Schréder - Ipari világítási megoldások

Miért LED világítás? A Schréder LED világítási megoldásai jelentősen csökkenthetik az energiaköltségeket és a szén-dioxid-kibocsátást, akár 80%- kal. Ráadásul, a LED-ek hosszú élettartamának köszönhetően a világítás évtizedekig fog működni, így annak teljes költsége is jelentősen csökken. A világítás minősége is jobb. A LED-ek kiváló látási viszonyokat kínálnak az olyan munkahelyeken, ahol ez rendkívül fontos annak érdekében, hogy minden jól látható legyen, és teljes biztonságban és kényelemben lehessen közlekedni. A műszaki minőség iránti elköteleződésünk a piacon elérhető leginkább költség- és energiahatékony lámpatestek kifejlesztéséhez vezetett, amelyekkel ipari munkahelyek világíthatók meg, még a legzordabb környezetben is. Könnyedén integrálhatók épületmenedzsment-rendszerekbe a rugalmas időzítés érdekében, így a világítási hálózat tovább optimalizálható, és még több megtakarítást lehet elérni.

2018: Carrefour elosztóközpont - Cestas, France

Közel hozzád Több mint 70 országban vagyunk jelen és dolgozunk szorosan együtt ügyfeleinkkel, hogy a legbonyolultabb kihívásokat is megoldjuk. Egy partnerként kínálunk mindent a világítási tanulmányoktól az értékesítés utáni szolgáltatásokig, beleértve a világításvezérlő rendszereket is. Olyan világítási megoldásokat szállítunk, amelyek nemcsak megfelelnek az igényeknek, hanem túl is szárnyalják az elvárásokat - valóra váltjuk az izgalmas ötleteket. Experts in Lightability TM Az a képesség, hogy átformáljuk az általunk megvilágított tereket, tágítsuk a határokat és örömet okozzunk ügyfeleinknek, egyedivé tesz minket.

A Schréder több mint 40 éve világít meg szélsőséges ipari környezeteket azzal a céllal, hogy optimalizálja a költségeket anélkül, hogy ezzel kockáztatná a biztonságot. Elköteleződésünk eredményeként kifejlesztettük a piacon jelenleg elérhető leghatékonyabb nagy belmagasságba szánt lámpatestet, az INDU BAY GEN3-at, az innováció pedig folytatódik..

Cédric Collard Üzletágvezető Schréder Industry Business Segment

Így válunk a világítás szakértőivé.

5

Powered by