleértve a díszvilágítást is . A SHUFFLE Light ideális utcák és terek, valamint a város ékességeinek a megvilágítására is. hozzájárulni a művészeti örökség kihangsúlyozásához?

6

Hogyan képes a SHUFFLE Light

hozzájárulni ikonikus helyszínek kialakításához, és közben segíteni az emberek tájékozódását?

A tereknek is lehet saját identitása. A tervezők és az építészek arra is használhatnák a világítást, hogy elkülönítsék egymástól a városközpontokat, tereket, parkokat és egyéb tipikus városi helyszíneket, rögtön felismerhetővé téve azokat. A SHUFFLE Light egy színes fénygyűrűt is tartalmaz, amely hozzájárulhat az ikonikus helyszínek kialakításához . A piros, zöld, kék vagy fehér színben kapható gyűrű elkülöníti egymástól a helyszíneket, jelez, és vezeti az embereket. Egyértelmű jelzés, amely segíti a tájékozódást a városban.

Válassza az önnek ideális SHUFFLE megoldást

7

www.schreder.com Copyright© 2022. Január - Schréder Magyarország Zrt. (székhely: 2084 Pilisszentiván, Tópart 2; adószám: 10174328-2-13) A kiadványban szereplő információk, leírásokés illusztrációk kizárólag az érdeklődők általános jellegű tájékoztatásának célját szolgálják. Tekintettel a termékek tökéletesítésére irányuló folyamatos fejlesztőmunkára,a termékek jellemzőit és tulajdonságait, mind a műszaki adatok (pl. ábrák, képek, szövegek, adatok), mind a választék vonatkozásában értesítés nélkül módosíthatjuk Termékeink országonként eltérőek lehetnek.A kiadványban szereplő termékek jellemzői, tulajdonságai, illetve műszaki adatai az egyes termékek általános jellemzőinektekinthetők, és nem képezik sem szerződés, sem az általános szerződés feltételek részét. A Schréder Magyarország Zrt. nem vállal felelősséget a jelen kiadványban szereplőadatok pontosságáért, naprakészségért, illetve azok hiányosságáért. További információkért kérjuk, forduljon munkatársunkhoz.

8

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8

ch.schreder.com

Powered by